Ambient on/off

Join the new world

 

Deșteapta-te, Române!

Day 1,674, 18:31 Published in Romania Portugal by MEK Karasu
Salutare România.
Articolul dat nu-mi aparține, ci este publicat la rugămintea camaradului meu Artur Tventarnii, care l-a publicat în Basarabia, dar pentru răspândirea mesajului m-a rugat și pe mine s-o fac.
Articolul original.
Vă mulțumesc pentru atenție.

<><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><>
Bună ziua tuturor românilor.

Nu am mai scris de ceva timp, și în general nu am fost prea activ, însă am urmărit situația din umbră. Văd acum o situație destul de delicată, la sigur are și părți pozitive. Avem un dușman de care aveam nevoie. Ce mă ingrijoreaza este însă altceva.

Președintele nostru a propus semnarea Pactului de Protecție Mutuală cu România. Sunt dezamăgit să văd cum 17 din cei 40 de deputați români consideră că nu poate fi aprobat acest tratat.

ACEASTA ESTE O CHEMARE CĂTRE TOȚI ROMÂNII, ÎN SPECIAL CĂTRE DEPUTAȚII DIN eROMÂNIA:

Fraților, oare sunt mai importanți haholii decât noi, cei din Moldova? Oare nu vă ajung drept dovadă insultele aduse de catre haholi noua, tuturor? Am peste un an jumate în acest joc, și de când sunt aici populația eMoldovei a susținut întotdeauna eRomânia și implicit EDEN, am așteptat că într-o zi va veni și rândul nostru să fim în alianță. Oare nu e deajuns asta? Oare damage-ul pe care îl au haholii este mai important decât ceea ce ne leagă în RL și ce ar trebui să ne lege și aici?

Nu vreau și nu pot să cred asta, și spun:

Deșteapta-te, Române!

Noi trebuie să fim împreună, dacă istoria ne-a despărțit nu e vina noastra, AICI NOI FACEM ISTORIA!
Aș vrea să știu că legea de MPP trece și că vom avea și noi ajutorul vostru, cum am oferit noi ce-am putut de-atâtea ori, aș vrea să văd cum luptăm toți împreună în Transnistria și în celelalte bătălii:

PENTRU ONOARE! PENTRU PATRIE! PENTRU TRICOLOR!


Cu respect,
Artur Tventarnii

Chișinău, 20 iunie 2012
 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.