Ambient on/off

Join the new world

 

Beginning is hardest..

Day 2,037, 09:05 Published in Croatia USA by BornaRi95

Pozdrav, zovem se Borna (logično), imam 17 godina (ako znate matematiku također logično), dolazim iz Rijeke (opet logično) i počeo sam igrat eRepublik otprilike prije mjesec dana i jos nije prosao dan da nisam igrao. Naučio sam puno novih stvari koje želim podjeliti s vama novim igračima i dati vam par savjeta za lakšu igru i bolji početak.


Work & Train ili sve mogućnosti igre od početka?

Dakle uz standardni work & train koji valjda svaki igrač obavi, (mislim nisam još čuo da netko ne obavlja W+T), imamo i Daily order (DO) ukoliko ste uključeni u vojnu jedinicu. Mnogo je dvojbi treba li DO obavljati ili ne. Neki govore da obavezno treba zbog bazuki koje dobijemo nakon što porazimo 25 neprijatelja u DO kampanji. Dok drugi tvrde da se treba na početku samo jačati i te taktike se ja držim i za sada mi se sviđa 🙂

Ovako izgleda DO:


Military Unit (MU) ću povezati sa W+T i DO

Boravio sam nekih mjesec dana u Vatrenim Gušterima i isto govore igrači da bi na početku trebali igrači raditi samo W+T a boriti se u nekim stvarno bitnim situacijama, poput borba drage nam naše Lijepe naše!

Zadnjih tjedan dana boravim u Cromegi, gdje je pricip po kojem se radi najviše W+T i odgovoaranje igrača od borbe i izvršavanja DO! Svakom mladom igraču koji ima za cilj u budućnosti biti jaki igrač koji može odlučivati borbe sam i biti važna komponenta njegove države preporučam W+T, i ukoliko se toga misli držati ulazak u CrOmegu mu je najbolji izbor za početnika. Ekipa na kanalu je super, i svi su uvijek spremni pomoći.

Military Unit:


Training Centers (TC):

Vezano uz Work+Train tu su uvijek i trening centri koje je najbolje dizati i na njih trošiti cijenjeni GOLD, po mojoj procjeni najbolje je dizati prvi centar do q3, pa drugi do q3, a dalje po vlastitim željama i mogućnostima. BITNA STVAR JE DA TRENING CENTRE UPGRADE-te KADA SU POPUSTI, JER SU TADA NAJHISPLATIVIJI! Dižite trening centre, što je viši level trening centri to imamo više snage 😉

Trenutno meni je ovakva situacija i čekam slijedeće popuste:


Stranka (Party):

Još jedna stavka bitna za novog igrača je izabir stranke, i mogućnost bavljenja politikom. U stranci sam VATRENI.. Stranka je dobra također imamo svoj IRC kanal, ljudi su aktivni, raspoloženi za zezanciju te je od 19h-21h podjela za sve igrače. O ovome neznam nažalost puno, ali stranku birate naravno po svome vlastitom izboru. 🙂

VATRENI:


Food, Weapons, Rakete, Bombe....

Dakle kao što ste vjerojatno do sada i sami skužili ima raznih kvaliteta(q) oružja i hrane, od q1 pa do q7.. Preporučam da hranu i oruzje ne kupujete jer je to trošenje para a kada se učlanite u stranku i vojnu jedinicu (ukoliko ste dobro odabrali) moći ćete dobivati u podjelama ili nekoga žicati.. Uz hranu i oružje tu su i rakete koje ćete moći proizvoditi i nose 50k štete. Uz to tu su velike i male bombe koje ćete teško nabaviti ali kada nas Plato počasti misijama, sve se može.

Moje skladište npr. izgleda ovako:


P.S. Nisam puno žicao!

Osobni savjeti:
- Svakom novom igraču predlažem skupljanje GOLD-a, za TC i trošiti ih samo u tu svrhu jer su prevrijedni za trošenje na gluposti.
- Pametnu igru sa W+T!
- Ne biti pasivan, nego započeti karijeru kongresnika, političara, novinara, svojim tvrtkama.
- Pridružite se u MU i Party u kojima se vidite i imate sličnosti s njihovim programom!

Nadam se da vam se moj prvi članak svidio, ukoliko bude pozitivnih komentara (nadam se da hoće) nastaviti ću pisati o svakavim temama.

Ako vam se svidjelo Vote, ako hoćete još Sub, a ukoliko mislite da je stvarno od pomoći shoutajte da vide i drugi igrači!

Sretno svima, o7 !!
 

Comments

Antollos
Antollos Day 2,037, 09:11

Vote 🙂

Boza Kamdzija
Boza Kamdzija Day 2,037, 09:16

ima vatreni ima vote

o7

BornaRi95
BornaRi95 Day 2,037, 09:21

Vidiš Tomi, reklame 😉

HB Warrior
HB Warrior Day 2,037, 09:17

vote5 ( logično), sub 2 (također logično)

Treniraj i vidimo se u međumrežju 😉

BornaRi95
BornaRi95 Day 2,037, 09:21

Drago mi je da ti se sviđa 😉

HB Warrior
HB Warrior Day 2,037, 09:22

Sviđa mi se logika u članku 😉

Marko Klis
Marko Klis Day 2,037, 09:28

v+s

Lovrek77
Lovrek77 Day 2,037, 09:45

v+s

Bad BIue Boys
Bad BIue Boys Day 2,037, 10:48

VΩte!

Bela Rakosi
Bela Rakosi Day 2,037, 12:58

o7

vratarx
vratarx Day 2,037, 13:44

glas i pretplata...dobar za početak,samo hrabro dalje...da sam sam hrabriji sto se novinarstva tice vjerujem da bi mi prvi clanak bio slican,podrška.

BornaRi95
BornaRi95 Day 2,037, 13:47

Hvala prijatelju 😉

lopoc1
lopoc1 Day 2,037, 14:19

Ω7

D.D.F
D.D.F Day 2,037, 14:23

evo imaš jednu ogromnu pohvalu od svog mentora za članak, samo tako nastavi 🙂

ulicar1
ulicar1 Day 2,038, 04:42

Fantastičan rad! Ako imaš vremena a nemaš ideja za slijedeći članak, evo ti jedna:
Nauči gugije ŠTO ne smiju/nebi trebali raditi 🙂 (SUPPORT RW, Trošit zlato, Kupovina firmi, selidba za DO,...)

Kloksi222
Kloksi222 Day 2,038, 05:56

THE hardest*, logično : )
vot sub fino

ZvoneST
ZvoneST Day 2,039, 08:19

Nisi puno žicao xD

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.