Bolje obrisani nego prodani!

Day 1,124, 08:02 Published in Croatia Croatia by Sucko

ZADNJI EDIT: Čini se da od mira ipak neće biti ništa tako da ovaj članak sada gubi na važnosti. Narod je svoje rekao, djelovao je "kao" referendum jer je očito da je preko 90% Hrvata protiv mira, predsjednik i vlada su morali popusiti, a članak eto neka simbolično ostane...

Drage Hrvatice i Hrvati,

Danas je izdan članak našega predsjednika u kojem se spominje mir sa Srbijom, više o miru pročitajte na samom članku.

- Naš dragi predsjednik je odlučio prodati našu regiju - Istra i Kvarner!

- Hoće li to hrvatski narod dopustiti?

- Hoćemo li dopustiti da hrvatska noga mora hodati po srpskom tlu koje je nedugo bilo hrvatsko a mogli smo ga obraniti?!

- Hoćemo li gledati kako bez borbe puštamo svjesno neprijatelja pri tome znajući da ćemo ošteti naše prve susjede i saveznike?

- Hoćemo dopustiti da su službene naredbe Ministarva Obrane RH da branimo Cipar, dok su srpske naredbe naciljane na našu regiju Istru i Kvarner?

- Hoćemo li biti obrisani (ako ćemo biti), i moći pogledati saveznicima ravno u oči, prvenstevno zemljama koje bismo prodali, BiH i Italiju ili ćemo spasiti našu guzi*u i onda "pomagati" tim istim saveznicma od neprijatelja koje "mi" nismo mogli zaustaviti i potpisali mir?

- Hoće li hrvatski narod dopustiti ovakvu blamažu i predaju kakvu još nismo doživjeli u povijesti eRepublik eHrvatske?

Nije sramota izgubiti zemlju, sramota je ne boriti se za nju!

Mnoge će pristalice mira reći kako razmišljam srcem a ne mozgom ali ja ih molim da razmisle još jednom malo bolje!

Sjetite se ultimatuma koja nam je Mađarska ponudila dok smo bili po PTO-om, sjetite se da nismo imali saveznika osim Španjolske, sjetite se da je tada Mađarska prijetila osvajanjem naših regija ako ne potpišemo NAP kojim ne bi mogli potpisati mpp sa Kanadom i SADom koje su bili pod žestokim napadima neprijatelja, sjetite se da je tada Mađarska bila najjača zemlja u eRepubliku, strah i trepet, sjetite se da smo taj ultimatum odbili te sjetite se da su nas nakon toga napali i da smo na kraju DOBILI!

Zato pozivam sve Hrvate ne optuživajući nikoga, ne mrzeći nikoga itd. da se BORE za Domovinu! Neka vide da nas ima...


...jer Hrvati smo!

EDIT:

Dobili smo evo još jednu minibitku, sjajan osjećaj pobjede ali na totalno drugačiji način, kao da smo pobijedili one pristalice mira a ne minibitku protiv Srbije, ovim putem se i zahvaljem Ban Josip Jelacic II - u na donaciji za obranu domovine!
Nakon ovoga možemo biti i pobrisani, svejedno mi je, radi ovakvih trenutaka je ova igrica zanimljiva : )

EDIT 2. :

Evo dobili smo još jednu minibitku!!!, pridružite nam se otporu na kanalima #eskh te #pokret_otpora_u_Istri