Chestii pentru cei mici (I)

Day 4,544, 20:35 Published in Romania Romania by Alegretto

_____________________________________________________________________________________________

_____________________________________________________________________________________________
Salve prieteni.
Încep acum o serie de câteva articole pentru a oferi o strategie de creștere pentru cei mici. O să vorbesc despre ce să faci și de ce să faci un lucru sau altul însă nu am să intru în detalii despre cum să faci ceva anume. Treaba este că dacă știi ce vrei să faci găsești în jocul ăsta multe sfaturi despre cum să faci acel lucru.
Strategia de luptă este cea mai dificilă și controversată iar pe aceasta o voi dezvolta separat într-un articol următor. Vei găsi sugestii despre cum să crești rapid în grad militar de la Recruit la National Force poate în mai puțin de o lună și fără mare bătaie de cap.

Acum cel mai important lucru de facut este Daily Task:

Ai nevoie de tot ce vezi în imagine:

Strenght este cel care face diferenta între jucătorii mari și cei mici. Pe ăsta nu-l obții decât din TRAINING și este cam singura creștere din acest joc concepută ca o funcție liniară, nu exponențială. Ai sărit o zi de training, nu o mai poți recupera. Din fericire strenght-ul se aplică doar la luptele terestre, așa că încă ai destule de câștigat în acest joc și fără un strenght impresionant.

Experience Point te urcă nivel cu nivel și ai mare nevoie să treci rapid către nivelurile superioare, în primul rând pentru a-ți extinde bara de energie. Fără o bară de energie suficient de lungă nici nu merită să-ți dorești creșteri rapide de energie pentru că nu mai apuci să dormi jucând eRepublik. Cu o bară de energie mare toate lucrurile devin ușor de gestionat, de aceea vrei bara de energie cât mai mare înainte să vrei trofee, premii sau altele. Deoarece Plato a pus câteva capcane pe drumul ăsta și mulți jucători redutabili și experimentați au căzut deja în aceste capcane, subiectul merită mai multă atenție, așa că vom dezvolta un pic povestea asta într-un articol ulterior.

Ghost Buster este singurul ajutor real destinat celor mici și nu poți obține așa ceva decât unul pe zi prin completarea Daily Task.

Dacă tot te-ai hotărât să joci zilnic, faci și Daily Order:


Daily Order (DO) îl primești doar într-o Unitate Militară iar recompensa este perfectă pentru tine.

Bazooka este singura armă cu care vei lupta.
Energy Bar este pachetul tău de energie suplimentară pe care-l activezi când vrei și ai nevoie.

Succes și ne revedem curând! Nu uita să dai SUBSCRIBE:

______________________________________________________________________________________________________________________________________