Ambient on/off

Join the new world

 

Bashkohuni me Partinë Reformatore.

Day 1,825, 12:15 Published in Albania Albania by Rilindasi

Të nderuar bashkëkombasë, nëpërmjet ketij artikulli ju bejë ftesë që të i bashkoheni partisë më të organizuar në Shqipëri, partisë Reformatore.

Partisë mund të i bashkoheni duke ndjekur linkun në vijim: http://www.erepublik.com/en/party/partia-reformatore-3877/1

Kohet e fundit ne kemi hapur dhe forumin në të cilin mund të shprehni idetë tuaja për mirëfunksionimin e Shqipërisë për çeshtje të ndryshme.

Në forum mund të regjistroheni duke ndjekur linkun në vijim:http://reformatoret.albanianforum.net/

Së shpejti do ketë risi në partinë reformatore, ku do mund të jeni edhe ju pjesë e saj

Eja edhe ti, për Shqipërinë e re, Shqipërinë më ndryshe, bashkohu në partinë Reformatore.

Për mirëqenje , llogarillënje dhe stabilitet .
 

Comments

Labern
Labern Day 1,825, 12:18

kadal o burr se skesh tu ti mor antaret

Arius argiri
Arius argiri Day 1,825, 12:22

V

Andiroid
Andiroid Day 1,825, 12:53

V + Shout

CmenduriaMB
CmenduriaMB Day 1,825, 13:39

V

Drk Raiden
Drk Raiden Day 1,825, 13:54

voted + shouted.

Sir.Chiral
Sir.Chiral Day 1,825, 14:00

o7

Losto
Losto Day 1,825, 14:06

v+s + 0/

Scaramangas
Scaramangas Day 1,825, 16:40

Shqipetaret si cdo here me shume parti dhe te perqare

EFALB
EFALB Day 1,826, 05:33

V

Elton CrazyShady E
Elton CrazyShady E Day 1,826, 05:59

bravo V

JUNIORALB
JUNIORALB Day 1,826, 06:34

si te dal ne chat se aty paska kordinim

AgimRamadaniGL
AgimRamadaniGL Day 1,826, 17:54

@Scaramangas and @Labern

Duhet t'jeni shume te prapambetur te jepni keso lloj komentesh t'pakuptimta !

Me t'vertet me vjen keq per Personalitetin tuaj !

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.