Comunicat presedinte - saptamana VI

Day 5,935, 04:00 Published in Romania Romania by KRATOS THE GREAT.


Salutare, dragilor

Revin cu raportul saptamanal. Am avut o saptamana plina, cu multe incercari, insa am reusit sa trecem peste toate si ne-am descurcat de minune pe toate fronturile.

Inainte de toate vreau sa va felicit pentru frumoasa campanie din Grecia: ne-am atins obiectivul iar CORE Grecia este controlat 100% de Asteria!Asa arata harta la inceputul saptamanii trecute, acum lucrurile s-au schimbat pentru ca, din pacate, aliatii din Africa de Sud au fost invinsi de greci, dar ne-am luat noi responsabilitatea de a cuceri regiunile eliberate, iar asta este prioritatea noastra actuala.
Saptamana trecuta a inceput in forta, fiind saptamana de event, cu ziua de marti cand am fost atacati de Albaniei cu NE, RW Grecia si RW Rusia. Initial incerta, pozitia Albania a fost discutata in HQ Asteria si ii consideram in continuare inamici; multitudinea de ocazii in care au ajutat CODE nu se va sterge cu buretele repede.

Am prioritizat Albania si Grecia, iar cum rusii presau tare ne-am dat seama ca este momentul sa ne rotim cu aliatii si sa parasim teriroriile rusesti, pentru moment. Am discutat cu aliatii si le-am cedat teritoriile, iar regiunile eliberate de rusi, de la noi, au fost cucerite de aliatii lituanieni.

Trebuie sa va felicit si pentru actiunea din Albania, am reusit impreuna cu aliatii sarbi sa ii stergem si pe astia:Ziua de miercuri a continuat cu o actiune coordonata CODE al carui target am fost tot noi, in mod logic, pentru ca eram foarte intinsi. Eram in core hun unde am avut RW, RW si de la albanezi, al doilea RW al rusilor si un RW cu determinare mare in Venezuela.

Nu toate razboaiele se castiga in mod direct, ce am reusit noi sa facem si am facut bine a fost ca am atras mult din dmg-ul ungurilor, am ignorat Albania si Rusia dar am pastrat regiunea in Venezuela (daca castigau ei eram out din regiune si putem sa ajungem acolo doar via AS, asa ca importanta regiunii este foarte mare).

Prioritar pentru noi au fost doua lucruri: sa ne reorganizam in asa fel incat sa nu mai fim intinsi in multe core-uri de la inamici, sa nu mai fim tinta rw-urilor coorondate si sa ne mutam din regiunile unde avem determinare mare.

Astfel ca ne-am mutat in Venezuela din Andean in Llanos si in Belarus din Minskaya in Hrodzienskaya. Cum ziceam, am iesit din core Rusia, dar si Albania unde am cedat teritoriile sarbilor, am iesit si din core Ungaria, unde dupa ce am atras dmg-ul dupa doua RW-uri luptate cu greu, ungurii nu au mai avut puterea sa ii invinga nici pe ucrainieni, nici pe bulgari sau sarbi, asa ca au ramas stersi si ei si in continuare sunt. Asa arata harta saptamana trecuta:Noi ne-am luat responsabilitatea de a securiza core-ul grecesc, iar pentru moment doar aici ne vom concentra. Ramane de vazut cand revenim in core la rusi sau la albanezi.

Aliatii se descurca de minune in actiunile lor, dupa cum spuneam, au securizat Rusia, au sters Ungaria de pe harta si au intrat mult in teritoriul croat si chiar si la sloveni.Suntem peste ei, Asteria castiga pe toate fronturile, chiar daca mai exista si lupte care se pierd dam dovada de un joc in echipa foarte bun si reusim sa ne dam cover unul altuia. Continuam ofensiva saptamana viitoare! 😉

HAI ROMANIA! 🇷🇴
HAIL ASTERIA!

Multumesc pentru atentie!

Al vostru,
K R A T O S.