Ambient on/off

Join the new world

 

Crazy Alboz for CP

Day 2,109, 06:05 Published in Albania Albania by Crazy Alboz


Pershendetje shqipetarë


Ka kaluar shumë kohë prej kur ja nisa me lozur ketë lojë, edhë mendoj qe kam marre një eksperiencë të tille qe më mundeson më marre guximin për të kandiduar si Country President.
Shumë njerez me njohin mirë dhë dijn se kush eshtë Crazy Alboz për ketë arsye më kan mbeshtet menjherë kur fola për deshirën time më dhan kontributin per eShqiperinë.

Kohet të fundit jam munduar më paqesuar popullin shqipetarë, në fillim ja dola por perjudha paqes duroj shumë pak, dhë tashti jena në një kohë qe mundem më thirrë Luftë Civile!
Shpresoj qe çdokush qe po lexon ketu të mendoj pak për veprimat të tij edhë të kuptoj qe keshtu nuk po demostron asgjë por thjesht po prish gjithçka qe te mirë aj mundet më pas kriju!


Pas ketij sqarimi të vogel desha më ju prezantu një program fillimor të Koalicion tim. Thash program fillimor sepse gjate mandatit do munden më u shtuar disa gjana.


1. Qeveria

Mendoj së një gjë shum të rëndesishme për një qeveri qe don më funksionuar sa ma mirë eshtë vlersimi i të gjithave Partive të koalicionit, edhë për ketë arsye dua më krijuar nje Keshill Qeveritar i formuar nga 3 persona prej çdo partie të koalicionit plus Presidenti.
Ketu do të bisedohet për çdo veprim qe duam më bo edhe ketu do miratohet çdo aksion permes Votimit!
Keshtu çdo parti do ketë mundesinë më trreguar vleren e saj edhë mundet më u shpreh lirisht! Perserisë qe jena një koalicion edhë ashtu duhet të jetë, una sdua disa kukulla qe të më mbeshtesin për një stol në qeveri!


2. Ndihmat & Fabrikat Shteterore

eShqiperia eshtë në një kohë të lumtur fala teritorve në Indi, por mendoj së kjo eshtë vetem fillimi edhë gjithë Shqipetarët kan rrolin kyç për te permirsuar ketë situat. Shteti jonë nuk ka shumë fabrika edhë duhet më fillu më menduar një program afatgjatë duke filluar me mbledhur fonde për të krijuar fabrika të reja, por nuk mbaron ketu sepsë moduli ekonomik i lojes nuk të jep shum perfitime nga fabrikat sepse Raw Materials dojn prodhuar ose ma keq dojn blerë, pra çfare mundemi me bo?
Shum thjesht të gjithë eShqipetarët qe jan në MU-në Albanian-Army do punësohen tek fabrikat shteterore, edhe vetem keshtu do të marrin ndihma ditore!
Normalisht perfitimet për çdo qytetar do të jenë ma shum së 15 ALL në ditë qe eshte rroga të trregut të punes.
Kurse për sa i perket armave qe do na nevojten për Supplies të lufterave do ti mbaj për siper una më shoket të mij.


3. Koordinimi i MoD më MU-te eShqipetare

Në eShqiperi kemi shumë MU qe kan një rrol fondamental për demin qe shkaktojn, për ketë arsye do krijohet një grup-messazh midis Comanderave të çdo njesi AKTIVE eShqipetare, MoD & CP.
Ketu do bisedohet për çdo vendim në lidhje më lufterat qe zhvillohen në eShqiperi!


4. Programi i Ambasadorve

Gjatë ketij mandati MoFA dhë ambasadoret do të funksionojne duke ju permbajtur ketij Dokumenti (DRA-Dokumenti i Raportimëve të Ambasadoreve) ku do të kene access MoFA, vMoFA, CP, vCP, MoD, vMoD . Ministria e Puneve të Jashtme do të kujdeset të mbledhe ambasadore të cilet jane të afte ta plotesojne ketë dokument më informacione të ndryshme nga shtetet ku jane vendosur cdo dite.
Në ketë menyrë do kemi një informacion më të zgjeruar në lidhje më aleatet edhë jo-aleatet tanë.


5. Ministria së Drejtësisë dhe Punëve të Brendshmë

Siç thash në fillim jena në një kohe lufte midis Shqipetarve edhë duhet me ba diçka për të shpartalluar sherret të perditshme. Kjo Ministri do ketë një fuqi të madhe, sepse nevojtet një dorë e fortë pa marrë parasysh shoqërinë dhe miqësinë!
Kjo Ministri do jet në dorën e afte të Kris Hasa edhe ky do ketë mbas vetës do jete gjykata qe do marri vendimet, ata do zgjidhen nga populli permes votimit. Masat qe do mirën munden më qenë largimi nga Komuniteti më Bann të perkoheshme ose permanente në chatet. Largimi nga MU-të shteterore, gjithçka qe kjo Ministri zgjedh si denim!


6. Banka së Shqiperisë

Do mundohemi më nxirr banken prej borxhit, por kjo nuk mundet më ndodhur për një muaj, por per nje muaj mundem më than qe 1/4 te borxhit mundet më u la, por nuk jap plot sigurinë e kesaj gjeje sepse sdua më ba premtime, po ju siguroj qe një pjesë së borxhit do të lahet!


7. Ministria Edukimit

Kjo ministri do jet shumë e rëndesishëme sepse perserisë dhë njherë qe sduhet më menduar veç per sot por duhet më munduar për të ardhmen!
Pranaj kerkoj qe lojtaret të Div 1-2-3 të munohen më rrit Forcen e tyre duke mos luftuar nejse eshte e mundur! Ata në ketë menyr sdo të arxhohen më arm dhë food qe do të marrin nga ndihmat shteterore!


8. Chati #eShqiperia

Pasi që chati #albania eshtë një pronë private, do të krijohet Chati Shteterore ku Presidenti do të ketë Owner edhë muajn tjeter do ti jepet Presidentit të ri.
Ketu Presidenti do të ketë të drejten më dhanë Op ose Voice permanent.
Rregullorja së chatit, nuk lejohen:
- fyerjet edhë kercenimet midis lojtarve
-Spam
Permanent Banned në chat mundet më u dhanë vetem pasi eshte dhanë 2 herë kick si njoftim.


9. Ndihmat për Training Grounds
Siç dini të gjithë gjeja më e rëndesishëme në ketë lojë eshtë Strength. Për ketë arsye duhet më ndihmuar lojtarët më rritur Training Grounds!
Kjo gje kerkon një fond të madhë, por mendoja që në eShqiperi kemi shumë lojtar me Training Grounds krejt Q4 edhë pra mundemi më krijuar një Budget ku të gjithë keto te dhurojn nga një Gold në jave për te ndihmuar lojtaret të tjerë. Por kjo eshtë një gjë jo e detyrueshme edhë kush don mundet me dhuruar edhë ma shumë. Gjitha donacionet do të regjistrohen edhë do publikohen. Pastaj do dhurohen tek lojtaret që do aplikojn tek ky program.


10. Transparenca

-Në fushen e Ekonomisë në do të jemi 100% TRANSPARENTE më qytetaret e ketij komuniteti. Të gjithë qytetaret do të jene në dijeni se ku shpenzohet edhë 1 ALL nga thesari i shtetit.

-Të gjithë qytetaret do të kenë të drejten të pyesin Guvernatorin në cdo sekond per gjendjen e Bankes se Shqiperise pra do të jemi të hapur në cdo kohe për bilancin e shtetit.

-Nga thesari i shtetit nuk do të transferohet as 1 ALL per në Banken e Shqiperise.

Faleminderit per leximin tuaj! Kabineti qeveritare do të perbehet së shpejti!

Votoni Partine Revolucionare, Lidhja e Arbrit, Partine Nacionaliste (Koalicioni BesaBesë)
Votoni Party of Ethnic Albania, Rilindja Kombetare edhe Levizja Memedheu!


Me respekt
 

Comments

Crazy Alboz
Crazy Alboz Day 2,109, 06:06

First!

Shadow Striker
Shadow Striker Day 2,109, 06:07

2nd 😃 Hail me

Kliton C.T
Kliton C.T Day 2,109, 06:08

3 Suksese Vlla. plani shum i mire i qeverisjes o/

DarDan 81
DarDan 81 Day 2,109, 06:11

Crazy Alboz per CP eshte plani edhe personi i duhur per CP kete muaj 😉 Suksese shume vlla edhe ke mbeshtetje totale nga une 🙂

jonkastrioti
jonkastrioti Day 2,109, 06:11

suksese burri o7

EL Diktatori
EL Diktatori Day 2,109, 06:12

Suksese ,Shpresojm te fitosh o7

Ramnicu
Ramnicu Day 2,109, 06:13

o7

maxXxy666
maxXxy666 Day 2,109, 06:13

do fitosh 🙂

BiG Serxhio
BiG Serxhio Day 2,109, 06:14

Suksese vlla 🙂 Vertet e meriton te jesh CP me kete program .

DiegoIceAge
DiegoIceAge Day 2,109, 06:15

Suksese 🙂

Fessti
Fessti Day 2,109, 06:16

Suksese!
Kjo pjesa qe ke shkrujt me shumti me pelqeu
"Shpresoj qe çdokush qe po lexon ketu të mendoj pak për veprimat të tij edhë të kuptoj qe keshtu nuk po demostron asgjë por thjesht po prish gjithçka qe te mirë aj mundet më pas kriju!"

TroyannForc
TroyannForc Day 2,109, 06:39

Programi i qeveris me duket njejt si i serxhios po deshta met pyt qeli me themilanist a do ket ndonje pozir ne qeveri?

AnisAlbania
AnisAlbania Day 2,109, 10:54

minister i tradhtarve

Crazy Alboz
Crazy Alboz Day 2,109, 16:57

Faleminderit 🙂

a le si ander
a le si ander Day 2,110, 00:38

a je hazzardark?

Crazy Alboz
Crazy Alboz Day 2,110, 03:46

Po 🙂

CYANlDE
CYANlDE Day 2,110, 08:04

hiqnu kty troyannforc se ky ish budall njeri ... Veq ka rrejt kishe e ka lon lojen po vet aje eshte kishe me ndreq emrin se e pate njollus sja rraske kurkkush

TroyannForc
TroyannForc Day 2,110, 08:10

kiss e ki loqk un qe i kallxova sekrete e qelit sdo me thon qe kom njollos po ti qe je budall e smer vesh rin gjdo dit tu ja mar ngoj qelit 😛

Crazy Alboz
Crazy Alboz Day 2,110, 10:11

Hazardark ok faleminderit 🙂

TroyannForc
TroyannForc Day 2,111, 00:35

crazy alboz me ty se pata suksese

cLaw eagLe
cLaw eagLe Day 2,109, 06:46

Suksese Crazy 😉

conlosteroristas
conlosteroristas Day 2,109, 07:05

Suksese

zamzon
zamzon Day 2,109, 07:08

Suksese

THE BL00DY ALBOZ
THE BL00DY ALBOZ Day 2,109, 07:13

Suksese 🙂

LiLo1
LiLo1 Day 2,109, 07:19

Suksese vlla kam besim ne ty e djemt qe jeni bashku se shum te mira do ti sillni ketij komuniteti

MDejzi
MDejzi Day 2,109, 07:26

Suksese Crazy Alboz \o/

armando.aka.Zamiri 7
armando.aka.Zamiri 7 Day 2,109, 07:36

crazy alboz suksese vlla 😁) posht komunistat !

Endritt Zekka
Endritt Zekka Day 2,109, 07:42

Suksese 🙂

Kthetra Alb
Kthetra Alb Day 2,109, 08:48

Crazy, vlla, suksese shume e cdo dite pune per te miren e Shqiperise!

Njesiti SpeciaL
Njesiti SpeciaL Day 2,109, 09:09

Suksese

Uncrowned  King
Uncrowned King Day 2,109, 09:21

Suksese 🙂

Hajdaraga
Hajdaraga Day 2,109, 09:51

Suksese !!!!

Epidamn87
Epidamn87 Day 2,109, 10:07

Suksese dhe te uroj fitore !!!

Me lejo nje sygjerim mbi Ministrine e Drejtesise ose me specifikisht mbi Trupin Gjykues qe do marri ne shqyrtim konfliktet qe po ndodhin midis nesh. Mendoj qe do ishte me e drejte dhe me e pranueshme nese ky trup te perbehej nga 5 anetare te cilet perfaqesojne grupime te ndryshme ne loje. Sepse nese do e merrte persiper vetem nje individ apo nje grupim i caktuar do ishte burim mosbesimi(gje qe sna duhet absolutisht ne keto momente) dhe objekt debatesh te shumta dhe mendoj qe me shume do e perkeqesonte situaten sesa do e permisonte.

Crazy Alboz
Crazy Alboz Day 2,109, 12:18

Doe konsideroj kete gje. Faleminderit

Kris the Intriguer
Kris the Intriguer Day 2,110, 04:02

kushtetuta e DonCurtis propozon 4 trupa gjykues qe ti japin zgjidhje ceshtjeve. une me hyrjen ne kete ministri do te hap votim popullor ku njerezit te votojne 4 emrat qe duan si gjykates. 4 emrat me me shume vota, e marrin ate post

IBRRAHIM Day 2,110, 16:14

Comment deleted

Crazy Alboz Day 2,111, 01:40

Comment deleted

Peja001
Peja001 Day 2,109, 10:09

Suksese

JetonGrenForce1
JetonGrenForce1 Day 2,109, 11:03

Suksese o7

VisarJ
VisarJ Day 2,109, 12:09

Suksese

Andiroid
Andiroid Day 2,109, 12:09

Suksese Claudio 🙂

Adrijan Barca
Adrijan Barca Day 2,109, 13:20

Qenka nje plan i mrekullueshem

Suksese

ArnoldDjin
ArnoldDjin Day 2,109, 13:47

Suksese vlla, te njoh shume mire dhe e di qe e ke mundesine ti mbarosh te gjitha planet qe ke dhe me shume ndoshta...mere me qetesi o7

Alban Gjoni
Alban Gjoni Day 2,109, 13:58

Suksese o7

DalmatsS
DalmatsS Day 2,109, 14:25

suksese

Arius argiri
Arius argiri Day 2,109, 15:30

V

Roger Griswald
Roger Griswald Day 2,109, 20:35

Suksese

Uncrowned  King
Uncrowned King Day 2,109, 21:46

O llegenda e Shqiperise a e ke mesu edhe shqipen a.Good bless you.

a le si ander
a le si ander Day 2,110, 00:38

suksese

tori01
tori01 Day 2,110, 00:49

SUKSESE !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.