Ambient on/off

Join the new world

 

Budjenje

Day 1,702, 10:54 Published in Serbia Serbia by WickeDD
Zdravo, draga moja braco i sestre...

U zadnjih mesec dana sam bio mnogo aktivan na erepu, redovno sam udarao, trenirao i radio.
Bio sam vredan u svakom pogledu, i kad god sam imao vremena citao sam eNovine, sto mi je pomoglo da se posle duge pauze koju sam napravio u igranju, ponovo ukljucim u desavanja u eSvetu.

Svi mi koji se odavno zabavljamo na ovde (Ja igram ovo bas odavno, iako me vecina ne zna, ja sam bio jednom davno banovan zbog multija, tako da sam opet poceo da igram od pocetka), znamo da smo trenutno u velikoj krizi kao eNarod. Ovaj eSvet je mnogima usao u krv, zamijenio RL, zbog toga vidimo toliko pljuvanja, glupih komentara i clankova o odredjenim politicarima i politickim partijama.

Mislim da bi svi vi politicari ,koji svakodnevno gledaju kako da naskode jedni drugima, trebali malo da razmislite o sebi.
Da li je vredno gubiti zivce zbog neke glupe igrice, ciji je cilj da sto vise ljudi trose novca u nju. Nemojte mijenjati RL sa ovim, nije vrijedno toga...
Nedavno sam gledao jedan film sa Robert De Nirom u glavnoj ulozi, govori o nekom doktoru koji je uspio da stvori lijek koji ce svoje pacijente da izvuce iz dubokog stanja kome. Njegovi pacijenti su jos kao djeca utonuli u ''san'' i sada zive kao biljke bez ikakvih znaka zivota.
Taj cudesni lijek je pomogao pacijentima da se probude (iz tog stanja kome) i da zive kao normalna bica. Svi koji su se probudili bili su odusevljeni zivotom, kao novorodjencad, gledali su kroz prozor svijet,divili su se ljudima, travi, drvecu, automobilima.

Poenta svega ovoga je da svi treba da pronadju smisao (ako ga uopste ima) u druzenju na chat-ovima, sa svojim edrugarima. Ovo bi trebala biti neka razonoda a ne nesto sto je toliko vazno, sto je kao droga, bez cega ne mozete.

Pustite glupu politiku, dosta je besmislena i glupa i u RL zivotu.

Magicna kombinacija za sve one zavisnike

Alt+F4

Uzivajte u zivotu, ne zamarajte se glupostima...
 

Comments

Sharkskin
Sharkskin Day 1,702, 11:04

Probudjen jos odavno , sad moram da budim druge 🙂

Slingshot
Slingshot Day 1,702, 11:17

dobar... o/

Mister Terminator
Mister Terminator Day 1,702, 13:09

ja se borim 🙂

pokusavam nekako, hocu da prelomim 😉

al ne alt + F4, nego ctrl + alt + del (vama na PC-u) a meni je cmd + shift + backspace 😃

RadeCelic
RadeCelic Day 1,702, 13:10

o7

QQmene
QQmene Day 1,702, 15:33

za prvi clanak odlicno 🙂))
Samo napred wickeDD \o/

Mrkalj Branko
Mrkalj Branko Day 1,702, 17:55

07

TrSiCaNaC91
TrSiCaNaC91 Day 1,703, 10:17

\o/

War3hous313
War3hous313 Day 1,704, 23:53

vote, sub Uzivajte u zivotu, ne zamarajte se glupostima i SvakoDobroSvima xD
o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.