Az ellenpuccs

Day 4,223, 02:33 Published in Hungary Slovenia by fsb1000

Tisztelt ePolgárok!

Ez a cikk emlékeztető az 5 nappal ezelőtti puccsra és egyben ötlettár arra vonatkozóan hogyan védekezzünk a következő magyar puccs ellen.
.
A címről: Nem szervezek olyan ellenpuccsot, melyben a demokratikus oldal átvenné a hatalmat diktátori intézménnyel, mert ez szerintem nem lenne helyénvaló, és a többség idegenkedne egy ilyen antidemokratikus megoldástól. Viszont az ellenpuccsnak lehet taktikai szerepe, abban az esetben, ha információt kapunk arról, hogy a puccsisták ismét át akarják venni a hatalmat, akkor megelőzve őket indítunk egy sikertelen fals puccsot amivel időt nyerünk a felkészülésre.

Az előzmények: A 4218. napon a puccsisták (a tankok egy része) katonai hatalomátvétel céljából puccsot indított, az aktív lakosság szinte teljes egésze ellenük fordult és a puccs elbukott. Egy nap múlva a kormány kiegyezett a puccsistákkal, de azok céljai nem változtak. Csak idő kérdése mikor indítják a következő puccsot. Mivel a puccsisták nyerő taktikája nyilvános, lehet ellene védekezni. A vezérük tette közzé: kisdives epikesített köröket kell nyerniük, mert a demokrácia pártiak D4-ben és légiben erősebbek. Ez ellen nincs hatásos ellenszer, de a sikeres puccs indításának több feltétele is van: az egyik az, hogy a puccsisták kellő számú csokit tudjanak gyűjteni, a másik feltétel pedig az, hogy a demokrácia pártiak ne tudják ellenük használni a jelentős 30 millós állami vagyont.

A puccsisták felkészülésének akadályozása.
Ez az egyik fő feladat lenne, ha el akarjuk kerülni a következő puccsot vagy legalább távoli jövőbe eltolni bekövetkezését. Egyszerű a megoldás, mégis nehezen kivitelezhető. A TW-ket kell leállítani, és csak 2-3 TW-t meghagyni ami kielégíti a lakosság TP igényét.

Az állami vagyon elrejtése.
Ez megint egyszerű, de nehezen kivitelezhető feladat és a végrehajtása politikai ellenállásba is ütközhet. A puccsisták elemi érdeke, hogy az MNB-n lévő állami vagyont a mindenkori elnök ne tudja felhasználni a puccs leverésére. Ezért az állami vagyon egy részét (pl. 30 millió cc-t) el kell helyezni játékosoknál és nem állami orgokon. Sajnos MU-ba nem lehet, mert onnan a kiszedése csak tickettel lehetséges.
Q7 tank készletet kell felhalmozni 10-20K mennyiségben, szintén játékosoknál.

Az állami vagyon felhasználása.
A következő puccsnál nem szabad "nemes" emberként játszani, minden szabályos ingame eszköz megengedhető a puccs leverésére: az első pillanattól sebzést kell vásárolni. (lehetőleg ne romántól, ne ellenségtől)
A tartalékolt tankokat nyilvánosan osztani kell, már a puccs indításáakor.

Taktikai elemek
Legalább 1 D4-es kör epicesítése és megnyerése külföldi CO-zással, zsoldosokkal
Legalább 1 epicesített kisdives kört meg kell nyerni külföldi CO-zással, zsoldosokkal
Ellenpuccs: Amint megkapjuk a biztos információt a puccs indításáról, ellenpuccsot kell indítani (értsd előbb indítunk fals puccsot mint a puccsisták), hogy legyen 2 nap felkészülési idő. Ezt lehet többször is ismételni. Veszélye az, hogy a puccsisták is csatlakozhatnak a fals puccshoz, de ez esetben a puccs indítója lesz a diktátor, céljukat nem érik el.

Belpolitika
A belpolitikában, médiában, cseteken, kongában nem szabad engedni, hogy feledésbe merüljön a sikertelen puccs története és annak ténye hogy új puccsra készülnek. Csak idő kérdése mikor következik be.
A kiegyezés pártiakat meg kell győzni arról, hogy a kiegyezés csak a puccsistáknak hasznos és a puccs után 1 nappal kötött megállapodást meg kell szüntetni.

Külpolitika
A szövetségeseinket meg kell arról győzni, hogy a demokrácia pártiak is együttműködnek a szövetséggel, és hogy a puccsok sorozata káros a szövetség egészére, mert eMagyarország erőit elapasztja.
Ezt nem egyszer, hanem folyamatosan kell feléjük kommunikálni.
A hivatalos fórumokon, csak a kormány emberei legyenek képviselve, a puccsista propagandát kifejtők ne.
A "nem lesz aki üssön éles csatában" szlogenekre megfelelő módon kell válaszolni, hiszen az utóbbi 2 évben nem volt igazi éles csata amit TOP10 sebző ország ellen a puccsustáink megnyertek volna. Még a THM-el megtámogatott puccsukat is elbukták az ország lenézett többségével szemben.

Zárszó:
A morális elítélés, megbélyegzés, a politika elszigetelés kevés, nem célravezető és láthatóan nem is működik, ezért a puccsisták ellen erővel és tervezetten kell fellépni. A mindenkori kormány feladata a demokrácia fenntartása. A következő puccs elleni szervezkedés is már jelentős elrettentő erő, ezért nyilvánosan kell tenni, akár állami közlönybe foglalni.
Ötleteljetek, mindenki aki a puccs ellen van tartalékoljon és adjon ötletet miként tudnánk a 30 milliónyi közvagyont a puccsisták elöl elrejteni és ellenük jól használni. Miként kéne önpuccsot szervezni? Milyen feltételekkel és mikor legyen indítható.


fsb1000
Ellenállási Mozgalom.

Már jó ideje hogy ettünk, ittunk, szórakoztunk, milyen fura ez?
Tankok, hősök, mind csak üres beszéd ez.
Oly könnyen esküszünk és ígérgetünk aztán visszakozunk, milyen fura ez?
A régi bölcsek tanítása miért lett értéktelen, mivé lett mindez?
Ej te hitvány térdelj le...
Büszke nemzet sarjaként születtél, de mély álmodból felébredni miért nem mersz?
Miért nem tud újra egyesülni e nemes nemzet? Milyen fura hely lett ez itt? Miért nem tud naggyá lenni büszke országunk? Mivé lett itt minden?
Ejh te hitvány térdelj le.

Ha oroszlán támadna, halálig harcolunk.
Tigris jönne, támadásba lendülünk.
Emberek támadnak, erővel harcolunk.
Ha kevesli erőnket, megmutatjuk mire vagyunk képesek.
Táltos paripák patájával tapossuk ellenségünk.

Tizedként villámmal sújtjuk,
századként szíven szúrjuk, ezredként erővel üssük.
Sújtsunk le rá égi erővel, halálig harcoljunk ellene.
Sólyom sebével törjünk előre, farkas szítsa bátorságunk.
Táltos paripák patájával tapossuk ellenségünk.