Ambient on/off

Join the new world

 

Casta Holtzmanilor.

Day 1,948, 07:54 Published in Romania Romania by vali71

Capitolul IV.

Ridicarea castei.

In plin desert, feriti de furtunile dese de nisip si ascusi intr-o imensa grota formata ca un tunel in straturile intarite de sol, unde nisipul inca nu ajunsese, traiau ascunsi de restul lumii, cei care, pentru toti ceilalti, erau paria fortelor armate, asa numitii holtzmani.
Originile lor se pierdeau in negura istorei si, nu de multe ori, foarte multi savanti i-au asimilat stiintei antropologice ca fiind veriga lipsa a omenirii.Nimic mai neadevarat, in fond, istoria lor era mult mai recenta si nu ascundea nimic spectaculos.

Seful lor, un anumit Holtzman, fusese in trecut liderul unei grupari mari si puternice din BiosHuman, atributiile lui fiind atat militare cat si politice.Reusise sa acceada in acea functie, se pare, datorita unor relatii sus puse la Cartierul General, relatii de care nu a pregetat sa uzeze atunci cand a fost vorba sa devina liderul unei asemenea grupari puternice.In timp, i s-au incredintat diferite misiuni de infiltrare in teritoriul Clonelor, incheiate cu succes, lucru care a facut sa-l creasca extraordinar de mult in ochii sefilor, asta datorita si deosebitei indemanari cu care reusea sa se camufleze in randul soldatilor clona dar si datorita extraordinarei sale versatilitati fizice, adica reusea practic sa fie torturat la nesfarsit fara sa scape vreo informatie despre misiunea sa, fiind maestru al cotorsionarii tendoanelor, ochilor si chiar a urechilor sau nasului. Holtzman, in felul acesta, a reusit sa atraga atentia asupra sa chiar din partea laboratorului de cercetare spatiala si cronotehnica.Insa, la ultimele teste facute de laborator, modulul pe care il conducea, un transponder crono, s-a defectat, propulsia temporala explodand practic, facandu-l captiv in vortexul creat si contaminandu-l masiv cu reziduuri de antimaterie. Acest accident, pe langa faptul ca a reusit sa-i carbonizeze epiderma in proportie de 99%, rumenindu-l uniform si dandu-i o culoare aramie, placuta, ca de pui prajit la cuptor, l-a facut sa devina un individ foarte ciudat dintr-un anumit punct de vedere. Se stie ca, animateria este opusul materiei, adica, gandind sumar la acest lucru, putem spune ca, o valoare a antimateriei in contact cu o valoare a materiei, reusesc sa se anihilize reciproc sau sa isi dea valori negative una alteia.

Noile sale proprietati au fost observate in momentul in care a trebuit sa faca totusi decontul calatoriei nereusite, ca orice angajat detasat in delegatie de serviciu, cardul sau bancar inregistrand, frapant, valori negative.Dupa care, in decursul timpului, orice cont bancar accesa, incercand sa il alimenteze, el nu reusea decat sa ii creasca surpusul cu antimoneda in acest fel el crescand mereu in valori negative.Avand extraordinar de multe probleme din aceasta cauza, nimeni necrezandu-l in stare de asemenea proprietati paranormale si satul fiind de justificari perpetue, s-a hotarat sa isi i-a lumea in cap si sa dispara, declarand actiunea sa ca pe o crima necesara, atat pentru el cat si pentru gruparea pe care o reprezenta.

Asa a ajuns Holtzman in zona Centrafricana, la granita desertului Sahara, loc cu greu atins de serviciile secrete care erau pe urmele lui.Odata ajuns acolo, nu dupa mult timp, s-a casatorit cu o localnica punand bazele unui puternic clan, format din descendentii sai, numit Casta Holtzmanilor.

Va urma.....

 

Comments

Rondy Rondy
Rondy Rondy Day 1,948, 07:58

: )) cred ca stiu pe cineva din casta asta : )

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,948, 10:16

Se aseamana umpic cu Sfarsitorii. Daca Holtzmanii spun "v-am jefuit,dar am facut-o pentru binele vostru",sfarsitorii se bucura de sustinerea unei mase largi de clone fara minte si fiind majoritari fura pe fata,nici nu se mai obosesc sa nege sau ceva.

S Y N A P S I S
S Y N A P S I S Day 1,948, 10:40

: )))

MishuRPM
MishuRPM Day 1,948, 11:11

🙂) Tare aia cu puiu 😁)))

Valahian
Valahian Day 1,948, 11:57

adica e ca carameaua?

Dafimoto Day 1,948, 12:19

Comment deleted

Dafimoto
Dafimoto Day 1,948, 12:19

= ))

Krontzo
Krontzo Day 1,948, 12:26

xD

Raul Doru
Raul Doru Day 1,948, 13:02

of, acu si "pui" va fi trecut pe lista neagra si va deveni degraba aducatoriu de FP-uri...

Frit01
Frit01 Day 1,948, 13:35

v 32 s-492

Iulian.xxl
Iulian.xxl Day 1,948, 14:04

si are ochii ca cafeaua?

Iulian.xxl Day 1,948, 16:43

Comment deleted

Voievodul Intelept
Voievodul Intelept Day 1,948, 17:12

😁)))))

Dafimoto
Dafimoto Day 1,948, 23:32

puteai sa zici dupa "jocul de picioare" ca era un jucator "carioca"...

Rondy Rondy
Rondy Rondy Day 1,948, 23:45

sau un jucator din tara "cafelei" , Brazilia .... tot dupa jocul de picioare : )

zmeuNY
zmeuNY Day 1,948, 23:49

sau jucator cafeniu ?

Rondy Rondy
Rondy Rondy Day 1,948, 23:56

esti rasist !

zmeuNY
zmeuNY Day 1,948, 23:47

Cata nesimptire

cuvintele RUMENIT, ARAMIU, si PUI PRAJIT ar trebui sa fie sanctionate la fel ca si PASARE INTUNECATA

alo, adminii ? dormim ?

Dafimoto
Dafimoto Day 1,948, 23:50

Sigur nu faci reclama la MegaImage ?!!!??

Colonel Jack ONeal
Colonel Jack ONeal Day 1,949, 02:34

MEDICAMENTEEEEEEEE!

zmeuNY
zmeuNY Day 1,949, 02:56

sa vorbim cu cineva sa ti le dea la ora fixa.. vad ca le ceri zilnic

Cronoss
Cronoss Day 1,949, 11:42

Gurita mareeeeee!!!

vali71
vali71 Day 1,949, 14:27

Farmacia inimii, Catenaaaaaaaaaaaaaa!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.