Ambient on/off

Join the new world

 

D1938 Huomenta Suomi! Good Morning Finland!

Day 1,938, 01:26 Published in Finland Finland by WP Attak

English summary: Saxony war possibility to split Poland. Famous media mogul joins the Crows. Mossad removed from Asgard HQ. Pennies on the move, in the monetary. No budget, no money.

Kuka puuttuu joukosta!Eikö Resistance Hero mitalit kelpaa? EDIT: minua kommenteissa oikaistiin ettei sitä vielä voi avata. Toivottavasti joku kansalainen kertoo vielä kelloajan milloin sen voi avata! Jaa se on joku uusi feature...

Ihan sama mikä alue vapautetaan seuraavana, uusia bonuksia niistä ei enää saa. Ja tosiaan jos häviät lotossa niin rahat palautuu. Ja jos satut veikkaamaan oikeaa aluetta niin nuohan on nyt varmoja voittoja. Eli 5G ja mitali on sinun.

Saxony tulee olemaan verinen taistelu, sillä Saksan voittaessa Puola menisi kahtia. Sinne siis sotimaan!

Josta päästäänkin taistelukäskyyn:

Prio 1: http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/39251 SAXONY
(Puola kahtia!)

Prio 2: http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/39250 URALS
(Venäjä-Puola kahakka jatkuu.)

Prio 3: Suomi RW kunhan se aukeaa...


Päivitän tänne myös sotilasorganisaatiomme ja Asgardin komennot kunhan ne julkaistaan. Voin ilmoittaa myös asejakeluista Saxonyn taisteluun, tai voitte ihan ite tonne kommentteihin niistä mainostaa. Ainakin Saunassa, WPAssa ja Rangerseilla on nyt presidentillisiä tankkeja (ja taas ihan ilman eduskunnan tukea).

Asgard taistelukäsky: http://www.erepublik.com/en/article/2226548
JNJK:n artikkeli: http://www.erepublik.com/en/article/2226524

Ja sitten muita uutisia!Tuulivireyttä!Korpit saivat eilen aivan uutta tuulivireyttä kun Cendorr liittyi leiriimme! Toivottakaamme hänet tervetulleeksi! Tulemme varmaan näkemään mediassa aivan uudenlaista Korppi-viihdettä ja paljastustarinoita. Cendorr ehtii jokaiseen paikkaan tutkimaan missä kansaa sorretaan. Cendorr jakaa kansan mielipiteet, mutta toivoisin että Korpit pitävät yhtenäistä linjaa tästä huolimatta. Cendorr ei ole missään Valtion tai Korppipuolueen virassa, eikä hänelle ole mitään tehtäviä annettu. Hän toimii ihan yksityishenkilönä, eKansan Karpona.


Mossad pois Asgard HQ:sta


ChosenR:n viehkeä hymy ei muuttanut Diktaattorin mielipidettä

Kokeilu jossa suurimmat ja parhaiten organisoidut MU:t ovat suoraan Asgard HQ:ssa päättyi kun Mossad myi tyh... khm.. noh... asiakkaalle damagea liittolaisen sotaan. Tämä aivan turhaan sotaan aivan turhaan maksun ottaminen tietenkin on ihan normaalia kaupankäyntiä Mossadissa, mutta voi sitä ulinan määrää kun paljastui että myyjä oli liittouman HQ:ssa. Selkeyden vuoksi Mossad MERC unit ei enää toimi Asgard HQ:ssa. Koska eSuomi on kuitenkin yhteistyötä, tulen kuitenkin jatkossakin Mossadille vinkkaamaan jos jossain on damagelle asiakkaita. No hard feelings Mossad.


Valtion kirstut tyhjenivät, taas!Tällä kertaa ihan oikeaan tarkoitukseen, eli valuuttamarkkinoille. Ennen kuin aktiiviset kansalaiset ehtivät kommentoimaan valtion orgien tyhjenemistä niin halusin vaan kertoa että ne pennoset ovat taas jahtaamassa kavereita. Valuuttakauppa olisi varmaan tuottoisampaa jos rahaa olisi enemmän, mutta pelataan sillä mitä on.


Budjetti ei mennyt läpi


Onko tuolla valtion arkussa kolikko? Ei se taitaa olla nappi.

Korppi-diktaattorin budjetti hylättiin järkyttävällä äänivyöryllä! Epäilen että vastarintaliike on ollut asialla. Uutta budjettiehdotusta suunnitellaan ja se on toivottavasti äänestyksessä jo tänään.

Ollaan tarkkoja seuraavaa eduskuntaa valittaessa, ja myös puolueiden puheenjohtajia valittaessa. Kyselkää puolueen feedissä tuleeko uusi puheenjohtaja asettamaan puolueestanne yhtään uudistusta kannattavaa ehdokasta vaaleihin. Jos menee käteen niin Korppeihin mahtuu aina!

Olkaa kiltisti! Ja muistakaa Saunoa!
 

Comments

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 01:41

Korppitehtaiden tuotto meni tänään Rangerseille:
"Successfully transferred 360 item(s) to TheJuliusCaesar."
Rangersit on vähän vaikea löytää tuolta metsästä, mutta tässä suora linkki:
http://www.erepublik.com/en/main/group-show/2368

Aqid
Aqid Day 1,938, 02:13

Onkos diktaattori itse koittanut käydä aukasemassa RW:tä? Ei taida onnistua 😃

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 02:14

Jaa no sehän selittää... ymmärsin vaan eilen että aamulla pitäisi voida avata! Voisiko joku kertoa kansalle milloin sen voi avata että kaikki pääsee mukaan lottoon, eikä vaan harvat ja valitut?

JudasGoat
JudasGoat Day 1,938, 02:19

Noin 12h sitten olisi pitänyt aueta. EreBUGlik taas vauhdissa.

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 02:15

Tai Puolalaisethan ne mitalit varmaan vie...

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 02:17

Kiitos kansalaiselle! Artikkelia editoitu!

GimliPertti
GimliPertti Day 1,938, 02:19

Pakasteasiamies ei hyväksy Cendorrin nimeämistä Karpoksi, raastuvassa tavataan jos välitöntä anteeksipyyntöä ei tule.

Werde1
Werde1 Day 1,938, 02:19

Hienoa työtä erityisesti nämä artikkelit ilahduttavat. Respect!

Ere tosiaan taitaa bugittaa noiden RW:iden aloittamisten kanssa. Olen päivystänyt Itä-Suomessa jo pitkään mutta en pääse aloittamaan RW:tä.

Odottelen Cendorriin viihdyttäviä mediapläjäyksiä

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 02:23

Tehtaista päivitys että aloin jo siivoamaan työntekijälistaa. Firmat joissa on yli 100 työntekijää olivat hieman liian iso urakka eiliselle kiireiselle päivälle. Ehkä tänään saadaan palkat korotettua. Ja toivottavasti huomenna olisi jo budjettikin (ja joudun tekeen saman rumban uusiksi).

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 02:30

Nyt on uutta budjettia tyrkyllä. Pahoittelen mutta päätös on yhä foorumilla, eli sinne siis eduskuntalaiset!

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 02:36

Huomenna tai ylihuomenna alkaa Korppitehtaiden Aivan Järjetön Hintapommi!

Yksi Tankki Kahden Hinnalla!

Aivan tosi! Kauppaliittolaisetkin ihmettelevät, miten Korppitehtaat voivat myydä tuollaisella hinnalla! Mutta totta se on!

Yksi Tankki Kahden Hinnalla!

Huomisen aamu-uutisissa tästä lisää!

Jorma Ollila
Jorma Ollila Day 1,938, 03:01

WP Attak, viittaatko nyt siihen kun Rylde otti kauheat lämmöt ja alkoi ostamaan eSuomea vastaan damagea RW:hen? 😃 Mossad ei ole taistellut eikä tule taistelemaan Asgardia vastaan. Se kuuluu MU:n sääntöihin ja sitä noudatetaan jo ihan jäsentemmekin takia.

Jorma Ollila
Jorma Ollila Day 1,938, 03:05

Mutta toisaalta ehkä ihan hyvä, ettemme ole osallisena HQ:ssa. Alusta asti olemme pyrkineet tekemään mahdollisimman selväksi mikä on pelin nimi Mossadissa. Ja merc-toiminnan sovittaminen tavallisen armeijan toimintaan ei käy kivuttomasti.

Haude
Haude Day 1,938, 03:27

Diktaattorin omalla rahalla kasattuja tankkeja jaossa Saxonyn taisteluun Sauna/Korppifeedissä, 6xQ7 per naama + pullat niitä tarvitseville.

Antska
Antska Day 1,938, 03:41

Mietin vaan, että eikö ne oo valtion kustantamia tankkeja?
eSuomen verotuloista Attak maksaa palkan ja antaa ne teille.

GimliPertti
GimliPertti Day 1,938, 03:59

Mistä verotuloista?

Ja budjettia ei kai ole hyväksytty vielä.

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 03:59

Eduskunta ei ole maksanut minulle penniäkään.

Jorma Ollila
Jorma Ollila Day 1,938, 04:20

Voihan ne postyymisti periä toki : )

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 04:22

Korppitehtaat toimii puolueen alla jos valtio ei niihin halua sijoittaa.

Antska
Antska Day 1,938, 04:40

Miksi valtion pitäis sijoittaa niihin? Mikäli uusille pelaajille tehdään tälläinen ohjelma valtion varoille niin ei sen pitäisi olla uuden pelaajan valitsemasta puolueesta kiinni, vaan kaikille tarjolla.

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 05:15

Tuki on kaikille tarjolla. Emme katso puoluetaustaa.

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 05:16

Tuen kriteerinä on pelaajan leveli.

Antska
Antska Day 1,938, 05:25

Attakin aikaisemmasta artikkelista lainattua: "Ensisijaisesti paikat on matalatasoisille pelaajille, ja sen jälkeen Korppeja kannattaneille puolueille ja sotilasyksiköille"
Tuosta itse ainakin ymmärrän, että korppeja kannattaneilta henkilöiltä ei evätä tätä tukea vaikka taso olisi mikä.

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 05:30

Valtio kattaa viimeisen ehdotuksen jälkeen reilusti alle neljänneksen kustannuksesta, loput tulee omasta pussista. Ensisijaisesti tuen saa matalan tason pelaajat, mutta tuen pariin mahtuu näiden lisäksi monia muitakin. Duunipaikkoja on noin 200 kpl.

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 05:32

Tavoitehan on että korkeamman tason pelaajat siirtyvät sitten MU:iden tehtaisiin. En ala niiden kanssa kilpailemaan.

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 05:34

Pidän kyllä kirjanpidon valtion rahojen käytöstä mutta puolueen lahjoitukset ja omat rahani saan varmaan käyttää ihan miten haluan.

Antska
Antska Day 1,938, 05:37

Kyllä, omat rahat saat käyttää juuri niin kuin parhaaksi näet. Lähinnä valtion rahoja mietin ja uusien pelaajien auttaminenhan on erittäin hyvä juttu, kunhan se tapahtuu tasapuolisesti.

Ripperi
Ripperi Day 1,938, 09:20

No eipä se nyt paljoa jos uusille palaajille muutama valtion markka menee. Muistetaan nyt että pari päivää taappäin noneli pisti valtion rahnat tuulemaan, ja aivan varmasti nappasi osan taskuunsa.

Haude
Haude Day 1,938, 03:48

Nämä tankit on jo useamman päivän ikäisiä ja pullat kustannan minä.

nutty fox
nutty fox Day 1,938, 04:02

Mun mielestä on ihan hyvä juttu se että MOSSAD lensi ulos Asgrd HQ:sta. Miksi? No siksi että kun painotetaan toimintaa palkka armeijana ja omat kukkarot menee kansallisien intressien edellä niin "sitä saa mitä tilaa". Toivottavasti olen väärässä tässä asiassa ja heidän erinomaiset taistelijat eivät ainoastaan ajattele lompakollaan.
Puola kahtia taistelu tärkeä ja nyt kun Saksalaiset (löysivät "kassinsa") ilmeisesti tajusivat heidänkin osallistumisensa Puolaa vastaan on tärkeää ja ehkä ymmärsivät myös että pitkällä tähtäimellä osallistumatta jättäminen muistuu pitkään naapuri maissa. Älkää unohtako että Hollannissa on myös tärkeä taistelu käynnissä ÖLJY bonuksien pois saamisesta Puolalta.
Loppukevennys: Huomasitteko muuten että huumorin tajuttomat Puolalaiset on saanu PINKIN värin poistettua itseltään (hymiö) ja ilmeisesti käyttäneet kuuluisaa Puolalaista diplomatiaa (lue vaadittu) että toiset kiusaa ja ei meitä saa kiusata ku me hallitaan eReä ja kaikkien pitää totella ja pelätä.
http://www.erepublik.com/en/article/viva-la-resistance-1-2226023/1/20 lukekaa/huutakaa/taputtakaa/tanssikaa ja teurastakaa... kunhan kerkeän niin raapustan taas omaa tuotantoa pitkän tauon jäljiltä.

Namiskuukkeli
Namiskuukkeli Day 1,938, 08:04

Maanpäällinen vastarintaliike ei lepää!

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 08:36

olen havaitsevinani eduskunnassa valtion vihollisia, virkakieltoa!

Namiskuukkeli
Namiskuukkeli Day 1,938, 08:40

Maanpäällinen Vastarintaliike on eKansan asialla!

Werde1
Werde1 Day 1,938, 10:30

Niin kai sen täytyy olla, että aina on joku spurdo joka koittaa estää järkevän toiminnan. Toivottavasti seuraavat EK vaalit tuo parannusta tähän tilanteeseen jotta eSuomen talous ja valtion varallisuus ei enää enempää mene takapakkia...
Toivottavasti se budjetti nyt hyväksytään pikavauhtia, me ollaan keskellä sotaa!

WP Attak
WP Attak Day 1,938, 13:25

Korppitehtaiden palkat on nyt 11 fim

TheJuliusCaesar Day 1,938, 22:54

Comment deleted

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.