Comunicat presedinte - saptamana V

Day 5,927, 13:00 Published in Romania Romania by KRATOS THE GREAT.


Salutare, dragilor

Vreau sa incep printr-o serie de multumiri: Multumesc pentru ca ati citit si ati votat articolul precedent, astfel a avut o vizibilitate mare! Multumesc frumos ca mi-ati acordat increderea voastra pentru inca un mandat! Tot ce vreau este sa nu va dezamagesc si sa continuam munca buna pe care o realizam impreuna. Impreuna si pe plan intern, o eRomanie unita este eRomania mea, dar si pe plan extern pentru ca, cum prea bine stiti, acest joc este unul de echipa si fara o echipa nimeni nu poate reusi!

Ca tot vorbim de echipa, alianta din care facem parte si pe care am fondat-o alaturi de sarbi, Asteria, implineste astazi, 11 februarie 2024, 10 ani de existenta!In 10 ani s-au intamplat multe, am fost alaturi unii de altii si la bine si la rau, s-au schimbat aliati, s-au schimbat generatii, s-au schimbat poli de putere, dar toata munca de atata timp a atator oameni au facut ca acum sa avem o frumoasa familie in Asteria, relatii excelente cu toti aliatii nostrii cu care muncim cot la cot si cu care biruim!

Dupa atacurile celor din CODE de saptamanile trecute a venit vremea contra-atacului! Cu asta ne-am ocupat saptamana in curs. Au fost alese doua fronturi de lupta: zona de nord a Croatiei, Ungaria si Slovacia, acolo unde Serbia avea si inca are regiune si unde oricum Asteria era implicata si o tinta noua: Grecia. Noi am contribuit pe flancul de sud, am trimis AS si am aterizat in siguranta in Grecia si am inceput cuceririle.

Alaturi de aliatii bulgari, letoni si americani am reusit vreme de cateva zile sa cucerim toata grecia; ulterior au zburat in ajutorul nostru si Afica de Sud, iar impreuna am reusit o cucerire toata a Greciei si am dat afara aliatii care erau in core-ul lor: Rusia, Bosnia, Franta. Uitati si voi ce bine arata harta asta:Cum Croatia era la granita Greciei, in regiunile albaneze, iar asta reprezenta o amenintare pentru prezenta noastra acolo pe perioada avansata de timp, am luat responsabilitatea de a ne duce noi dupa ei sa-i scotem. Si cand spun sa ne ducem dupa ei ma refer la faptul ca atunci cand croatii au vazut cat de repede castigam teren in Grecia, s-au retras.

A ajutat foarte mult si progresul aliatilor pe celalalt front, unde Serbia a intrat in core Croatia, Ucraina a aterizat in core Ungaria si a inceput sa ii cucereasca impreuna cu sarbii care au venit din nord, dinspre Slovacia. O ultima ofesiva a bulgarilor a facut ca Chile, Croatia si Argentia sa fie scoase din regiunile maghiare, astfel ca Asteria a castigat enorm si acolo.

Ca sa reusim sa ii scoatem pe croati am fost nevoiti sa lansam o lege de atac pe Albania. Cucerind teritoriile albaneze nu le-am mai lasat cale de scapare croatilor care au avut 2 optiuni: fie se lupta cu noi direct fie se dau singuri afara, adica lasa Albania sa castige in lupta cu ei. Pierzand pe toate fronturile au ales varianta usoara, s-au luat singuri de guler si s-au aruncat afara din Albania asa ca am scapat de ei din aceasta regiune de interes.

Continuam ofensiva alaturi de asterieni pe toate fronturile unde putem fi prezenti! Urmeaza o saptamana de event unde va garantez ca o sa avem epice, si daca ne evita adversarii (cum a fost saptamana asta) voi organiza o epica in TW, vreau sa fiti multumiti, vreau sa aveti recov si sa fiti implicati in joc. Imi pare rau ca n-am reusit in prima luna de mandat sa va ofer situatii cu epice in fiecare marti, vreau sa reglez lucrul asta pt mandatul in curs.

LA MULTI ANI, ASTERIA!
HAI ROMANIA! 🇷🇴

Multumesc pentru atentie!

Al vostru,
K R A T O S.