Ambient on/off

Join the new world

 

Civil Századcég, KCS

Day 1,903, 01:43 Published in Hungary Hungary by MCCS


Gyorsjelentés a Civil századcég állapotáról - mert már rég volt és biztos sokan kíváncsiak rá!

4 db Q2 kaja
1 db Q1 kaja
4 db Q4 kaja raw
1 db Q7 fegyó
19 db Q5 vasraw
45 db Q4 vasraw
26 melós100/100 bónusszal termelünk, fizu bruttó 5 HUF. Örülünk minden segítségnek. Folyamatosan megy a fejlesztés a háttérben, egy percre sem álltunk le. Szerencsére sokan vannak, akik megkeresnek adományokkal vagy jelentkeznek munkára. Zsold nem sok, de épp kijövünk belőle. Sőt mint írtam az utóbbi időben már fejlesztésre is jut.

KCS

Mostanában többen kérdeztétek, hogy miért nincs KCS. Több oka is van. Az egyik az időhiány - elég sok időt eltökölök IRL - a másik pedig az értelmetlen túlütött csaták. Ezt kompenzálandó - természetesen motiváló erő is - jött létre a kredittáblázat alapján történő juttatás, amit kb. havonta szoktam megtenni. Szóval bíztatok mindenkit, hogy továbbra is üssön jó időben a kredites csatákba, ha lehet! Ezúton várom azokat, akik esténként tudnak 1-2 órát szakítani az idejükből, és segítenének az osztásban.

ck

Kérdéseiddel fordulj bizalommal a csatafelelősök bármelyikéhez:
Cornel Klein, Desmodus_R, ErepEcsi, KisJ0zsi, Stormann, xlnvade


Végezetül néhány hasznos link:
Magyar Civilek CsapataMagyar Civilek PártjaMCCSKoncentrált Civil SebzésPáncélos AlapítványHadügyi KözlönySzociális MinisztériumÚJ PULSEPiaci árak a világonTools for eRepublikMax sebzés kalkulátoreRepublik AdvancedBattle WatchereRepublik TutorialeRepublik Official WikiCivilek Rizon ChatRizon Chat súgó
 

Comments

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,903, 02:03

Vote!

kinagbo
kinagbo Day 1,903, 02:27

Hajrá Civilek! \o/

Ungolim Pontius the Knight
Ungolim Pontius the Knight Day 1,903, 06:36

: ) Csak így tovább!

xongorx
xongorx Day 1,904, 00:25

PINGWINPOWA

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.