Ambient on/off

Join the new world

 

Comunicat!

Day 1,820, 23:46 Published in Romania Bulgaria by A Smile R
Salutare cetateni, tovarasi si prieteni. Ies in fata cu acest comunicat pentru a va anunta ca aseara a fost o intalnire intre presedintii Romaniei, Serbiei si Ungariei pentru a se semna oficial continuarea pactului de neagresiune incheiat la Timisoara cu ceva timp in urma. In mod normal pactul se prelungeste automat dar s-a considerat ca o semnare oficiala ar fi mai buna, ca sa nu existe neintelegeri ulterioare sau poate chiar o intelegere gresita a termenilor si conditiilor.
Va reamintesc care au fost conditiile:
1. Nici o tara din cele implicate nu va putea pune NE una pe cealalta pe intreaga durata de valabilitate a intelegerii.
2. Armatele noastre pot sa lupte pentru alianta prin mpp sau rw, in orice batalie fara nici o conditie
3. Prezentul act este valabil pana la data de 6 decembrie, data la care se va prelungi automat daca nu se va hotari altfel.
Cam asta a fost pe scurt.

S-a tot auzit prin presa ca Romania ar vrea, sau ar trebui sa iasa din Eden. Sunt niste zvonuri ale unor oameni care din lipsa de ocupatie se apuca sa faca strategii si scenarii. O alianta nu se bazeaza doar pe o alaturare a unor tari, e bazata pe prietenie, respect, pe intr-ajutorare la nevoie, iar scopul aliantei trebuie sa fie mai presus de interesele personale. E adevarat ca Edenul e putin slabit, uneori depasit la damage dar asta in mare parte se datoreaza lipsei unei organizari mai stricte, unor coordonari exacte, dar in cea mai mare parte noul modul de razboi a slabit cel mai mult alianta ma refer aici la aparitia medaliei True Patriot care a facut pe fiecare sa traga pentru el, in aceasta categorie e si Romania care in ultimele luni a tras doar pentru ea, plangandu-ne la fiecare esec ca nu ne ajuta aliatii, ca alianta e moarta, iar acum cand suntem acasa, cu teritoriile intregi si neamenintate in loc sa incercam sa ii ajutam si pe altii ne gandim tot la noi, cum sa ne fie mai bine, ce razboaie sa deschidem si pe cine sa cucerim aflandu-ne chiar in situatia sa nu avem nici macar bani pentru o campanie de anvergura, doar cu pretentii. Mereu se formeaza aliante noi ale nemultumitilor, tradatorilor, instabililor care in drumul lor spre suprematie mereu s-au lovit de Eden, mereu au incercat sa o dezbine, uneori chiar am fost dominati militar, am fost lasati fiecare fara teritorii dar nu au putut sa ne infranga spiritul, sa ne faca sa renuntam la onoarea si la prietenia ce ne-a legat pana acum. Parerea mea e ca Romania va ramane in Eden atat cat va exista. Sunt probleme la nivel de alianta si pentru rezolvarea lor toti trebuie sa punem umarul, sa ne ajutam unii pe altii, sa ne tratam cu respect. Trebuie facuta o reforma, mai ales la nivel de mentalitate, trebuie facuta o verificare mai drastica, trebuiesc impuse niste sanctiuni tarilor care nu se conformeaza, trebuie ajutati si cei mai mici pentru ca alianta nu se bazeaza doar pe tarile cu bonus full ci pe fiecare membru, pana la urma stabilitatea aliantei sta in veriga cea mai slaba. Deci haideti sa stam uniti si sa aratam ca se poate. Luna asta suntem linistiti cu casa intreaga si fara nici un stres. Se vor incerca negocieri pentru o eventuala marire de teritorii pentru bonusuri dar daca nu se va reusi oricum vom avea razboaie intense, destule, prin mpp majoritatea cu echipare de la straini pentru ca de banii nostri nu ne putem atinge pana la sfarsitul lunii.
Sper ca am fost coerent si o parte din voi ati inteles ce am vrut sa zic
Pe final va urez numai bine si " Toata lumea sa traiasca numa` noi sa nu murim"
 

Comments

MarianGaby12
MarianGaby12 Day 1,821, 09:01

copy/past jalnic

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.