Chestii pentru cei mici (V)

Day 4,597, 22:14 Published in Romania Romania by Alegretto

_____________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________

Salve, hai să vedem o variantă de joc diferită față de cele discutate până acum.
Dacă ai observat cu atenție, SpringSale a adus un plus de interes pe care mulți l-au exploatat cum se cuvine și au cumpărat la preț avantajos pachete pline cu jucării de război, mare parte dintre ele având o dată de expirare.

Îți propun să gândești creativ și să iei în calcul o strategie de joc invers fată de cele în general recomandate de toată lumea. Nu faci asta chiar de la început ci după ce mai prinzi ceva cheag și ajungi să iei în considerație lupta pentru medalii SkyHero. E clar că se merită, nu-i chiar de ici de colo premiul de 30 gold care se oferă pentru câștigarea acestei medalii iar nevoia ta de gold este chiar mare, având în vedere upgrade-urile pe care le tot faci în tabăra de antrenament.

Fii atent, în urma unui moment special SALES, toți jucătorii cu pretenții achiziționează pachete pentru că este cea mai bună metodă să acumuleze damage. Tu faci invers, renunți la damage și aștepți momentul expirării stingerelor din inventarele oamenilor. La acel moment nu doar stingerele se termina, de cele mai multe ori se termina și batoanele din inventare, ba chiar și energia oamenilor de a mai sta oră de oră pe joc.

Zilele trecute pentru mine a devenit evident că oamenii au un moment de respiro când am observat că joc singur la divizia 4 tancuri:


Era clar că fac risipă, puteam lua medaliile și cu jumătate de damage. La aviație la fel, dacă cu câteva zile înainte nu puteai să te apropii de vreo medalie fără minim 100.000 damage, acum totul era la jumătate și chiar mai jos.

M-am orientat către luptele aeriene cu scopul să iau medalii cu damage mic. Mai întâi am dat din primele minute cam 60.000 și iar am constatat că fac risipă:


Apoi m-am hotărât să mențin un avans de siguranță de 30.000 damage:


Dar hai să vedem cum au evoluat lucrurile într-o altă bătălie, luptă în care încă eram singur după aproape o oră de joc:


Cum faci?
1. Intri cu întârziere de câteva minute de la începutul luptei și să te asiguri că nu există interes pentru luptă sau medalie.
2. Te bagi de partea care pierde pentru că nu vei reuși să iei medalie cu damage redus de partea celor care trebuie să câștige. Pentru luptele României mai întâi verifici ordinele oficiale.
3. Dacă este luptă de eliberare, eviți partea liberatoare ca să micșorezi riscurile, sunt totuși destui care dau pentru medaliile FreedomFighter (fără să știe sigur cine va câștiga sau fără să verifice) ori Mercenary (ca să nu se deplaseze).
4. Te duci la 30.000 damage și aștepți cuminte acolo. Online.


Acum fii atent și de partea Indiei cum ia Heros_07 medalia, ai și aici ceva interesant de învățat. Însă pentru detalii i-am invitat pe cei 3 jucători implicați să-și dezvăluie pentru voi în comentarii secretele și strategia.

Succes maxim și ne revedem curând! Nu uita să dai SUBSCRIBE: