Ambient on/off

Join the new world

 

Az irani csata margojara

Day 1,878, 16:28 Published in Hungary Hungary by Kikericsy

Lebontottam q5-os raketagyaram es mondom irany lenyomni irant..... remelhetoleg meglessz, habar megjelent Romper is.

Egy jo mindenkepp lesz, nem tudok ezentul majd senkit megraketazni (tamadni vagy vedni) a BH-ert... 😉

Erot, egeszseget!

 

Comments

Honved2010
Honved2010 Day 1,878, 16:39

Sajnos bukta : (

Rajk Laszlo
Rajk Laszlo Day 1,878, 16:40

Szélesebb margót, hogy több ilyen kiférjen! o>

tiszacipo
tiszacipo Day 1,878, 16:56

4. divízióban szét vagyunk szedve, pedig görög-török mpp-jük nincs az irániaknak.

Defender of Ascalon
Defender of Ascalon Day 1,878, 17:01

Hogy volt az a hír a nem létező iráni atomprogramról? Valaki egy linket, pls...

PanJaugien
PanJaugien Day 1,878, 17:58

nem semmi aldozat...de valoban nagyon lemostak minket a div 4ben...

moker
moker Day 1,878, 18:03

A példádon felbuzdulva beletoltam én is 42 misit. 6 csomag 10-es csokiba került, még kb fél óra és kiderül hogy megérte-e. Ha ez a mini meglesz akkor nyertünk, de egyelőre visszatolták.

Attila14
Attila14 Day 1,879, 23:41

Kár volt lebontanod, szükség lett volna rá CH védelmében.

Gomboc.Artur
Gomboc.Artur Day 1,879, 23:50

Soha ne bonts/adj el semmit egy csatáért.
Mindig lesz következő létfontosságú csata.

Az az erep örök tanulsága

655321
655321 Day 1,879, 00:27

Az utolsó létfontosságú csata kb. 2010. május 9-én volt, reggel 8:21és 8:53 között, amikor legendás küzdelmet vívtam az ereppel, hogy még napváltás előtt sikerüljön edzeni és dolgozni.

Eheslo
Eheslo Day 1,879, 00:54

A fékerek által megválasztott báb megett éceszgéber ics kínai lázálma 10 nap alatt megbukott.
A hazugságözön és a győzelmi jelentések garmada próbálja álcázni az eMagyarország számára egy ismételt és alapos elqrással összehozott stratégiai és gazdasági buktát.

A kommunista tömeggyilkos nevével provokáló mocsok szégyenletes elnöksége alatt elindult hülyeségük eleve megkésett volt, mert hatheti bónusztalansággal vegyített hezitálás előzte meg, amikor is fontosabb volt elfutni a törökök elől és megalkudni a jeti barátaikkal a nekik átjátszott +20% fegyverbónuszról, mint ütni őket.
A polákok immár sokadik alkalommal késnek le bármilyen déli, balkáni vérfürdőről, ezt a hagyományt most sem törték meg, semmiféle NE-vel erősített támogatást nem tudtak nyújtani a kétfrontos és 3-4RW-vel körített harcunkhoz.
A szlovének, rácok szintén jót röhöghetnek a kitörési kísérlet ismételt buktáján, mert hozzáadott értékük ezen a fronton közel nulla volt.

Ami hátramaradt az a szokásos rutinjuk: mivel immár minden egyéb lehetőséget elpuskáztak bónuszostól, kalandostól a jetiknek mennek, hogy egy velük kötött újabb mocskos alkut követően ismét - minél előbb annál hálásabbak lesznek a jetik - felszabadítsák őket.

Utána ismét a szokásos ciklus indul újra: kevesebb (mint mobra, lazo idején) vagy több (mint a legutóbbinál) idő elteltével a jetik ismét hátbaszúrják a magyarokat, akkor, amikor az a magyaroknak a legkellemetlenebb lesz.

Mindez kkitűnő alkalom lesz - akárcsak most is - a kasszák kifosztására, mert ne feledjük, két hónapja nincs elszámolás a kormányok kreatív könyveléséről se, és álrhual óta az állami vagyonról sem tudhat a plebs semmit, mert sem átadás-átvétel, sem tájékoztatás nincs róla a talpasoknak.
A fékerek és a bábjaik szerint felesleges is.
Annyit és ott lopnak, azt és úgy csalnak amit és ahol akarnak.
A jeti eistenek őket védik, támogatják, a jetik bérén vett cenzorokkal karöltve.

Aki meg ezt szó nélkül tűri, szolgálja: nos az mind megérdemli.

gyika
gyika Day 1,879, 01:13

kosz, Kike.
De azert a gatmaxot feltehetned, legyen mit az ifju legiosok a tejbe apritsanak.

Daakoo
Daakoo Day 1,879, 04:46

Iránban, rossz irányban
http://www.erepublik.com/en/article/2191744
Add tovább !

Eheslo
Eheslo Day 1,880, 23:27

ics megírja nektek mit gondol a mindenüket az ehazájukért elütő polgárokról, amikor azok számonkérik milyen orbitális buktába csalták őket ismét
http://www.erepublik.com/en/article/-mk-j-mulats-g-f-rfimunka-volt--2191588/2/20#comments
(második komment lap)

"...Kérdem én naivan, hogy kényszerítette valaki az egyes embereket, hogy beleüssék a tartalékaikat egy-egy csatába? Mindenkinek az egyéni, autonóm döntése volt. ..."
Mi mést lehetne ennek a sokadjára bukott éceszgébernek mondani ezek után: nem vagy te ics naív csak mérhetetlenül cinikus és hazug.
Ezt mutatja az a hazugságod is, hogy ezzel a vagyonkával mit kezdhet egy a hazugságaitoknak bedőlt és mindenét vesztett háborútok idióta - gyakran eleve feladott - csatáira elütő epolgár.
Nos például önellátáshoz céget alapíthat, bővíthet, lanázhat ne adj isten további bh goldokat szerezhet a megspórolt léből ezzel is erősödve.

De nektek állami tápon hízlalt tolvajoknak ez nem érdeketek, mert minél nagyobb a távolság a magadfajták és a mezei polgárok között erőben, vagyonban, rangban, annál nélkülözhetetlenebbek vagytok bármilyen honvédelemhez, kalandhoz.
Pedig nem.
Bármilyen erőtlen törpeállam tisztességesebb nálatok, a tolvajok csalók nyomorult örök vesztésre ítélt bandájánál.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.