Ambient on/off

Join the new world

 

Dia 1.898: PANDAWAN LA LIA PANDA

Day 1,898, 15:28 Published in Egypt Greece by rahuver


El actual ex-congressista PandaWan s'ha convertit en el candidat a la presidència d'Egipte amb la trajectòria més efímera de la nostra història. PandaWan ha estat acusat de plagi per part de Ali Gual, també candidat a la presidència. Les dades no deixen marge a l'error: fins i tot, ciutadans inclosos en l'organigrama de PandaWan s'han afanyat a desmentir qualsevol mena de participació en la candidatura. Per acabar-ho d'adobar, per poder presentar-se a la presidència del país, PandaWan ha hagut de renúnciar a la seva cadira de congressista, perdent de cop tot el poder polític que tenia. Vaja, que el Panda l'ha liat panda.


ENGLISH VERSION

The current ex-congressman PandaWan has become the candidate for the presidency of Egypt with the shortest career in our history. PandaWan has been accused of plagiarism by Ali Gual, also a candidate for the presidency. The data leaves no margin for error: even citizens included in the organizational chart PandaWan released have been quick to deny any kind of participation in the bid. To make things better, to stand for the presidency, PandaWan has had resigned his chair congressman.
 

Comments

SunyerXcat
SunyerXcat Day 1,899, 23:18

Subpole v+s

PandaWan
PandaWan Day 1,899, 23:30

rahuver, si no saps, perque escrius articles amb mantides? la majoria la seguim tingen.... pero aquest prei de ganapies no saben entendre lo que els i estic digent des de el dia que van sortir els congresistas...

rahuver
rahuver Day 1,899, 23:35

NOTA DIARI CATALA: disculpem les molèsties per les informacions "inexactes" que s'havien escrit en la primera edició d'aquesta article.

Jan08
Jan08 Day 1,899, 23:38

El teu unic interes es ser president , i aquet no es el cami per aconseguir-ho...

Si no es aixi defensat, ah i no em diguis que tot es mentida perque el plagi a del prgrama de karnitx??? Es molt trist...

PandaWan
PandaWan Day 1,899, 23:44

no va ser plagi, el vaig agafar de base, perque no tenia base, no vaig borrar els ministras pk no sabia qui posar, volia enviar misatge si estavan dacord pero no vaig tenir temps, punt final de la tonteria.

Naboal
Naboal Day 1,899, 01:11

V!

Ali Gual
Ali Gual Day 1,899, 07:57

Ui Ui Ui! Sort que no parla de les pandliades anteriors i qui el defensava... que sino aqui fem un especial "hormigas blancas"

Popay III
Popay III Day 1,899, 11:09

That wasnt the smartest decision now instead of loosing 1 seat in congress we lost 2 😕

Senyorpirotecnic
Senyorpirotecnic Day 1,900, 23:12

Hòstia Panda, escriu d'una manera més "decent" si et plau....

miusicson
miusicson Day 1,900, 05:53

Qui és aquest personatge tant estrany?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.