Ambient on/off

Join the new world

 

D1942 Huomenta Suomi! Good Morning Finland!

Day 1,942, 01:33 Published in Finland Finland by WP Attak
English summary: Remember to vote, also for your regiment captain. Attak running again for Crow Party Presidency. Forum admin rights still with earlier president.

Ensiksi taas taistelukäsky:

Prio 1: http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/39390 SVEALAND
(Ruotsi Latvia kamppailu jatkuu, tilanne 12-43)

Prio 2: http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/39391 MOSCOW
(Autetaan Venäjää puolustamaan Moskovaa, tilanne artikkelia kirjoittaessa 9-35)

SCANIA näyttää jo hävityltä.


Ruotsin MPP ei ole vielä voimassa joten Ruotsisotia varten pitää muuttaa Ruotsiin. Uusinnassa on myös Kiinan ja Romanian MPP:t. Argentiina lähtee uusintaan tänään.

Lisään Asgardin komennon kun se julkaistaan.

Tässä uusin Suomen esikunnan tiedotus:
http://www.erepublik.com/en/article/2228779


VaalitMuistakaapa äänestää sekä puolueen puheenjohtajaa että rykmenttinne kapteenia! Kapteenivaalit löytyvät jälleen sieltä MU sivulta (Community -> Military Unit).

Mediassa on paheksuttu kannanottoani erään puolueen puheenjohtajuudesta, sekä Korppi-myönteisten puheenjohtajien mainostuksesta ja suosimisesta. En tässä artikkelissa tule promotoimaan Corvus C:tä LEP:in puheenjohtajaksi. Kansa osaa äänestää järjellä muutenkin. Kannattaa kuitenkin muistaa kenen puolella Korppi-myönteiset puheenjohtajat ovat. Ei minun, vaan kansan. Siitähän tässä on kokoajan ollut kysymys.

Onnea vaan kaikille ehdokkaille!


Korppien PJHaen jälleen Korppipuolueen puheenjohtajaksi. Ja aion myös hakea toiselle kaudelle presidentiksi. Korppiprojekti jatkuu! Kraak!


Kuka On Admin Eduskuntaosiolla?Havaitsin juuri ettei minulle oltu annettu foorumin eduskuntaosion admin oikeuksia, vaikka yleensä ne on presidentille annettu. Minun piti pyytää entistä presidenttiä poistamaan eduskuntaosiolta sinne kuulumaton henkilö. Mitä ne (eliitti, miksi vaan heitä haluatte kutsua) pelkäävät? Että olisin sulkenut eduskunnan foorumin? Mitä ihmettä sellaisella olisin saanut aikaiseksi? Ei voi kun ihmetellä tätä touhua!
 

Comments

Antropophag
Antropophag Day 1,942, 01:59

o7

Cendorr
Cendorr Day 1,942, 02:03

Kohta tulee elitistipropagandistit selittämään, että foorumi on yksityisessä omistuksessa ja presidentillä ei ole mitään oikeuksia jos näin ei haluta. Se pitää kyllä paikkansa, mutta jos on ollut käytäntö jota on noudatettu lähes joka pressan kohdalla niin onhan se omituista ettei sitä nyt noudateta. Veikkaan perimmäiseksi syyksi sitä perinteistä, eli "väärät mielipiteet".

Cendorr
Cendorr Day 1,942, 02:20

Reilua kuitenkin todeta, että foorumin ylipäällikkö Shadikka on usein hyvin kiireinen ja hän ei varmaan joka hemmetin klikkausta muista aina automaattisesti tehdä. Mutta jos niitä oikeuksia ei ala kuulumaan, on epäiltävä syrjintää!

Punakuono
Punakuono Day 1,943, 02:54

609?

Werde1
Werde1 Day 1,942, 02:10

Vaikea nähdä miten eSuomen etua palvelee valtiojohdon toiminnan hankaloittaminen? Toki, toimintaa motivoi pelko mutta tässä vaiheessa voisi jo herätä tähän kauteen ja alkaa luottamaan.

Kysymys niille jotka kapuloita rattaisiin laittavat. Mikä on se konkreettinen toimi jolla WP Attak on rikkonut pelin sääntöjä? Sivusta seuraavalle tämä näyttäytyy aika kummallisena, joten olisi mukava kuulla perusteita. Tähän mennessä argumentit ovat tasolla: "Jos en olisi varastanut kassaa WP Attak olisi antanut sen WPA:lle" -sinänsä jo paradoksaalista-

Itse en WPA:n jäsenenä edes huolisi valtion rahoja. Lisäksi jos WPA:n komentaja olisi kassaa halunnut varastaa se olisi varmaan tapahtunut jonain niistä kerroista, kun WPA:n komentaja, kapteeni tai jäsen on toiminut presidenttinä, valtiovarainministerinä, tai muuten ollut vastuussa jostain osasta valtion varoja. Viimeksi näin oli tammikuussa.

Aqid
Aqid Day 1,942, 02:11

Oletko pyytänyt niitä oikeuksia?

WP Attak
WP Attak Day 1,942, 02:16

Yitin tavoitella Suurta Oravaa useana päivänä, mutta hän ei koskaan vastannut. Yhtäkkiä oikeudet olivat ilmestyneet hallitusryhmään. En ollut edes ajatellut eduskuntaryhmää ennen kuin eilen sain huolestuttavia raportteja Virolaisista eduskunnan KT alueella. En voinut tehdä mitään.

Cendorr
Cendorr Day 1,942, 02:28

Niin.. minusta tämä kertoo enemmänkin foorumin toimimattomuudesta välineenä noin yleisesti. Kun se on Shadikan vastuulla ymmärtääkseni, niin onhan siinä hommaa yhdelle henkilölle ja jos sattuu olemaan kiireitä niin näin käy.

Cendorr
Cendorr Day 1,942, 02:28

Ja siinä vaiheessa kun virolaisetkin saavat istua kt-osiolla rauhassa, on syytä jo huolestua.

WP Attak
WP Attak Day 1,942, 02:29

Jaa eikö se ollutkaan Squirrel?

Cendorr
Cendorr Day 1,942, 03:01

Shadikka/Squirrel ihan sama..

Squirrel
Squirrel Day 1,942, 07:40

"Useana päivänä"? Kuudes ja seitsemäs päivä olet tavoitellut mun lokien mukaan, seitsemäs päivä oon antanut ne oikat ja vastannut. Pelissä tai forkalla en ole viestejä nähnyt, että oonko nyt missannut pahasti jotain? 🙂

WP Attak
WP Attak Day 1,942, 07:42

Ok minulla ei ole logeja niin luotan sinuun. Ja kiitos kun laitoit oikeudet! Mutta kysymyshän nyt oli niistä eduskunnan oikista, miksi ne jäi antamatta? Unohtui?

Squirrel
Squirrel Day 1,942, 07:49

Ilmeisesti unohtuivat. Jos olisin halunnut oikeasti tunkea kapuloita rattaisiin (mitä en halua, adminina olen mahdollisimman puolueeton) niin oisin ehkä pystynyt siihen vähän useammallakin tavalla (=

WP Attak
WP Attak Day 1,942, 07:50

Ok uskotaan

Homer J Simpson
Homer J Simpson Day 1,942, 02:15

o/

Poriseva Tursas
Poriseva Tursas Day 1,942, 04:28

Ja autovote.

Squirrel
Squirrel Day 1,942, 07:36

Huomauttaisin, että sulla on Presidentti-, Eduskunta-, ja Hallitus-ryhmien leaderit. Että mitä muka puuttuu?

Squirrel Day 1,942, 07:41

Comment deleted

Squirrel
Squirrel Day 1,942, 07:41

Hymiöiden puute taas tekee viesteistä tylympiä kun on tarkoitus. Ei ole tarkoitus olla tyly. (=

WP Attak
WP Attak Day 1,942, 07:43

Hyvä jos nyt on! Jatketaan näillä! 8D 8D

WP Attak
WP Attak Day 1,942, 07:44

Ja kyllä tosiaan nyt on, kävin tarkistamassa. Eilen ei ollut.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.