Ambient on/off

Join the new world

 

Bukarest ostroma

Day 1,905, 00:40 Published in Hungary Hungary by rRonin
Honfitársaim! Hazafiak!

A napokban történt:
Az ukrán és román konga eltörlése után gőzerővel folyt a tervezés, hogyan tehetnénk szert több bónuszra. Előrevetítem, hogy az 1-2 pontok tetszés szerint felcserélhetőek, szinte párhuzamosan futottak.

1. lépés:
Megszületett az egyezség Homelskaya szarvas régió bérléséről. Elsőre borsos árnak tűnhet, de belegondolva reális lehet. Mégpedig heti 5000 huf, vagyis e hónapban 20.000 Huf-ba kerül. Hiszen a fehéroroszok adták be a hadüzenetet (NE), így buktak jó pár közös szövetséget (MPP). Mindenesetre 1 hét eltelte (ennyi kell, hogy a NE-t és békét megszavazhassa egy ország a hadüzi után), tilitoli után végül a minap lezárult a háború és végre mienk Homelskaya szarvasrégió.


2. lépés:
Közben megszületett a megállapodás, miszerint kiengedjük (feláldozva Taurida salétrom búnuszunkat egy időre) a románokat Keletre (mindig is erre vágytak -vagy vágyott Valahian elnökük?) mégpedig az oroszokra, a Kaukázusokba. Mindkét fél (román-magyar) beleegyezett, hogy a románok hátán vonuljunk majd be az orosz North-Caucasus olajrégióba. Amit mellesleg az orosz kormány nem volt hajlandó nekünk bérbe adni, még a hozzájuk közel álló bolgár ráhatásra sem. Azóta pedig CoT (bolgár-macedón-indonéz-chilei stb) szövetség felé lépegetnek, így közvetlen támadásuk is kilőve részünkről. (mivel nem akarunk tengelyt akasztani a CoT-tal joggal)
Azonban megfűszerezi kapcsolatunkat a ruszkikkal, hogy mikor mi Keleti-hadjáratunk alkalmával Iránban harcoltunk, miközben hátbatámadtak románok, és felkelt (akkor általunk birtokolt) Homelskaya fehérorosz népe, az oroszok ütöttek és osztottak is a felkelésre (RW) belorusz oldalon ellenünk. Nos ezért engedtük rájuk románokat...
CSAKHOGY csúnyán lepattantak a románok (ezért is írtam, hogy lehet csak elnökük és stábja szerette volna az egészet, és a népük nem - vagy a ruszkik készültek fel durván, mert bizony készültek-) és így kifulladt támadásuk is, oda számukra Kelet, számunkra pedig az orosz -olaj bónusz lehetősége (egyelőre)


3. lépés:
Mivel a háború még dúl Magyarország és Románia között, mi sorra foglaltuk vissza elvesztett románok által birtokolt ukrán régióinkat, majd Dobrogea régión át elindultunk jobb híján a Románia szíve, Bukarest / Muntenia olajrégió felé, hogy tőlük szerezzük meg (ha csak időlegesen is és kemény harcokban)
Erre számítva kormányhivatalunk a Közlönyökben időben, előre tájékoztatott és készülhetünk a harcra, mi elérkezett ma reggel.

Bukarest 1. minicsatája után: 8 : 3 ide
Ámde míg ezt a TWO szövetség minden tagja üti, a román felkelést CSAK MI.
Dobrogea RW 1. minije folyik: 0 : 0

Konklúzió:
Ennek kapcsán 13 munkásom között már tegnap meghírdettem, hogy az éjjel utánpótlást "szállítok" számukra, hogy ne letolt gatyával álljanak a harcok előtt. Így kiosztottam 300 q7 tankot, 200 q5 kenyeret.
Viszont a visszajelzésekből levonva a következtetést : kajából legtöbbjük (Div1-2 is !) nincs híján, többen önellátók !!!

Update: Közben új dizájnt kapott az eRep a BÉTA-térképen túl. Ráadásul az alterpulse is "szétcsúszott" és nem mutatja a parancsokat, prioritásokat (át kell írni majd), és persze jöttek az új akciók. Aranyvásárlás + sebzéserősítő, rakéták, bazooka alkatrészek vásárlása, mely felboríthatja a hadszíntereket.
Egyszóval legyetek résen!


═════════════════════════════════
Legfrissebb cikkek listája (Latest):
1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal
Top20:
1. oldal | 2. oldal
═════════════════════════════════

Kitartás!
Ronin


Mindkét csatát lessétek párhuzamosan. Oda üssetek, ahova kell, tartalékoljatok 53% fölötti állásnál, ha lesztek később is!


FRISS:
KONEC VILMA - FIN - THE END - ENDE - VÉGE
Hát ezt könnyen adták, legalábbis az előzetes várakozásokhoz képest. Mindkét csatában fölényesen győzedelmeskedtünk. Érthetetlen román passzivitás a napokban.
 

Comments

rRonin
rRonin Day 1,905, 00:52

Shout:

Bukarest ostroma új dizájnba öltöztetve:

http://www.erepublik.com/hu/article/2207526/1/20

praetorianus74
praetorianus74 Day 1,905, 03:16

Becsületre méltó, hogy a kormányváltás napján ilyen minőségi és igényes cikkel pótolod a HK hiánya miatti űrt!

Gratula!

Jah, most vettem észre, hogy még nem volt sub-om! Pótoltam! : - )

disznocska
disznocska Day 1,905, 05:41

te tényleg képes voltál rl pénzt áldozni erre a kalap román szellemi termékre?

disznocska
disznocska Day 1,905, 05:43

nem mellesleg szép munka, de szerintem nem ér ennyi időt erről írni, vót vót

rRonin
rRonin Day 1,905, 16:19

Köszönöm szépen!

atesznike007
atesznike007 Day 1,905, 20:05

Király!

PanJaugien
PanJaugien Day 1,906, 02:45

Szep volt!

Angel of Storm
Angel of Storm Day 1,906, 03:21

Kíváncsi leszek meddig tudjuk megtartani...
Jó cikk ment a vót 😃

rRonin
rRonin Day 1,906, 09:55

Hát Máramarost már védik keményen, és még sehol nincs RW-jük...
Osztás sincs mondjuk...
Ellenben nekik 12, nekünk 20 szövink van...
Állítólag ők meggyengültek EDENben, mi meg erősek vagyunk TWO-ban...

Hentes7
Hentes7 Day 1,906, 12:04

Szép vót+sub

Egy költői kérdés: miért nem töröljük el a ****be egész romániát (és egy erről szóló cikket miért nem jelentetünk meg hírekben, tévében, itteni közlönyben minden reggel?) Jól indulna minden nap 🙂

rRonin
rRonin Day 1,906, 14:44

Nem rajtam múlik. D3-ban már 26 milliót beletettem a nap folyamán...

Angel of Storm
Angel of Storm Day 1,906, 15:58

Valahogy mindig erőrekapnak 😕
The Rise of the MasterCard.... O.o

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.