Ambient on/off

Join the new world

 

Comunicat Comun de Presă - Templierii, Brainstorming Party și Partidul Liberal

Day 1,871, 04:06 Published in Romania Romania by Gooffree
Comunicat Comun de Presă
al Partidului Templierii, Brainstorming Party și Partidului Liberal


Având în vedere situația extrem de dificilă în care se află eRomania, cu o populație activă în scădere accelerată, care ne-a adus pe locul 15 in topul țărilor din eRepublik (încă puțin și ajungem pe 16, fiind depășiți și de Portugalia), având în vedere instabilitatea politică și economică internă, precum și lipsa unei strategii clară și coerentă pe plan extern pe termen mediu sau lung, cele 3 partide semnatare am decis sa încheiem un Acord Politic, având urmatoarele clauze:

1. Pentru o perioada de 3 luni, începand cu alegerile pentru CP din data de 05.01.2013, vom susține un candidat și o echipă comună pentru Președintele și Guvernul eRomâniei;

2. Guvernul va fi compus din membri ai celor 3 partide și alți români, membri ai altor partide sau independenți din punct de vedere politic, care doresc să se implice și să își ajute țara;

3. Din Guvern NU vor face parte jucători care au avut probleme de integritate în trecut, fiind suspectați că au furat din fondurile publice, au luptat sau acționat contra intereselor naționale sau altele similare. Dacă membri ai Guvernului în funcțiune vor săvârși asemenea fapte în timpul mandatului lor, ei vor fi suspendați sau excluși imediat. Deasemenea, toți membrii Guvernului se vor abține de la exprimări publice deplasate, obscene, atacuri la persoană sau altele similare, adoptând o atitudine decentă și constructivă;

4. Desi postul de CP va fi deținut, în aceste 3 luni, prin rotație de fiecare dintre cele 3 partide semnatare ale prezentului Acord, conducerea țării va fi realizată împreună, în echipă, pentru a asigura coerența și stabilitatea atât de necesare României. Deciziile majore si strategice vor fi luate împreună de către membrii cheie ai Guvernului (CP, MoFA, MOD) și de reprezentanții celor 3 partide semnatare, cu consultarea Congresului dacă va fi nevoie. Deciziile cele mai importante, precum apartenența la aliantele externe, se vor lua numai în urma unui referendum national.

5. Cheltuirea banilor publici trebuie să fie transparentă, evidențele BNR vor rămâne vizibile în timp real pentru toată lumea și numai în cazuri excepționale, de război, cand este necesar să păstrăm secret numărul de arme și alte informații similare, aceste evidente pot fi temporar restricționate, dar totuși disponibile pentru reprezentanții partidelor si UM-urilor cu minim 100 de membrii care solicita acces la ele. Deasemenea, obiectivul nostru este ca până la sfârșitul ciclului de trei luni, achizițiile de arme să fie publice pentru a avea un proces transparent și un preț cât mai bun pentru România. În caz de urgență, vom apela în primul rând la producători care dovedesc pe această perioadă că oferă prețuri corecte.

6. Vom propune dezbaterii publice posibilitatea de reorganizare a Gărzii Naționale, cu consulatarea comandanților ce se ocupă de aceasta. Totodată vom discuta despre posibilitatea creării unei armate profesioniste prin introducerea soldei de stat pentru toate UM-urile în funcție, sau pe cea de creare a unei UM de stat, care să lupte la ordin, să fie comandată de către MOD și să fie finanțată direct din bugetul public. Decizia finală va fi luată numai în urma unui referendum național. Până la clarificarea acestor aspecte, orice transfer de bani publici către GN rămâne oprit;

7. Vom încerca să creștem bonusurile Romaniei și să ne implicăm în lupte și războaie directe, chiar dacă pentru asta trebuie să ne asumam și riscurile accesorii, pentru că până la urmă acesta este un joc iar scopul final este să ne simțim bine petrecându-ne timpul aici. O vom face însă în mod onorabil, respectându-ne cuvântul dat, aliații si chiar dușmanii, astfel încât, învingători sau învinși, să putem defila oricând cu fruntea sus.

Semnează,

Președintele Partidului Templierii, MugurCosmin
Președintele Brainstorming Party, GeluRomanu
Președintele Partidului Liberal, Gooffree

 

Comments

Prim Imperator
Prim Imperator Day 1,871, 04:08

v

GiovaniIm
GiovaniIm Day 1,871, 04:10

ce va veni asa dintr-o data sa dati mana?? sa fie iarasi o promisiune fara temei? timpul isi va spune cuvantul...

elbandido
elbandido Day 1,871, 04:16

\o/

buru
buru Day 1,871, 04:19

...da...timpul isi va spune cuvantul...

Krontzo
Krontzo Day 1,871, 04:21

" [...] 4. Desi postul de CP va fi deținut, în aceste 3 luni, prin rotație de fiecare dintre cele 3 partide semnatare ale prezentului Acord [...]" ::DD:: e doar o deductie? ori chiar stiti... ::PP::

Valahian
Valahian Day 1,871, 04:22

Succes in ce v-ati propus domnilor.

Gooffree
Gooffree Day 1,871, 04:24

Orice acțiune pe care o întreprindem necesită încredere, iar încrederea poate fi dovedită în timp 😮).
Krontzo, nimeni nu poate fi sigur de asta, dar noi asta ne dorim 😮)

PaulTC
PaulTC Day 1,871, 04:25

Au inceput atacurile sub centura deci. Speram la o campanie curata.. pacat.

Gooffree
Gooffree Day 1,871, 04:31

Ce atacuri sub centură bre Paul T. Craciunescu?

Gooffree
Gooffree Day 1,871, 04:32

Mulțumim Valahian și spor în campanie și la alegeri!

W.A.R
W.A.R Day 1,871, 04:33

mai bine zis "candidatul comun pentru CP va fi desemnat prin rotatie"

Gooffree
Gooffree Day 1,871, 04:36

Corect Fremenul, dar e un fel de gândire pozitivă 😮).

PaulTC
PaulTC Day 1,871, 04:37

"Având în vedere situația extrem de dificilă în care se află eRomania, cu o populație activă în scădere accelerată, care ne-a adus pe locul 15 in topul țărilor din eRepublik (încă puțin și ajungem pe 16, fiind depășiți și de Portugalia), având în vedere instabilitatea politică și economică internă, precum și lipsa unei strategii clară și coerentă pe plan extern pe termen mediu sau lung.."

Nu cred ca e nevoie sa-ti desenez, stii si tu foarte bine ce ai scris si cu ce scop.

Gooffree
Gooffree Day 1,871, 04:43

Pai Paul T. Craciunescu, e o constatare. Vrei să spui că nu e adevărat că populația României e în scădere ca și economia? Că pe plan extern n-a fost o strategie clară pe termen mediu sau lung?
Altfel mandatul lui Valahian a fost destul de bun și chiar e o persoană care ține la România.

Noi am spus că vrem să facem o alianță solidă pentru un termen mediu, 3 luni, pentru a putea avea o predictibilitate și a putea ameliora acele aspecte. N-am atacat pe nimeni. Dacă tu consideri că cele de mai sus sunt din vina ta și te simți direct vizat e o altă discuție, dar chiar n-am intenționat asta.

estroe
estroe Day 1,871, 04:45

PaulTC,in 2012 matza+elam au dat 9/12 CP....spune-mi si mie cum ai caracteriza perioada?ca eu unul ceva concret si coerent n=am vazut...la asta se refera fraza asta...daca va faceati treaba in astea 9 mandate din punctul meu de vedere nu mai era nevoie de initiativa asta..eu unul nu stric ceva ce merge...dar cand vad ca nu merge...incerc sa schimb ceva...dar e mai usor sa sa sari cu gura decat sa te gandesti

Darkslowstar
Darkslowstar Day 1,871, 04:50

daca incepi sa minti chiar din articolul de prezentare, e clar la ce sa te astepti. Situatia eRomaniei este stabila, bonusurile sunt chiar mai bune decat cele cu care ne-am obisnuit si este liniste si pace pe scena politica.
ma abtin sa spun mai multe, dar cred ca toti si-au dat seama despre ce e vorba 😉

mult succes

JaGaSs
JaGaSs Day 1,871, 04:50

si la voi tot Hitman la BNR sau Equi ???

DdyOlteanul
DdyOlteanul Day 1,871, 04:52

Concurenta corecta aduce progres in orice domeniu. Felicitari si mult succes, domnilor!

PaulTC
PaulTC Day 1,871, 04:56

Gooffree: "Altfel mandatul lui Valahian a fost destul de bun și chiar e o persoană care ține la România."

Bun, macar am cazut de acord. Votam cu Valahian pe 5, pentru ca e cel mai potrivit sa conduca la ora actuala : )

Greemans
Greemans Day 1,871, 05:37

Ce-mi plac aplaudacii (((: Oare v-a promis si voua o ciosvarta? Mai mult? Sau chiar va place sa aveti gura plina?

Sper sa ma lamuriti si pe mine...

Iulian.xxl
Iulian.xxl Day 1,871, 05:50

Va e foame rau de tot ..nu 😁))
Loserii s-au unit! Brain=0, liberali=stau pe varfuri sa nu se inece
tempilierii=hoti (dar multi)

Black Amorphis
Black Amorphis Day 1,871, 06:00

Spor la treaba baieti. Nu ar strica o modificare aici:

"3. Din Guvern NU vor face parte jucători care au avut probleme de integritate în trecut, fiind suspectați că au furat din fondurile publice, au luptat sau acționat contra intereselor naționale sau altele similare."

De cand "suspectii" au inceput sa fie pedepsiti? Adica ori esti pedepsit ca ai furat ori nu ai de ce sa fii pedepsit pentru ca nu ai furat.

Gooffree
Gooffree Day 1,871, 06:25

Sherky, mulțumim 😮)

Ai dreptate Sherky, dar vom prefera să alegem persoane care au cât mai puține probleme. 😮)

GeluRomanu
GeluRomanu Day 1,871, 07:49

asa e iulian.xxl , loserii s-au unit. Nici o problema caci "invingatorii" care au dat cum se spunea si mai sus nici mai mult nici mai putin de 9 presedinti din 12 posibili, si cu toate astea singurii care au scos capul la suprafata si chiar au realizat ceva, au fost Valahian si poate BAS.. si da nu numai eu constat asta, dar sunt 2 CP care vin din ............. ghiciti ............. dap, sunt din matz... aa nu scuze sunt din elam .. hmm .. i wonder why ....

GeluRomanu
GeluRomanu Day 1,871, 08:00

in orice caz, din partea actualei conduceri nu am citit decat urari de succes si asa mai departe, ceea ce mi se pare demn de laudat si sanatos pentru comunitatea noastra, totusi din partea "celorlalti" vad acuze, insulte si tot felul mici porcarii inutile ... Sa-nteleg ca exista un anume interes ascuns pentru s-au trezit anumite persoane asa dintr-o data? Sau va e frica ca ati putea pierde alergerile? nu inteleg in toata lumea asta exista putere si opozitie ... Acum o sa aveti opozitie 3 luni cel putin .. Asa ca ar fi bine sa dati tot ce aveti mai bun, sa propuneti guverne cat mai bune si serioase daca vreti sa si castigati. Din toata treaba asta nu cred ca eRomania are ceva de pierdut.. Concurenta e buna pentru propria dezvoltare .. asa mai bine adoptati pozitia lui Valahian si a echipei lui, si puneti osul la treaba daca vreti sa fie ales si a 2a oara. I-am zis-o si-n privat lui o afirm si public: Personal (repet personal = adica parerea mea) mi-a placut mandatul lui Valahian. (motivele le stie)

cartita
cartita Day 1,871, 08:54

lol

cartita
cartita Day 1,871, 09:01

la program, nu la ce a scris @GeluRomanu

Bogdan Armand Sibrand
Bogdan Armand Sibrand Day 1,871, 09:28

aceasta alianta pe 3 luni imi aminteste de alianta UGD-eLAM-Matza din 2010.
Sa vedem daca reusiti si voi sa scoateti 3/3 presedinti : )
Ne vedem la vot

Gooffree
Gooffree Day 1,871, 11:05

Bogdan, Doamne ajuta! 😮)

Schmidt FZR
Schmidt FZR Day 1,871, 13:20

Party!!!!!!!!!!!!

zmeuNY
zmeuNY Day 1,871, 14:10

Comentarii pertinente din partea lui Gofree si GeluRomanu.

Suna bine, dar va trebui sa decalati cu o luna zic eu, pentru a il lasa pe Valahian sa termine ce a inceput.

De asemenea, foarte bine punctat la urmatoarele:

#2
#3
#5
#7

Good luck

zmeuNY
zmeuNY Day 1,871, 14:14

Solutia cu solda la UM nu merge.. oricum ai da-o.
stim ca e ideea lui elbandido / musashi / alpho / naufragiantul
dar atata timp cat nu exista incredere, iar UM-urile lor sunt formate din mercenari care nu dau la ordin si au cetatenii straine, nu va functiona

E o alianta politica, dar sa nu uitam ca deciziile vor fi pe plan militar, iar Templierii nu au nici un avantaj acolo. Aveti grija ce negociati, si pe ce va vindeti voturile

Alegretto
Alegretto Day 1,871, 14:46

eRomania se misca. Asta e bine.

Stelistu96
Stelistu96 Day 1,872, 11:22

o7 si mult succes

ddoc
ddoc Day 1,872, 12:37

o7

DjEnzo
DjEnzo Day 1,872, 12:45

Iulianxxl...nu mai umbla cu cioara vopsita. Mai bine te-ai uita in ograda ta, multi din cei ce au ajuns presedinte au facut-o doar pentru a avea in portofoliu un cap aurit.

Ruminantus
Ruminantus Day 1,872, 13:25

Vremi interesante :😁

Vlad Sabau
Vlad Sabau Day 1,872, 13:31

Mult succes !

Garri cel Milostiv
Garri cel Milostiv Day 1,873, 23:41

Eu am observat aceasta scadere a populatiei a eRomaniei.Vara daca nu ma gresesc am fost pe locul 7 iar acum pe 15.

Garri cel Milostiv
Garri cel Milostiv Day 1,873, 23:44

Dupa cite mi-au spus prietenii care jucau inca demult in erepublik.Eu chiar mam gindit sa facem un proiect
cu scopul de a schimba situatia spre bine.

JaGaSs
JaGaSs Day 1,873, 00:09

Gelule cand era un Clopo CP tu dormeai 😉

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.