CHIAR ESTE NECESARA EPICA MARTEA?

5 days ago Published in Romania Bulgaria by Lupii Negri


De câtava săptămâni s-au remarcat în spațiul public demersuri în vederea organizării unei epici în fiecare marți, imediat după Day Change. Dar oare chiar este necesară o epică în fiecare marți? Care sunt avantajele sale?

În primul rând, epica organizată marțea este foarte utilă în vederea colectării tuturor batoanelor de energie ce sunt oferite pe parcursul unei săptămâni. Dacă luptăm marțea la Day Change într-o epică, ajungem în 10 minute, cu consumarea unui Prestige Points Booster și a unui Deploy Size Booster, la peste 22.000 prestige points. Desigur, pentru a fi eficient, este nevoie și de un x5 Damage Booster.

Mai rămâne așadar mai puțin de jumătate din bara din Weekly Challenge de acoperit până la finalul săptămânii. Toate acestea vin cu un cost de aproximativ 520 de Energy bars. Totuși, progresul în restul săptămânii va fi mult mai ușor, deoarece am avea 92 senergery recovery la fiecare 6 minute, ceea ce este evident mult peste bază.

Care sunt avantajele parcurgerii Weekly Challenge până la 20.000 prestige points?

1. + 50 energy recovery
2. + 10.000 storage
3. + 1 small bomb
4. + 372 energy bars
5. + 5 Q5 moving tickets
6. + 14 factory reset tokens

Care sunt beneficiile aduse de parcurgerea completă a Weekly Challenge?

1. + 50 energy recovery
2. + 10.000 storage
3. + 1 small bomb
4. + 702 energy bars
5. + 5 Q5 moving tickets
6. + 20 factory reset tokens

Practic observăm că majoritatea beneficiilor sunt aduse de parcurgerea primei jumătăți a Weekly Challenge, cea de-a doua axându-se mai mult pe oferirea de Energy bars, ceea ce face ca o mare parte din energia consumată pentru Weekly Challenge să fie recuperată. Fiind o perioadă de o săptămână pentru parcurgerea întregii bare, este foarte important ca prima jumătate să fie parcursă cât mai repede cu putință, întrucât avem +50 Energy recovery bonus la fiecare 6 minute.

Astfel, dacă am face epică a doua zi sau a treia zi, avem deja 1-2 zile în care am pierdut energia respectivă, energie ce poate fi folosită în vederea obținerii de medalii și, implicit, a finalizării mai rapide a Weekly Challenge. Observăm aici cum toată activitatea pe care o avem în Erepublik este direct influențată de cât de repede parcurgem prima jumătate din Weekly Challenge.


https://www.erepublik.com/en/military/military-unit/1414/overview