Ambient on/off

Join the new world

 

Az új térkép információs környezetének logikai felépítése

Day 1,895, 10:52 Published in Hungary Hungary by MandalaaA már szétnyűtt témában mi újat lehet még írni? Semmit. Viszont már nem kell versengenünk az idővel és más újságírókkal, nem kell kapkodnunk azért, hogy a mi írásunk jelenjen meg hamarább. Nyugodt körülmények között készült egy képes bemutató a térkép felépítéséről, megjeleníthető információs tartalmairól.


Az új fejlesztés arra enged következtetni, hogy a főcélkitűzés továbbra is a harc minél „kívánatosabbá” tétele a felhasználó számára. Ha belegondolunk abba, hogy a harci modul az, amelynél szélesebb körből profitálhat az eRepublik vállalkozás, akkor talán nem oly meglepő az, hogy erre koncentrálnak leginkább, a gazdasági modul kárára. Az utóbbinál talán csak annyi volt a fontos, hogy minél kevésbé lehessen nyereséget kihozni a játékban, illetve biztos túltermelés legyen a termékekből az evilágban.

A fulladozó, döglődő gazdaságot feledtetve nézzük meg, miképpen érhetőek majd el az információk az új térképen:


Bármelyik régióra kattintunk az adott régió és ország információi elérhetőek a bemutatott módon.


Egy picit hiányoljuk, hogy a bónuszok ikonjai hiányoznak a térképről, azokat egyesével kell kikeresni. Kellene még egy szűrő, amellyel bekapcsolható lenne a térképen. Titeket már küldtünk az ügyben.Tisztelettel:
Mandalaa
Mandala Ferdis
 

Comments

Kikericsy
Kikericsy Day 1,895, 11:58

hianypotlo

xongorx
xongorx Day 1,895, 12:04

Elolvasom, ha top5 lesz. Addig csak vote.
Amúgy meg néhány játékos véleményéhez mit lehetne hozzáfűzni? Részemről annyit, hogy lássuk a medvét, s aztán beszéljünk.

G R a V e
G R a V e Day 1,895, 12:27

MU order állítás még mehetne bele

Kisborok
Kisborok Day 1,895, 14:23

Engem rendkívül zavar, hogy a nem lehet bekapcsolni, hogy mutassa minden régiónál az adott forrásokat, nyersanyagokat. Márpedig a háborús modul egyik fontos része, hogy lássuk merre érdemes haladni.
Ez a összevissza kattintgatás, hogy kinyerjük az infót, rendkívül zavaró. Ha egy országnál nem jegyzetelem le, hogy melyik régióban milyen nyersanyag található, akkor kattintgathatok mégegy kört. 😒
Olyan, mintha kulcslyukon keresztül nézegetnénk valamit, ahelyett, hogy kinyitnánk az ajtót. 😒

Kisborok
Kisborok Day 1,895, 14:27

A régi térkép emiatt simán veri ezt az újat.
Ha megkérdünk egy olyan embert, aki esetleg hadjáratot akar tervezni, szerintem mondaná a "szépeket"
Eleve miért nincsenek régiónevek feltüntetve?

Mandalaa
Mandalaa Day 1,896, 01:58

Küldtem (én is) tickettet visszajelzés gyanánt az ügyben. Hátha megfontolják.

Kisborok
Kisborok Day 1,896, 06:15

Napi parancsot is jó lenne megkülönböztetett ikonnal jelölni a térképen. Ne kelljen 2x(!) kattintani gombra, hogy mutassa. 😒
Térképről pedig akkor lenne igazán értelme csatlakozni a csatába, ha látnánk, hogy hogy áll. Hogy hol kél el a segítség...

Kisborok
Kisborok Day 1,896, 06:19

Nem ad annyi újat, az új térkép, ami miatt indokolt lenne azt használnom. Sőt. Összességében talán még kevesebbet ad, mint a régi. 😒
Tessék, mondjátok meg, hogy melyik térkép segítségével tudjátok a leggyorsabban felsorolni, hogy a melyik nyersanyag melyik régiókban van:
http://kepfeltoltes.hu/130128/278797808regi_terkep_www.kepfeltoltes.hu_.png

Kisborok
Kisborok Day 1,896, 06:23

Nem a cikkekkel van a bajom. Azok jók. Hanem a térképpel...
Gondolkozom azon, hogy kiadok egy cikket a régi térképről. Röhögnék, ha több funkciót tudnék felsorolni. 😒

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.