Ambient on/off

Join the new world

 

Brug Pengene På Udvikling Af Danmark

Day 1,950, 02:01 Published in Denmark USA by Percival Dumbledore

Som en del af promoveringen af det nye Vanguard Parti, udsendte pho3nix en artikel, der beskrev det velfærd system vi ønsker at sætte i gang, hvis vi får mandaterne til det.
Dette har givet noget modstand fra én person i den nuværende regering, Carlos.

Til at starte med kunne jeg ikke forstå, hvordan han kunne være imod et system, som skulle bruge sin tid og penge på at få vores nyfødte danskere, og allerede eksisterende danskere til at bruge mere tid i spillet og ikke mindst holde sig i live.
Argumenterne om, at hvis danskerne holder sig i live, så har vi rent faktisk en mulighed for at Danmark PTO frit, virkede og virker stadig til, at falde for døve øre, når det kommer til vores krigsminister (som ikke engang et medlem af en dansk Military Unit, men en svensk), som han kalder sig selv.

Krigsminister? Aha. Danmark kan ikke og har aldrig kunnet forsvare sig selv. Vi har altid været nødt til at arbejde tæt sammen med andre lande, for at sikre vores eksistens. De to nyligste eksempler er Sverige og Tyskland. Og var det ikke på grund af Tysklands store militære kraft, så havde Danmark snakket serbisk nu.

Og så har vi en mand der går i den vildfarelse, at Danmark har noget reelt at skulle have sagt militært.
Bevares, vi har da nogle krigere, som kan slå nogle hårde slag. Men det har alle lande, og jeg kan ikke komme på et eneste land, som ikke er stærkere end Danmark. Militært.

Krigsminister Carlos påstod, at der allerede blev brugt mange penge på at give mad og våben til folket, så de kunne holde sig i gang. Hvorfra? Hvor meget? Hvordan og hvornår?
Jeg personligt har aldrig modtaget noget, som jeg vidste kom fra vores krigsministerium. Det samme kan jeg sige om de venner jeg har, der spiller.
Til gengæld har jeg fået masser af personlig hjælp og det har gjort forskellen på, om jeg i dag var død eller i live.

Jeg bad Carlos om at dokumentere sine påstande. Dette ville han ikke.
Han sendte mig i stedet et budget, som han havde fremlagt i kongressen, mens den endnu ikke var folkeligt valgt, men udelukkende valgt med diktatorisk demokrati. Budgettet var gået igennem. Jeg læste det og fik intet ud af det.
Jeg bad om reelle tal. Hvad har vi brugt, krigsminister? Hvad er vores reelle udgifter? Jeg har ikke brug for enkelte tal på dit og dat, jeg beder bare om et samlet regnskab over hvad militæret har brugt af penge.
Det kan jeg ikke få. Og hvis jeg skal have det, så må jeg ikke gengive ét eneste tal derfra.

Dette er ubrugeligt. Ministeren begynder at liste 10 ting op, hvor i der indgår, at han ikke vil fortælle hvad pengene er brugt til, for Danmarks sikkerhed. Som om at det skulle betyde noget, at vi fik oplyst, at man har brugt 4000 kroner på tanks. Alle vores naboer bruger langt større summer på sådanne ting. Det er ikke fordi, at vi er nogen trussel for nogen som helst af dem, ligegyldigt hvor mange tanks vi så end bruger.

Krigsministeren begynder at tale om, at han beskytter individuelle personer, som får hjælp af ministeriet, men som ikke ønsker, at andre ved de får hjælp?
Ah hvad for noget?

Sådan fungerer landet altså ikke.
Krigsministeriet fungerer også som en lånebank, lader det til. Man kan låne til at få opgraderet træningsgrunde, når der er tilbud, ligesom der har været indtil for få timer siden.
Glimrende tiltag. Men hvorfor er det under krigsministeriet? Dette burde da ligge under finansministeriet eller nationalbanken.

I det hele taget burde Danmark ikke have et krigsministerium. Vi er beskyttet af Tyskland. Vi har en kontrakt med Tyskland om vores beskyttelse. Og hvis Tyskland ikke beskyttede os, så ville vi ikke have en chance, medmindre andre beskyttede os. Sådan er det at være et lille land som Danmark.

Men eventuelle økonomiske mellemregninger der skulle være med Tyskland, vil heller ikke ligge under et krigsministerium. Det vil være under et eventuelt unionsministerium eller betales direkte af vores finansministerium.

Danmark har ikke og vil med stor sandsynlighed aldrig få brug for hverken et forsvarsministerium eller et krigsministerium. Vi bør i stedet bruge vores penge på at udvikle spillere gennem sociale tiltag.
Vi burde bruge vores tid på at opsøge og snakke med vores nye børn, vores lidt ældre børn og vores gamle børn.
Vi bør bruge vores penge og tid på, at sikre at alle har mad og våben nok til at udføre Daily Order hver eneste dag. Ikke fordi det vil gøre også stærkere i krig (hvilket det dog vil gøre, på grund af øget tilførsel af energy bars og bazooka parts), men fordi det er det aspekt af spillet, som alle spillere hver dag har at se frem til.

Hjælp Danmark til at blive et bedre land for alle danskere, ikke kun de krigeriske. Stem Vanguard ved valget den 25. marts. En stemme på Vanguard, er en stemme på, at der skal ændringer til i Danmark, for at sikre en bedre fremtid.

Best Regards,
Percival Dumbledore

 

Comments

Ushlau
Ushlau Day 1,950, 07:10

Jeg har modtaget hjælp fra Carlos / krigsministeriet. Uden den havde jeg sandsynligvis ikke hængt på da jeg ingen chance havde for at klare DO. Hvordan vil jeg opleve dit program for uddeling af mad og våben anderledes i forhold til det eksisterende?

Percival Dumbledore
Percival Dumbledore Day 1,950, 07:47

Får du mad og våben hver dag, så du kan klare DO?

Ushlau
Ushlau Day 1,950, 14:24

Mere eller mindre - jeg bruger naturligvis ogsaa det jeg selv kan producere.

Percival Dumbledore
Percival Dumbledore Day 1,950, 14:27

Jamen så passer det meget godt.
I velfærdssystemet vil du få en daglig løn svarende til 7 Q7 tanks og 800 health. Beregnet ugentligt, så måske er din løn mere nogle dage end andre dage.
7Q7 tanks og 800 health svarer til hvad man bruger på at klare en DO.

Ushlau
Ushlau Day 1,950, 15:10

Men hvis der allerede findes et program som goer det muligt for nye spillere at klare DO, hvorfor saa aendre det? Hvilke kvaliteter vil jeg opleve ved dette nye forslag som jeg ikke allerede oplever ved at deltage i krigsministeriets program?

pho3nix
pho3nix Day 1,950, 07:36

The main difference will be that you will be paid enough to afford buying the stuff on the market. Instead of relying on one person to donate stuff, we will rely on the marketplace for supplies.

Ushlau
Ushlau Day 1,950, 14:34

Det er ikke mit indtryk at jeg er afhaengig af at en person donerer. Det var mit indtryk at det kom fra krigsministeriet og Carlos "blot" stod for at distribuere det - er det forkert opfattet?
Er det dit indtryk at det vil vaere en fordel at man selv koeber mad og vaaben, fremfor at det indkoebes centralt? Jeg kender ikke markedet saa godt, men jeg ville da tro at eDK kunne faa mere mad og vaaben ved at koebe samlet, fremfor at hver enkelt skal ud paa markedet og koebe. Vurderer du det anderledes?

pho3nix
pho3nix Day 1,951, 04:24

We might get some discount for buying massive amounts of goods, but that is DKK leaking into the world. With the welfare program, we'd get some of the money we spend back, in form of taxes. A state without taxes quickly run out of money, and right now we have close to zero income - because our market isn't moving goods. While we're buying a lot, we're not getting any of that money back. Food production is in no way, shape or form hard to maintain in eDenmark at low prices.
What we're trying to do is make our economy work a bit again, especially you getting a decent salary as compared to market prices. This will not only make the wheels of the market spin - people can once again earn a bit of money from their companies. That involves all of us. The main portion of this program is directed at Q7 weapons production, which is something we can export if worse comes to worse.

pho3nix
pho3nix Day 1,951, 04:27

I'd also like to say that this system makes you independent of having donations made at all. You click work, get your money and spend it in whatever way you see fit on the market. Of course we'll launch some propaganda to have you buy Danish goods - but in the end you make your own decisions. Not anybody else. The companies get employees that stick around - win. The employee gets a 700% increase in salary, as compared to market wages - win. The state gets funds from a market that people are able to spend money on - win.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.