Ambient on/off

Join the new world

 

Campania "Eu vreau sa salvez Romania"

Day 1,247, 07:54 Published in Republic of Moldova Romania by Alexandru Gujuman

Dupa cum bine stim cu totii, ne aflam in cea mai nefasta perioada din istoria Romaniei in eRepublik. Pentru prima data tara noastra a fost stearsa de pe mapamond de eternul dusman, Ungaria.
Mai mult decat atat, toate eforturile de a monta o ofensiva puternica prin care sa ne putem recupera in totalitate regiunile originare s-au dovedit a fi insuficiente in fata ta tehnicilor si resurselor adversarilor nostri. Desi ne-am folosit de toate mijloacele disponibile, atat cele militare si strategice, cat si cele economice, prin care am incercat sabotarea economie Ungariei, rezultatul nu este pana la acest moment cel scontat, asa ca, astazi, statul se afla in incapacitatea de a finanta o campanie decisiva prin care sa ne redobandim integritatea teritoriala.
Nemaiavand o economie proprie, Romania nu mai dispune de fondurile necesare echiparii si intretinerii fortelor sale armate.
O înfrângere e numai mijlocul pe care ni-l dă soarta ca să vedem ce ne lipseşte pentru a învinge.

In aceste momente Romania are nevoie de fiecare dintre noi, pentru ca unirea este ceea ce face neamul nostru tare si pentru ca doar printr-o implicare consecventa la nivelul intregii populatii active putem ne recupera in totalitate teritoriile pierdute.
Pentru a strange fondurile necesare unei relansari a Romaniei este nevoie de contributia fiecaruia dintre noi. Datorita posibilitatilor limitate vom lansa un program media, prin intermediul caruia vom incerca sa obtinem cat mai multe medalii Media Mogul, goldul castigat din obtinerea fiecarei medalii urmand a fi donat statului.

Campania "Eu vrea sa salvez Romania! SUBSCRIU SI EU!" va propune tuturor, de la mic la mare sa ajutati la reconstructia tarii prin abonarea la toate ziarele participante in campanie. Scopul este sa avem cat mai multe ziare inscrise, deci sunt acceptate ziarele tuturor jucatorilor romani, sa le ducem pe toate la 1000 de abonati pentru a obtine medalia de Media Mogul, iar goldul obtinut din medalia primita sa il donam "Fondului pentru Razboi"


Ce trebuie sa faci:

1.Inscrie-ti ziarul (link-ul ultimului articol) in formular

http://tinyurl.com/inscrie-te-in-campanie


2. Aboneaza-te la toate ziarele prezente in lista

http://tinyurl.com/ajuta-Romania

3. Doneaza goldul obtinut din medalia de Media Mogul la Fondul pentru Razboi

 

Comments

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Day 1,247, 08:26

Eu m-am abonat la toate ziarele din lista, dar tu?

Ion Anapoda
Ion Anapoda Day 1,247, 10:53

eu nu si nici n-o sa ma abonez... hehe
atunci cand eRomania (si dasteptii de romani) o sa-mi dovedeasca macar cu un procent ca eRomania merita salvata poate ma induplec, dar pana atunci (adica niciodata) nu, multumesc...

Chilimanjaro
Chilimanjaro Day 1,247, 14:05

eromania singura e vinovata, ducind o politica agresiva a si ajuns la cea ce a riscat

Michaell Fornok
Michaell Fornok Day 1,248, 02:43

НИИБАЦЦА!!!1

Braiescu
Braiescu Day 1,248, 05:12

eu ma abonez, romanii sunt fratii nostri, asa este dragii mei urmasi ai doktrinei comuniste.

Michaell Fornok Day 1,248, 23:47

Comment deleted

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Day 1,249, 01:19

Fornok- tiganule, nimeni nu ti-o rugat sa comentezi.

толька не плач пожалуста, понимаю ты же ребёнок ешё

Hotineanu
Hotineanu Day 1,249, 22:36

Akuma trebuie inkeiata alianta ku Romania.

Csabycy
Csabycy Day 1,262, 12:56

lol 🙂

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.