Ambient on/off

Join the new world

 

Black panthers & apzfpk

Day 1,886, 09:06 Published in Slovenia Slovenia by Mr.CaCkO


Black Panthers je ena mlajših v eSlovenskem prostoru. Nastala je na podlagi ideje, da bi eSlovenija rabila še kakšno enoto, v kateri bi bil povdarek na delu in pomoči mlajšim članom in začetnikom. Tako so štirje soustanovitelji Apzfpk, Ajkula31, Brpo in Legendary Luka(PederJePiski) to idejo septembra 2011 tudi uresničili in postavili na noge enoto, ki danes že šteje preko 200 članov.

Panterčki smo postali stalnica tako na bojiščih kot tudi na socialnem, medijskem in političnem področju. Trudimo se, da bo tako tudi ostalo.

V zadnjem času pa smo se prebili tudi na drugo mesto, med eSlovenskimi enotami, po številu ‘’killov’’Razlogi za pridružitev:

- Skupinske akcije 4x tedensko med 21:00 in 22:00 uro
- Delo v tovarnah enote: minimalna plača v SIT in tanki ob skupinskih akcijah
- Komunikacija na Skype v dveh kanalih & Plug DJu: chat navodila in chat ‘’spam’’ oziroma zabava; vsak izbere njemu primerno opcijo
- Vsakodnevna donacija hrane članom, kateri jo potrebujejo, da izkoristijo čimveč wella
- Nošenje avatarja enote
- In najbolj pomembno: Medsebojna pomoč in zabava**SKUPINSKE AKCIJE**

Ko na MU Feedu vidimo nekaj podobnega temu:

takrat vemo, da bomo zvečer Panterčki spet skupno udarili na bojišču, ki bo potrebovalo našo škodo. Do 21:00 v Skype sobo ‘’Navodila’’ (ali pa na zid enote) nalimamo svoj link do profila, ob 21:00 pa določeni delilec razdeli tanke. 1. in 2. divizija dobite po 13 q6 tankov, diviziji 3 in 4 pa 7x q7 tanke. Po končanem deljenju, ponavadi naša poveljnica Andreychika, oznani katera bitka potrebuje našo pomoč in tako se odpravimo na bojišče.


Po končanem bojevanju pa našo narejeno škodo vpišemo v obrazec, naslednji dan pa si lahko škodo, ki smo jo Panterčki naredili, ogledamo v grafu.

**graf se seveda še nadaljuje, vendar sem ga malo skrajšal, ker bi bila slika prevelika**


**Komunikacija na Skype & Plug DJu**

Na Skypu imamo 2 sobi. Sobo, kamor vpisujemo link do profila ob akcijah ter sobo za ‘’chat’’. V ‘’chat’’ sobi se razvijajo vsemogoče debate. 1x smo celi imeli ‘’tutorial’’ kako doma narediti neko petardi podobno zadevo, ničkolikokrat smo že reševali tako svet kot tudi e-svet. Veliko stvari se da izvedeti tam, od tega kje najceneje kupiti tanke, kje iti na BH ali pa kje podpreti RW, ki bo uspešen.

Pravtako pa se vse to dogaja tudi v naši DJ sobi **Black Panther**, tam pa poleg klepeta POZNO v noč lahko zavrtite tudi kakšen komad ali pa samo poslušate dobro glasbo.**Vsakodnevna donacija hrane članom**Vse kar morate storiti je, da komentirate objavo, lahko zapišete kaj bi danes hoteli jesti, kot naprimer čevapčiče, burek, pizza.... Naša poveljnica Andreychika je poleg dobre poveljnice tudi odlična kuharica in vam zato v najkrajšem možnem času postreže z okusno ‘’papico’’. Poleg tega pa vedno lahko na zid napišete kaj vam manjka in vedno se bo našla dobra e-duša, ki vam bo pomagala, če ne še celo več dobrih e-duš.**Nošenje avatarja enote**

Priporočljivo je, da vsak naš član nosi avatar enote. Pravzaprav je to samo okvir, sliko pa si lahko izberete sami. Okvirje najdete na naši strani, če pa avatarja ne znate narediti sami, pa lahko kontaktirate matjazbre ali pa mene. Seveda imamo na strani veliko že narejenih avatarjev, ki si jih lahko izberete.

*nekaj avatarjev iz zbirke*Tokrat vam predstavljam exclusivni intervju z enim od ustanoviteljev enote Black Panthers: apzfpk

1./ Bi se nam lahko na kratko predstavil.
Sem 37 letni oče dveh otrok, pa ženo imam tud, ja. Rad imam razne ''strateške'' igre, zato sem svoje e-življenje pred leti začel na travianu. Ker pa je bilo tam klikanje čisto prenaporno (v službi seveda ne morem misliti na igre), nas je kar velika klapa ''presedlala'' na erepublik. Pa mi ni žal.

2./ Mislim, da jih je kar veliko, ki ‘’nimajo pojma’’ kaj pomeni tvoj nick ‘’apzfpk’’. Bi nam lahko zaupal?
To pa naj ostane skrivnost. Lahko dam samo namig, da stric Google kar hitro pomaga v pravo smer, lahko pa povem, da ima vezo z zborovskim petjem.

3./ Kje si izvedel za ER in kaj je bilo tisto glavno, ki te je pritegnilo v aktivno igranje?
Kot sem že napisal zgoraj sem iskal alternativo Travianu, pa me je eden povabil in sem zastavil, čeprav na začetku nisem mislil resno.

4./ Kakšni so bili tvoji začetki v eRepubliku?
Ker me je ekonomija vedno veselila, mi pred dvemi leti niti ni bilo preveč težko na začetku. S preprodajo in malo iznajdljivosti se je dalo kar fino zaslužit. Bistvo igre je seveda družba in pri tem sem imel srečo, da me je pokojni Don Kronox, kot totalnega revčka povabil v Angry Angels. Tam me je že takoj pod svoje okrilje vzela Srnica (brez nje danes ne bi bil kjer sem) in mi bistveno pomagala, da sem hitro zaslužil za prve tovarne. Naj povem, da sem imel pri preprodaji dnevni rekord v zaslužku okoli 30 golda. Žal so taki časi v erepubliku mimo.

5./ Tvoj vrhunec eŽivljenja? Je že bil ali ga še pričakuješ?
Želja bi bila nekoč priti do vseh medalj na erepubliku. Verjetno pa bo ostalo samo pri želji, saj mi čas ne dopušča, da bi se spustil v boj za predsednika države. Tudi top fighter bo še kar nekaj časa ostal neizpolnjena želja, saj za boj ne kupujem Energy barov z €.

6./ Med eSlovenci si dobro poznan tudi kot ‘’finančnik’’ kateri je pri finančnih zadevah pomagal že kar 13im predsednikom eSlovenije. Kaj je tvoja ‘’skrivnost’’, da postaneš dober finančnik?
Tukaj ni nobene skrivnosti. Verjetno se ne razlikujem dosti od drugih kandidatov. Res pa je, da sem prvič postal ''finančni minister'' v času, ko se je iskal nek zaupanja vreden človek, za katerega se je vedelo, da ne bo spraznil državnega računa in banke za svoje osebne interese. Kmalu na začetku moje ministrske kariere sem po predlogu kerlc1 zagnal državno posojilnico, kjer se je E-slovencem posojalo SIT-e (za prvih 10 Q4 raw podjetij brez obresti) in gold (za nadgradnjo podjetij in trening centrov po 10% obrestni meri). Ker je bila posojilnica precej zahteven projekt, kjer smo zgradili preko 1200 Q4 raw podjetij in posodili nad 1000 golda, si verjetno noben ni upal tega prevzeti, tako sem bil skoraj eno leto neprekinjeno ''obsojen'' na to delo. Žal se je zdaj ekonomski modul toliko spremenil, da tak način delovanja posojilnice ni več rentabilen.

7./ Od nedavnega smo ena izmed ustanoviteljic novega zavezništva TWO. Tvoje mnenje o zavezništvu?
V zunanjo politiko se nisem nikoli vključeval. Trenutno je to zavezništvo še premočno in če ne bo kmalu sprememb, bo igra postala dolgočasna. Seveda je pa vedno bolj luštno biti na strani zmagovalcev J

8./ V eSloveniji, razen manjših ‘’bojev’’ med strankami in enotami trenutno vlada zatišje. Kaj bi ti predlagal za povišanje zanimivosti, če sploh bi kaj?
Glede na to, kakšen položaj imamo na zemljevidu nam žal veliko akcije trenutno sploh ne ostane. Zaenkrat smo bolj kot ne obsojeni na trening vojne z Italijo. Trenutno na žalost nimam kakšnih idej, kaj bi lahko popestrilo eživljenje.

9./ Poleg Ajkula31, Brpo in Legendary Luka (PederJePiski) ste septembra 2011 ustanovili vojaško enoto Black panthers. Kako ste prišli na to idejo ter če nam poveš malo o začetkih enote.
Moja ideja je bila najprej ''ojačati'' Angry Angelse (AA). Že od začetka je bila to bolj majhna ''elitna'' mednarodna enota z bazo na Novi Zelandiji. V enoto sem že pripeljal par svojih osebnih prijateljev, velika večina eprijateljev, ki smo se dnevno zbirali na skypu pa so bili takrat totalni začetniki. Ker je v AA prišlo do odločitve, da bodo AA ostali neke vrste ''elita'', pogoj je bil takrat strength okoli 5000 (tudi jaz sem bil komaj tam, pa sem že dlje časa treniral na maksimumu), je padla odločitev, da je za novince potrebno nekaj narediti, da ne bodo izgubili volje do igranja. Sam sem bil kar nekaj časa na začetku samo kot ''duhovni vodja'' enote, saj sem sam ostal še član AA. Za enoto sem prispeval svoje tovarne in pomagal s hrano in nasveti. Ko pa se je stanje v AA ''poslabšalo'', sem še sam prestopil v Black Pantherse. Da smo na dobri poti pa vsak dan dokazuje vedno večja družba na skypu, kjer ni nikoli dolgčas.

10./ Kako ste se prišli na ime Black panthers?
hmm... hotel sem nekaj mednarodnega, pol mi je pa karantanski grb na misel padu...

11./ Trenutno je poveljnica enote Andreychika. Kako ste se odločili zanjo?
Poveljnik mora biti zanesljiv človek z dovolj časa, da lahko ažurno spreminja ukaze. Trenutno se v tem položaju najbolje znajde Andreychika, ko bo pa hotela zamenjavo, pa ne dvomim, da ne bi mogli najti drugega ustreznega kandidata. Sebe v tej vlogi zaradi pomanjkanja časa ne vidim, ker bi enota zaradi tega ''trpela''.

12./ V zadnjem mesecu ali dveh se je v enoti občutno povečalo število članov, komu ali čemu pripisuješ to?
Dobra družba in aktivni člani. Stari so večinoma prišli k nam od drugod, ko smo se parkrat dobili na pivu ali pikniku, mlajši prihajajo zaradi aktivnosti nekaterih članov, ki neumorno ''spamajo'' po drugih igrah in vabijo nove člane.

13./ Imaš še kaj za povedati eSlovenski skupnosti?
Vztrajajte v igri, najprej si zagotovite ''finančno neodvisnost'' s postavitvijo čim več kvalitetnih RAW firm (Q3 ali več), nato se posvetite bojevanju.
Nekaj navodil za ''mladince'' je tudi v mojem časopisu (čeprav so že malo stari). Vse koristne informacije pa lahko dobite na Slovenski univerzi, kjer vas čakajo super mentorji.
Če bi mi kdo rad pomagal k Media mogul medalji, pa lahko da svoj subscribe v moj časopis


Se ‘’beremo’’ v naslednji izdaji Only Exclusive

Uredništvo časopisa Only Exclusive
Mr.CaCkO
 

Comments

M O R R O N C I T O
M O R R O N C I T O Day 1,886, 09:09

Vote! Gremo panterčki!

apzfpk
apzfpk Day 1,886, 09:21

že voutam 🙂

Andreychika
Andreychika Day 1,886, 09:25

Vote. Super si napisal. : )

mojlek
mojlek Day 1,886, 09:30

povotano za panterčke! : )

Matrix Pegaz
Matrix Pegaz Day 1,886, 09:30

Pa da še jaz malo pospamam oziroma komentiram tvoj članek enkrat za spremembo.
Razlogi za pridružitev: BP vs SD
BP - Skupinske akcije 4x tedensko / SD - Vsak dan
BP - Delo v tovarnah enote: minimalna plača v SIT / SD 10 sit
BP - Komunikacija (opisana zgoraj / SD Vrhunski chat, profesionalno urejen in dodelan
BP - Vsakodnevna donacija hrane članom / SD Neomejena (Na chatu, Shoutu, Osebno, Dodatno)
Skupno mesečno razdeljeno orožje je neprimerljivo večje v SD kot v BP, več kot enkrat več. Na člana enako vendar vsaj 2x na teden duplo ali celo trikratno.
Glede na starost enote vas spoštujem in ocenjujem kot dobro. Žalostno pa se mi zdi, da ste skoraj komplet sistem povzeli iz enote Slovenian Division, člani kateri ste nekdaj tam tudi nastopali. Po eni strani blatite SD na vsakem vogalu, po drugi strani ste čista kopija, malo inovativnosti zato sem prepričan, da je trenuten rezultat maximum vsaj dokler ne boste imeli svojega sistema in boljše organizacije.

Solonazaj
Solonazaj Day 1,886, 09:32

V

M O R R O N C I T O
M O R R O N C I T O Day 1,886, 09:32

Lol. Seveda professor, vi ste bili prva enota v svetu ki ste to počeli. Pejt spat, dej. 🙂

Solinar
Solinar Day 1,886, 09:33

Bravo panterčki pa avtor prispevka

kar je dobrega, dobite najboljše pri BP

HladenSpricar
HladenSpricar Day 1,886, 09:38

@Professor AK47

http://www.youtube.com/watch?v=z1JmWvpR0ro xD

PWhite
PWhite Day 1,886, 09:41

kopija od sovic

Andreychika
Andreychika Day 1,886, 09:42

Profesor, lepo, da si se potrudil oglaševat svojo enoto pod našim člankom. 🙂 Saj ne, da imam kaj proti - osebno pravim, da bi vsak igralec moral preizkusiti več enot/strank, da najde tisto, v kateri se počuti res najboljše. Panterčki se imamo fajn in nam je to najbolj pomembno. Mogoče bi drugje dobili več, mogoče tudi ne. Ne bomo jezni, če bo kdo odšel od nas in se pridružil vaši enoti. Čeprav mislim, da je do sedaj to storil samo en član, iz vaše enote pa je v zadnjem času odšlo kar nekaj ljudi.

Me pa res zanima, kaj točno smo povzeli po SDju? Apz & Ajkula in prvotni člani niso nikoli bili v SD, prav tako ne jaz in nobeden od trenutnih kapetanov. Pa tak sistem, kot ga imamo zdaj, furamo že kar nekaj časa, razen število akcij na teden se spreminja glede na trenutno stanje ekonomije.

Dunci
Dunci Day 1,886, 09:42

Vote za Panterje in seveda samo tako naprej...🙂

Mr.CaCkO
Mr.CaCkO Day 1,886, 09:47

@Milancho: se sploh ne sekiram ker si to pod tem člankom napisal, ker ti tkoaltko vsak svoj shout ali komentar izbrišeš....tko da vrjetno dolgo ne bo več viden 🙂]

drgač pa - lohk napišeš svoj člank in v njem pišeš o SD, mislm da si tolk sposobn in ti ni treba spammat pod tujim člankom!

aja tole: ''BP - Komunikacija (opisana zgoraj / SD Vrhunski chat, profesionalno urejen in dodelan'' - tistih 15 min pred in po akciji proti 24/7 zabavi in druženju....profesionalno urejen in dodelan - ok res da je čisto svoj chat, vendar je isto kokr skype....samo da je skype prosto dosegljiv vsakomur, vaš chat pa je postavljen na vašem serverju (poleg tega da je to kupljen chat)

Mr.CaCkO
Mr.CaCkO Day 1,886, 09:48

aja še tole: ''BP - Skupinske akcije 4x tedensko / SD - Vsak dan
BP - Delo v tovarnah enote: minimalna plača v SIT / SD 10 sit''

pri nas po mojih podatkih delijo tanke in hrano izključno samo od tovarn enote in nobeden ne zalaga enote z €

sandi111
sandi111 Day 1,886, 10:13

Lepo delate panterčki ni kaj.
Sicer ne želim da bi se mešal sam glede na komentar Profesorja AK47 pa moram svojo modrost deliti z vesolno slovenijo.
Očitno SD resnično več deli samo nekaj potem že mora biti narobe pri vas da igralci prestopijo iz SD v BP in so celo na slabšem finančno gledano seveda. Tako da jaz osebno bi bil raje tiho da delite več kot panterji ker to dejstvo pač govori zase. Zabava je na prvem mestu v igrici in ljudi kar tako ne moreš kupiti z stvarmi. Najraje bi jaz osebno tako ali tako videl da se enote nebi držale tako presneto vsaka zase in bi sa malo več slovenci povezovali skupaj kot nekoč. Kolikor enote po eni strani povezujejo igralce jih po drugi delijo. MU postajajo že podobni kultom in bolj je važna pripadnost enoti kot državi to mi pa ni všeč.
Sistemi pa so povsod podobni saj neke tople vode ne moreš odkriti v tej situaciji.

apzfpk
apzfpk Day 1,886, 10:15

Fantje ne se kregat pa prepričevat prepričanih... enote so svobodna odločitev posameznika. Pri nas so samo taki, ki jim to ugaja, enako je z drugimi enotami.
Za moje pojme imamo v zadnjem času pri nas čist preveč članov (pa ne da bi želel koga pred vrata postavit), ampak tako velik enota počasi postaja neobvladljiva.
Ampak dokler se imamo fajn ... zakaj pa ne...
Je pa res, da največ starih članov smo pa dobili na skupnih srečanjih (pikniki, pijače,...), kar pomeni da verjetno tud v RL nismo ravno ''napačni'' 🙂

Hojc
Hojc Day 1,886, 10:25

o7, panterji..
edini RL kolega v špilu je pr vas.. pa pravi, da ste fajn.. bo že držalo...

eni smo pa v SD.. itak ni velike razlike..

če pa mi nekdo časti tanke iz svojega žepa, da v igri hitreje napredujem.. pa naj.. jaz svojega ne nameravam vlagat!! tu ne vidim spornega!

Mr.CaCkO
Mr.CaCkO Day 1,886, 10:28

Hojc: Sej nism nč rekel da je kaj narobe, tko k si ti reku - to je supr, jst sm samo izpostavu profesorjeve besede da SD deli več in sm mu povedal zakaj je pri vas možno večje deljenje!

Tud tko rečen se SD in BP zelo razlikujeta. SD je izključno vojaška enota kjer je povdarek na vojnah in vojski. BP so pa pač enota kjer se ravnotako posvečamo vojnam vendar veliko ostalega časa posvečamo druženju....

M O R R O N C I T O
M O R R O N C I T O Day 1,886, 10:32

cacko, pozabu si vojaška IN politična 🙂

Exclusive
Exclusive Day 1,886, 11:16

BP>SD.

krof10
krof10 Day 1,886, 11:31

zelo sem zadovoljn s panterčki, še tako naprej

T1M3K
T1M3K Day 1,886, 11:52

da o masovnem invajtanju berserkerjev po šalabajzerski odločitvi ebutaljibsona ne govorimo... (sploh ne vem kak sem se tam znašel za dva dni)

GasaGasaGasa
GasaGasaGasa Day 1,886, 12:41

ej res res pohvalen članek!!!🙂

mufekk
mufekk Day 1,886, 12:53

bravo za panterčke, ki rešujejo svetove !

Baby Anna
Baby Anna Day 1,886, 12:57

to jt to 🙂 bravo mi BP FTW 😛

PNNIZ
PNNIZ Day 1,886, 13:03

Vote! fpk!!

Erik-Ero
Erik-Ero Day 1,886, 13:46

VOTE

Taranis60
Taranis60 Day 1,886, 14:03

vote

Rakuscek
Rakuscek Day 1,886, 14:04

Osebno sem se pridružil BP samo zarad okvirja za avatar, zato sem pa zapustu SD po prvih 3 dneh mojega igranja, ker majo vsi enak avatar xD

egorenc
egorenc Day 1,886, 14:24

vote o7

ave-imperator
ave-imperator Day 1,886, 14:47

akademski pevski zbor franceta prešerna kranj
pismo sem izdajalec ratal :😁


drgač pa MilancHo; kaj je res tak težko svoj članek napisat. Poleg tega, če colonel RL pare daje za tanke drugih igralcev še to ne pomeni boljše enote, pomeni le, da ste hašeki z malimi.

Mr.CaCkO
Mr.CaCkO Day 1,886, 15:17

in ave-imperator je napisal pravilni odgovor 🙂]]]
mejbi ti pa apzfpk kšno nagrado pošlje 🙂]

Colonel Bruce
Colonel Bruce Day 1,886, 15:41

Kot enota ste napredovali skoraj neverjetno, pohvala z moje strani!

Colonel Bruce
Colonel Bruce Day 1,886, 15:53

Zdaj sem prebiral še komentarje pod člankom, in zasledil večkrat omenjeno moje ime in enoto SD.
Res je, da Profesor nebi smel napisat primerjave med SD in BP, vendar sem še nižje zasledil zapisana dejstva, ki niso najbolj resnična!
Ne bi rad spamal tega članka, zato sem se kljub temu, da smo se pred časom (beri SD) odločili umakniti iz slovenskega medijskega prostora, vendar me je določen komentar pipeljal do tega, da sem si premislil:(
Tudi vidim, da medijsko oglaševanje enot v sloveniji nanje deluje blagodejno, gledano z strani napredka.Uugotavljam, da moram kot Commander SD-ja ukreniti nekaj....torej bom spisal članek o delovanju sd, upam, da res ne boste spamali tam, saj zadnje čase, karkoli napišem naleti na napad z strani nekaj igralcev. Mednje sodi tudi avtor tega članka, ki tukaj obsoja spamanje Profesorja, sam pa se vedno močno udeležuje pri spamanju mojih člankov...upam, da tokrat temu ne bo tako!

lp

Mr.CaCkO
Mr.CaCkO Day 1,886, 16:11

CB: jst sm sam odgovoru profesorju to je to....in nikakor nism nč reku čez tebe ali SD, lih tko kot nebi/nebom spamal pod tvojim člankom ali od katerega koli drugega in oglaševal BP.

Andreychika
Andreychika Day 1,886, 16:12

Colonel, ti kar. : ) Čeprav po mojih izkušnjah na članstvo ne vpliva oglaševanje, ampak delo z novinci. Velika večina naših novih članov je iz prve divizije. Upam, da jim bo zaradi članstva v enoti igra malo bolj zanimiva in bodo zato ostali. Po povzročeni škodi smo pa še vedno daleč za vami in bomo najbrž še kar nekaj časa. Ampak sedaj že tudi mi lahko premikamo zidove, o čemer smo lahko pred časom samo sanjali. : )

Aja, pa da se še popravim, da mi ne bo kdo očital, da širim neresnice. Med našimi trenutnimi kapetani je en vaš bivši član, pa izvedela sem še za enega člana, ki je šel od nam k vam.

Mr.CaCkO
Mr.CaCkO Day 1,886, 16:13

res da sem velikokrat provocirat začel jaz, vendar tukaj temu ni tako. Vi (SD) ste se umaknili iz medijskega prostora in mi vsi ostali smo vam dali mir. Tukej je pa profesor začel....tko da se tud ti CB mal vprašej kdo je tukej pr vsej tej stvari problem!

p0luks
p0luks Day 1,886, 16:15

CB dokler bo vedno kadar katera druga enota objavi clanek o svoji enoti in se najde eden kot je Milancho, Hojc ali sesir (pa se kakega bi nasu), ki nato v CLANKU DRUGE ENOTE hvali SD in socasno kurca enoto ki je spisala clanek, bos tudi ti prejemal negativne komentarje v svojih clankih, zal ste pa ta trend zaceli sami zdej smo pa tam kjer smo 😒

Ludislav
Ludislav Day 1,886, 16:29

sej vsi vemo, da smo pirati najboljši xD

T1M3K
T1M3K Day 1,886, 21:48

Sova ftw \o/

Dunci
Dunci Day 1,886, 22:27

Do krega ( Ne-Bi) Prihajalo..Če bi vsak pometal Pred in Pod svojem Pragu...

HladenSpricar
HladenSpricar Day 1,887, 00:58

BP and SD - get laid together = problem solved! xD

RESN POBA
RESN POBA Day 1,887, 01:44

vote

Exclusive
Exclusive Day 1,887, 02:39

Točno to kar je Andreja rekla... mentorship pa mentorji...
Še pred enim tednom so se kregal da se to ne dogaja, da noben ne vabi novincev v enoto/stranko 5 golda dam tistemu kateri opazi katera stranka in katera enota sta dobila največ članov ta teden ob Orindinem BBju
hint: poglejte v kateri enoti in stranki je Orinda ;😉) in to meni ni čist nič sporno... javte se pa se ukvarjajte še vi z novinci in boste mel isto možnost, že tko je vložil veliko truda, da je sploh ratal BB (še ena primerjava 0rinda 0€ - 10 SB medalj Colonel 1000€ 5 SB medalj - denar ni vse) je razlika če se ukvarjaš z novinci al pa sam moliš boga da prilezejo do 10 lvla... tko da smo STFU ;😉)

Andreychika
Andreychika Day 1,887, 02:54

Exclusive, jaz sem še vedno prepričana, da mentorji novincev ne vabimo nikamor. Vsaj za sebe lahko to trdim 100%. Samo če se ukvarjaš z njim, pa mu pomagaš, pa odgovarjaš na njegova vprašanja, se mi zdi logično, da bo raje šel v enoto/stranko, kjer nekoga pozna in od koder mu je nekdo pomagal.

Exclusive
Exclusive Day 1,887, 04:03

Andreychika zate vemo da si pridna ko angelček (kao) pa saj jst tega ne obsojam.. men se to zdi čist normalno naj se še drugi zajebavajo pa bodo imel isto možnost...

M O R R O N C I T O
M O R R O N C I T O Day 1,887, 04:07

točno tko, denar ni vse.

head1991hunter
head1991hunter Day 1,887, 04:15

vote (:

M O R R O N C I T O
M O R R O N C I T O Day 1,887, 04:21

vsi tisti ki so se name registrirali, so imeli pod prvo možnost Black Panthers, ker sm edini njihov prijatelj. Na enak način sta skofjaloka in CB pridobila člane v SD, ker če ste takrat gledali, so se skor vsi tja prijavli, ker je bla SD prva izbira pod možnostmi.

Kukrkoli, naj še kdo drug naredi baby boom pa bo rešena situacija 🙂

Modri1
Modri1 Day 1,887, 04:49

V nobenem rekrutacijskem članku posamezne enote ni prav (pod nobenim pogojem) reklamirati druge enote oz. "pluvati" po tej enoti. To se mora nehati in zato naj poskrbijo enote same z internimi navodili.
Vem, da se vedno najde kakšen, ki se ne drži tega ali pa "vrača" ker je to bilo narejeno njim. Vendar če je navodilo znotraj posamezne enote takšno, da se pač ne sme, se pač več ne sme. Tako dejanje se mora obtožiti znotraj enote.

Torej vodje enot izdajte takšno navodilo (vse enote). Prakticirajmo Fer play.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.