Ambient on/off

Join the new world

 

Contribute with food for Albanian Air-Strike

Day 1,962, 05:40 Published in Albania Albania by GUARD 92Dear Friends Contribute with food for Albanian Air-Strike


AirStrike Contribution:
Each citizen above level 25 can contribute to the AirStrike requirements.

Health Units Required
Donating a Q1 Food unit will provide 2 Health Units,
Donating a Q2 Food unit will provide 4 Health Units,
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
Donating a Q7 Food unit will provide 20 Health Units.
Send it here FOOD Sent For AirstrikeComment your Contribute... Albania need you

Friends and allies,
Please, donate energy for the albanian Air Strike!
http://www.erepublik.com/en/article/2240060/1/20
SHOUT!!

Të dashur Miq Kontribuoni me ushqim Shqiperin per nje Sulm Ajror


Kontributi i Sulmit Ajror:
Çdo qytetar mbi nivelin 25 mund të kontribuojë per sulm ajror

Njësitë sipas ushqimit te nevojshme:
Ne qoft se dergoni nje Q1 ushqim do te sigurohet 2 njesi per sulm ajror
Ne qoft se dergoni nje Q2 ushqim do te siguroni 4 njesi per sulm ajror
Ne qoft se dergoni nje Q7 ushqim do te siguoni 20 njesi per sulm ajror
Dergoni ketu ushqim per sulm ajror Dergo

Komentoni Kontributin tuaj... Shqiperia ka nevoj per ju

Miq dhe Aleat,
ju lutem, dergoni ushqim per Albanian per Sulm Ajror!
http://www.erepublik.com/en/article/2240060/1/20
SHOUT!!
 

Comments

Kabesos
Kabesos Day 1,962, 05:46

V

MDejzi
MDejzi Day 1,962, 06:03

V

alkedsh
alkedsh Day 1,962, 06:18

V po e kemi magjen bosh

New Faustian Man
New Faustian Man Day 1,962, 06:39

o7

Sviatovit
Sviatovit Day 1,962, 06:51

V

WhiteEagle1950
WhiteEagle1950 Day 1,962, 07:07

You have successfully contributed with 8000 Energy Units

V

KOSOVA Batoa
KOSOVA Batoa Day 1,962, 07:09

Thank you 🙂

VisarJ
VisarJ Day 1,963, 03:49

Thank you friend

Carpe Diem 1
Carpe Diem 1 Day 1,962, 07:28

You have successfully contributed with 2000 Energy Units

VisarJ
VisarJ Day 1,963, 03:50

Thank you

AlbaniaNeverGiveUp
AlbaniaNeverGiveUp Day 1,962, 07:31

Succesfully donated 2000 energy units to Albania

VisarJ
VisarJ Day 1,963, 03:50

Thank you

Rrapo
Rrapo Day 1,962, 07:33

26.000+ energy

VisarJ
VisarJ Day 1,963, 03:50

Thank you

Sor3naa
Sor3naa Day 1,962, 08:12

You have successfully contributed with 10000 Energy Units

With Best Wish for e Albania \o/

GUARD 92 Day 1,962, 08:16

Comment deleted

VisarJ
VisarJ Day 1,963, 03:50

Thank you

Albus
Albus Day 1,962, 08:12

of course

Kriegsgott aKa Cyanide
Kriegsgott aKa Cyanide Day 1,962, 08:14

Hail : NatoEagle mision xD

Jo Gaspar
Jo Gaspar Day 1,962, 09:11

contribudet o7

Brikena
Brikena Day 1,962, 09:30

You have successfully contributed with 2400 Energy Units

Scaramangas
Scaramangas Day 1,962, 09:59

You have successfully contributed with 8000 Energy Units.

Suksese vellezer 🙂

GUARD 92
GUARD 92 Day 1,962, 10:04

Thank you brother

Andiroid
Andiroid Day 1,962, 10:27

V

A E N E A S
A E N E A S Day 1,962, 10:27

V+S

Zzo0mlesS Day 1,962, 10:29

Comment deleted

R I N O R
R I N O R Day 1,962, 11:00

SPO DI QYSH ME DERGU

GUARD 92
GUARD 92 Day 1,962, 11:04

R I N O R se di a e lexove artikullin , nuk mundsh me dergu nen livel 25 ,prej 25 e perplet munesh me dergu

R I N O R Day 1,962, 11:06

Comment deleted

Flamur Haradinaj
Flamur Haradinaj Day 1,962, 11:17

You have successfully contributed with 600 Energy Units
You have successfully contributed with 200 Energy Units

baroti
baroti Day 1,962, 11:27

You have successfully contributed with 600 Energy Units
You have successfully contributed with 600 Energy Units
You have successfully contributed with 400 Energy Units

BuRoNN
BuRoNN Day 1,962, 12:37

You have successfully contributed with 5000 Energy Units

RadeciVV
RadeciVV Day 1,962, 12:44

100k done

Tafil XD
Tafil XD Day 1,962, 12:52

8700 energy

frankenstein1818
frankenstein1818 Day 1,962, 13:40

po ku do sulmojm hahahahah

Rrapo
Rrapo Day 1,962, 16:02

sulmi eshte sekret, e rendesishme esht q t morim nje teritor dhe te bohena shtet, vendet qe kan ma shum territore, bohen me te pasuna dhe me te forrta,ne skena hiq. Pra duht me mor territor sesbon.
Me falni per te shkrujtmen e bona me qellim (google translete to servs 🙂

Viktor696
Viktor696 Day 1,962, 16:26

nese bejeme Air Strike besoj se vendi perfekt do ishte India !

R I N O R
R I N O R Day 1,963, 00:24

INDIN E KA Kroacia vetem nese bejm marrveshje te ma e leshoj gjysmen

MR.Illyrians
MR.Illyrians Day 1,962, 23:19

10000 food donate para 3 ditesh dhe me dha bann plato kot pa lidhje ....SHaDy PaSt

R I N O R
R I N O R Day 1,963, 00:26

mu deri tash 5 accounte mi ka blloku edhe nuk kom transefru thuajse asgje vetem se un dhe vllau kemi pasur 2 acounte ne te njejtin PC

MR.Illyrians
MR.Illyrians Day 1,963, 02:27

edhe une e loz bashke me vellain ai ma ka mesuar lojen por nuk bejme multi

Soldiier 95
Soldiier 95 Day 1,963, 00:37

You have successfully contributed with 48000 Energy Units

Noku.al
Noku.al Day 1,963, 00:44

pse nk mund te ndihmoj apo duhet te jesh siper lv 25

UIfric
UIfric Day 1,963, 07:08

You have successfully contributed with 6000 Energy Units

MyWord
MyWord Day 1,963, 07:37

Ta sulmojm Norvegjine

Captain Black Sheep
Captain Black Sheep Day 1,963, 07:49

You have successfully contributed with 4 Energy Units

Gentrit Shahini
Gentrit Shahini Day 1,963, 08:00

duhen perafersisht edhe 350.000 ALL nese blehen ushqim Q1 me cmim 0.05 !
ose 280K ALL me qmim 0.04 !

LmBigger
LmBigger Day 1,963, 10:38

brenda 1 jave, kur te skadojn ca MPP, do te duhen vetem 13.8 mil energy Units..Njehere kishte qen mir mos me bo MPP..shpresoj qe te mirekuptohemi

MR.Illyrians
MR.Illyrians Day 1,963, 10:54

MPP ? ca do te thote

LmBigger
LmBigger Day 1,963, 10:56

Mutual Protection Pact..qe i bjen Aleatet 😃

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.