Cuvinte pentru Soimi! Respect pentru un Soim!

Day 2,085, 23:55 Published in Romania Romania by TurokAnap

Am stat ceva timp in umbra preocupat de alte lucruri, mi-am concentrat atentia sa judec si sa comentez in stilul meu gandurile si ideile voastre puse in articole editabile in fata voastra.
Dar cum toate in viata se intorc, a venit si randul meu sa fiu judecat,

“Momente in Viata” publica astazi “Cuvinte pentru soimi – Din respect pentru un soim!”Fundal sonor recomandat Mandalay – Beautiful!

Recunosc, cu rusine ce-i drept, ca am tratat acest joc ca pe o gluma, ca pe un gol umplut in timp de niste click-uri si-o usoara satisfactie in dobandirea fiecarui achievement din cele 12 afisate in profilul personal.

Si am zis sa merg inainte, sa vedem care va fi momentul ce-mi va spune STOP, sa ma faca sa-mi fie dor de contul meu de World of Warcraft,…, dar iata ca am pasit in ziua 2085, 05 august 2013 si déjà am peste 70 zile de joc, 70 zile in care am cunoscut oameni de-a dreptul minunati, oameni in fata carora mi-as da oricand jos palaria si m-as inclina, multe au fost momentele in care viata reala am considerat-o doar o escapada din eviata care m-a cucerit intr-un mod in care nu a reusit nici macar Blizzard-ul.

Prin tot ceea ce am trait pana acum si traiesc in continuare, aici, in eRepublik, cu sufletul curat si cu sinceritate pot sa afirm ca orice achievement care-l dobandesc nu este decat un mic “bonus”, doar o pata de culoare in aceasta viata, alaturi de voi prieteni, familie, comunitate - eRomania.

“Respect pentru un Soim!” este adevaratul titlu de astazi !
Mi se pare o idée fantastica ca fiecare soim sa poata exprima liber in cuvinte o parere, un gand, o latura pozitica sau negativa despre un alt soim si cred ca pentru aceasta oportunitate va trebui sa-i multumim lui Cronoss (cum ne atragea atentia chiar el) a.k.a. The Troll Warlord pentru idée.

Aveti cuvantul meu de onoare, cuvantul meu de Soim ca respect am pentru toti, pentru toti voi soimii, alaturi de care sunt zi de zi pe chat, pe feed, in mesaje si pe campul de lupta.

Cine m-a sfatuit la inceput sa aleg aceasta unitate,a stiut exact despre ceea ce vorbeste, ceea ce stiu si eu in momentul de fata. Si am atatea nume in fata privirilor carora sa le multumesc, caci fiecare au facut cate ceva, m-au sprijinit intr-un aspect, m-au sustinut in fata unui lucru si lista este mai lunga decat numarul cuvintelor ce le-as gasi eu s-o pot descrie.
Si prin acest articol, nu cred ca fac decat sa conturez ceea ce am exprimat printre randuri si in Mandria de a fi Soim!, in Cum am crescut! sau in Ganduri inainte……. Cu totii sunteti extraordinari, chiar cu unii dintre voi am avut déjà onoare de a ma intalni – Mesther (ii sunt dator cu un suc-la propriu), Sunny, daliahme, Matracuca sau amvlad…si nu numai (pentru mai multe detalii vezi interviul sau din Jurnalul Soimaresc) si cu totii sunteti niste oameni cu idéi care te fac sa te gandesti de 2 ori catre ceea ce esti si cat de departe esti dispus sa gandesti.

Imi pare atat de rau ca nu reusesc sa ajung la final de august printre voi sa sarbatorim impreuna SP, dar cum spuneam, cu totii m-ati sustinut cu adevarat…dar cineva a reusit mai mult de atat …
..si cu taote astea, atentia mea se opreste asupra unui anumit soim. Poate nu e drept din partea mea sa fac aceasta alegere, poate nu e drept din partea mea sa scriu acest articol, tocmai de aceea mentionez ca doresc sa fiu ascultat-citit, dar nu doresc sa fiu luat in considerare ca pe un articol in drumul catre premiu.

… si … din prima zi de cand am venit aici, in Soimii Patriei, am fost intampinat cu caldura si cu bratele deschide de catre o persoana, care pentru mine ocupa un loc special nu numai in aceasta unitate, ocupa un loc special in lista mea de prieteni (imi amintesc si acum ca era cineva care-mi spunea, ca nu voi avea nici o sansa in SP, ca nici nu vor avea timp sa se ocupa de un tanar ca mine, cu atat mai mult ca am devenit un soim chiar in toiul primului concurs de U.M.-uri – s-a inselat si chiar acum cateva zile am avut placerea sa discut cu acea persoana despre asta si sa-i spun ce-seamna acum pentru mine SP si cat de mult a facut pentru mine SP), un soim intru-totul dedicat soimilor, capabil sa ajute pe oricine are nevoie cu orice prêt…

M-a luat sub aripa lui de soim inca din prima zi, m-a sustinut cu bune cu rele, m-a invatat ce este rau si ce este bine(chiar daca unele lucruri le-am aflat numai dupa ce am scapat in zbor de sub aceeasi aripa), care sa-mi fie prieteni si care sa-mi fie dusmani, m-a ajutat necontenit cu resurse si m-a ridicat putin cate putin..
Il stimez pentru gandurile, pentru ideile lui, pentru dedicarea lui de soim, pentru sustinerea atat fata de mine cat si fata de toti ceilalti si am pentru el o apreciere cum o am poate pentru putini din viata mea reala (si credeti-ma – am multe cunostinte si multi prieteni)..toate acestea .. si nici macar nu ne cunoastem si am acest sentiment ca discut cu un frate de cealalta parte a ecranului..
Poate pana acum nu am reusit sa-ti spun asta, dar “…Te felicit! Bravo!”.

Respect am pentru soimi, dar respectul care-l port cu adevarat, iti este adresat tie, draga mandru…SOIM si iti dedic cuvintele frumoase ale lui Thomas Carlyle “Un om mare isi arata maretia prin felul in care ii trateaza pe oamenii mici” !!

Fara sa dau nume, sunt convins ca stie, despre el este vorba si sunt convins ca si voi poate puteti sa afirmati asta, despre el sau despre alt soim, care in mintea si sufletul vostru reprezinta acelasi lucru maret pe care am incercat eu sa-l descriu in cuvintele mele!

By TurokAnap

(vote and subscribe)

Editie speciala pentru concursul Jurnalul Soimaresc