Ambient on/off

Join the new world

 

Battle Sniper and Compaign Sniper Achievements

Day 1,428, 09:29 Published in Romania Republic of Moldova by Andrei_79

Toata lumea se intreaba care totusi vor fi urmatoarele doua medalii. O simpla analiza, in limita speculatiilor rezonabile, ar scoate in evidenta urmatoarele lucruri :

Dupa lansarea medaliei Mercenarul, au fost introduse automat doua sloturi de medalii in perspectiva. Putea fi inclus doar un singur slot, pentru a sugera intentia adminilor de a introduce pe viitor si alte medalii. Totusi decizia a fost luata pentru doua sloturi odata. De ce? Se creaza impresia ca aceste doua medalii initial au fost preconizate de a fi introduse simultan, totusi din circumstante necunoscute (probabil strategie de marketing sau buguri in script) s-a renuntat pe o perioda X.

Pe de alta parte au fost introduse noi misiuni :
-Doboara 25 inamici in 5 tari,
-Doboara 100 inamici in 10 tari diferite,
ori mai nou zilnice ordine militare : 25 inamici in tara Y.

Acestea ma fac sa cred ca medaliile asteptate au vreo legatura cu aceste misiuni.
Si anume, medalia Battle Sniper si Compaign Sniper.

Dupa cite vati dat seama, sensul acestor medalii va fi sa killuiesti cit mai multi inamici intr-o batalie sau campanie. Intrucit nu odata s-a intimplat asa, cind desi ati nimicit mai multi inamici decit Battle Hero, sunteti dupa numarul de damage la coada. Intr-adevar, cei cu stregth mic ar putea acum concura mai lejer cu dinozaurii pentru o astfel de medalie, intrucit nu mai conteaza citi muschi ai ci cum ii folosesti in batalie. Iata de ce in lupte avem de infruntat un inamic ce are un stregth aproximativ egal cu al nostru. Chiar si asa un cetatean nou, va fi nevoit sa cumpere bare energetice, sau in cel mai bun caz sa le acumuleze.

Totusi de ce au aparut probleme la repunerea acestor doua medalii in eCircuit (inafara strategiei de marketing)? Cred ca adminii si programatorii isi farima capul cum naiba sa fie atribuita aceasta medalie cit mai « obiectiv », asta deoarece in anumite batalii exista citiva luptatori care au numar egal de inamici distrusi, iar atribuirea superioritatii dupa criteriu - cel cu mai mare damage, duce la revinirea problemei initiale, este favorizat cel mai muschios luptator.
Asa dar, regula – primul venit, primul deservit – (adica cel care a acumulat primul numarul de killuri este detinatorul medaliei) ar fi o solutie, insa in batalii unde se tancheaza pe finalul luptei la greu orice program ar ceda la calcule si iteratii, asa ca aceasta ar putea pune problema stabilitatii serverului si jocului in ansamblu.
Ce-i de facut ? Aici ar putea fi utila o formula de calcul care ar lua in consideratie rank-ul si stregth-ul, adica se da prioritate mai intii celui cu rank mai mic la momentul ultimului kill, daca sunt la egal, atunci cel cu stregth mai mic. Sansa ca doi luptatori sa implineasca toate cele trei conditii sunt infime.

Prin urmare e usor de imaginat ca in fereastra de lupte vor fi doua iconite Battle Hero si Battle Sniper si suplimentar statisticile de rigoare.

Care sunt consecintele acestor medalii : un consum mai ridicat de gold, mai mult damage, mai mare consum de arme, preturi mai mari la arme, mai mare consum de raw, cresterea preturilor la raw.
Ce ar trebui sa faca afaceristii: sa pregateasca stocuri de arme sa faca firme de raw.

Prognozele mele vizavi de introducerea acestor medalii este luna decembrie de aniversarea a 4 ani eRepublik.

 

Comments

paul_voiclis
paul_voiclis Day 1,428, 10:06

exact!

Andrei_79
Andrei_79 Day 1,428, 10:09

@paul_voiclis, sa vedem ce zic si developerii eRepublik

AlexD111
AlexD111 Day 1,428, 11:18

SUb 95-la mai mult si la mai mare : P

Madjestik
Madjestik Day 1,428, 12:18

votat + subscribe))

nagant895
nagant895 Day 1,428, 12:34

mie-mi place asa cum e Medalia "Caming sun"
tare-mi e ca o sa inventeze fabrici de bazooca (cu upgrade de 1k gold)

Andrei_79
Andrei_79 Day 1,428, 12:37

@nagant orice e posibil, totusi fabrici cu bazuci nu e rezonabila din pdv economic pentru eR, atunci nimeni nu va sta sa cumpere gold.

Datu Daya
Datu Daya Day 1,428, 12:50

V + S

adrian11
adrian11 Day 1,428, 15:08

V+S!

Aurelian Z
Aurelian Z Day 1,428, 15:26

Nu

Roman Daco
Roman Daco Day 1,428, 17:33

ce zici tu ar deveni în scurt timp redundant, pentru că nu e departe momentul când se va lua BH exclusiv din bazuci. şi n-ar avea niciun rost să iei două medalii într-una

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.