Ambient on/off

Join the new world

 

Aspondoi & Aspondyloi exthroi & emeis apenanti

Day 2,082, 23:42 Published in Greece Greece by THRAX and RUMELIAN

Εχει καιρό τώρα που διαβαζω άρθρα και απόψεις απο δύο χώρες - άσπονδοι και ασπόνδυλοι εχθροι - που αναρρωτιούνται τι φταίει και περίπου τον τελευταίο χρόνο έχουν αλλάξει τοσο πολύ οι ισορροπίες υπέρ της Ελλάδος.

Επίσης διαβάζοντας αυτα τα αρθρα και τις απόψεις αλλα και τον τρόπο που αντιδρούν μεσω των πόστ τους στις ζορικες καταστάσεις εχω καταλάβει καλα όχι μονο τον τροπο που λειτουργούν ως κυβερνήσεις (αυτο ειναι φανερό σε όλους) αλλα κύρια τον τρόπο που λειτουργούν οι μονάδες.

Θέλω να είμαι σύντομος γραφοντας ΜΟΝΟ συμπεράσματα και θελω να υπενθυμίσω ότι ότι γραφεται εδώ αφορά την σχεση και τις διαφορές ΜΟΝΟ έναντι στους παραπάνω αντιπάλους μας (δεν εχω γνωση για άλλα κράτη) και σε σημεία που τα θεωρώ σημαντικά.

ΤΡΟΦΗ

Λειτουργούν σχεδόν σαν και εμάς με το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν ξεμένουν γενικά από τροφή τα μικρά ντιβίζιον

ΟΠΛΑ

Τεράστιες οι διαφορές λειτουργίας παραγωγής και εννοώ κύρια τις λειτουργίες παραγωγής μέσω μονάδων. Αποδεικνύεται ότι η παραγωγή όπλων μέσω μονάδων (κρατικών η μη) αποτελεί την καλύτερη επιλογή.

Εύκολη παραγωγή, εύκολος διαμοιρασμός και κύρια σωστός και αποτελεσματικός σε σχέση με το νταματζ που θα προσφερθει από τους λαμβανοντες γιατί απλά αυτός που το κάνει ξέρει που τα δίνει και τι περιμένει.

Σε αντιδιαστολή βλέπεις κυριολεκτικά ΚΛΑΜΑ σε σάουτ και άρθρα για λίγα (λιγότερα από 10) εφτάρια, μονάδες να μοιράζουν πεντάρια όπλα σε άτομα με 30+ δύναμη, μπερδέματα με μη λειτουργικές φόρμες, μοιρασμα όπλων από τα υπουργεία μέσω εφημερίδας και ότι αυτό συνεπάγεται κτλ κτλ

ΡΟΥΚΕΤΕΣ

Γραφω μονο για τα μικρα ντιβίζιον. Λειτουργούν κύρια κρατικά ενώ εμείς λειτουργούμε κύρια μέσω της τιτανομεγιστοτεράστιας ΑΠΟΘΗΚΗΣ μας.
Δεν ξεμένουν γενικά από ρουκέτες. Ο διαμοιρασμός γίνεται εκεί κύρια ΠΡΙΝ την μάχη ενώ σε εμάς κατά την διάρκεια της και αναλογα με τις ανάγκες.

ΔΥΝΑΜΗ

Ο πλάτωνας έκανε ένα μεγάλο δώρο ένα χρόνο πρίν στα κράτη που είχαν την οξυδερκεια να το εκμεταλευτούν και εμείς – δεν λέω ότι το κάναμε τέλεια – το κάναμε πάρα πολύ καλύτερα από αυτούς!

Ποτέ δεν είδα επιδοτήσεις κρατικές η μονάδων για τα γυμναστήρια τους. Αποτέλεσμα; Σημερα περισσότερα από τα διπλά άτομα στην Ελλάδα κάνουν φούλ τρειν απ ότι τα σκοπιανα πχ…

Τωρα τελευταία άρχισαν κάποιοι από τους παίχτες τους να προτείνουν κάτι τέτοιο βλέποντας και το τι γινεται σε εμάς. Είναι τα ζωα μ τα αργά, αλλά κάποτε θα το καταλάβουν και πρεπει να είμαστε έτοιμοι να κρατήσουμε αυτή την πρωτοπορία μας…

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Οι διαφορές μας είναι

Α) στα όπλα και στην δύναμη τα οποία καθορίζουν σε μεγάλο ποσοστό και το μοναδικό στοιχείο που δίνει υπεροχή στο παιχνίδι. Το ντάματζ.

Β) σε κάτι που δεν το έχω αναφέρει πιο πάνω αλλα είναι βασικό. Οσο και να γελάσετε κάποιοι η κοινότητα μας είναι δέκα φορές περισσότερο ΔΕΜΕΝΗ και ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΙΚΗ και λειτουργεί με αυταπάρνηση στα ζόρια απ ότι η δικές τους γιατί ποτέ δεν είδα δεύτερο σάουτ για όπλα από Έλληνα ενώ βλέπω δεκάδες από δαύτους. Επίσης ποτε δεν είδα μεγάλες χορηγίες από άτομα η μονάδες η κομματα σε περιπτώσεις δυσκολίας.

Η ΧΟΡΗΓΙΑ κάτι που στον Έλληνα είναι έμφυτο από αρχαιοτάτων χρόνων είναι κάτι σχεδόν άγνωστο σε αυτούς.

Με αυτό το άρθρο ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κάνω ούτε προτάσεις ούτε να ευλογήσω κανέναν. Θέλω απλα να σας πω τα συμπεράσματα μου έτσι ώστε μελλοντικά να βρούμε τα μέσα και τον τρόπο να συνεχίσουμε να γινόμαστε ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικοι σαν κοινότητα.

ΔΕΝ ξέρω και δεν με ΝΟΙΑΖΕΙ αν στις 5-10 τελευταίες κυβερνήσεις λείπουν 2-3 χιλιάρικα η κάποια εφτάρια όπλα από τις αποθήκες των υπουργείων

ΞΕΡΩ ότι με όποιον τρόπο αυτό που κάνουμε μέχρι τωρα, το κάνουμε περισσότερο ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ από αυτούς και αυτό για μένα είναι το σημαντικό.

ΞΕΡΩ οτι ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσουμε σαν κοινότητα (κράτος και μονάδες) να βοηθάμε στην παραγωγή άφθονων όπλων και τον επιτυχή διαμοιρασμό τους όπου και όπως πρέπει.

ΞΕΡΩ οτι ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσουμε την υποβοήθηση των ενεργών παιχτών για φούλ τρέιν

ΞΕΡΩ ότι θέλουμε ΝΕΟ ΑΙΜΑ το οποίο θα ΜΕΙΝΕΙ και θα γίνει ΡΩΜΑΛΕΟ μέλος της κοινότητας όπως πρέπει.

ΘΕΛΩ απλά να βρούμε τρόπους να τα ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ

ο/ σε όλους (εκτός από μερικούς που μου σπάν τα @@)

 

Comments

Dr. F
Dr. F Day 2,082, 23:48

Voted & Shout

Συμφωνώ στα περισσότερα.
Για το κομμάτι των Νέων , έχω πει την θέση μου... Περισσότερη οργάνωση στο αντίστοιχο Υπουργείο

Chrisimos
Chrisimos Day 2,083, 00:05

V

Van Der Waal
Van Der Waal Day 2,083, 00:06

V

CRIS 99
CRIS 99 Day 2,083, 00:18

* HMP - Dwrea Vouleutwn

Με τα 40 Gold των οκτώ βουλευτών μας και τα 135 Gold των 27 Ιδρυτικών Μελών, αποφασίσαμε να αγοράσουμε Q7 όπλα και να τα δωρίσουμε στο κράτος.

Συνεπώς, με το παραπάνω ποσό αγοράστηκαν 4300 Q7 όπλα από την Ελληνική αγορά και θα παραδοθούν στο Υπουργείο Οικονομικών για την αξιοποίησή τους.


( Aυτό γίνεται κάθε μήνα,ανεξάρτητα ποιον CP έχουμε και θα συνεχίζουμε να το κάνουμε )

* Δυστυχώς και εδώ έχουμε μονάδες που δίνουν Q6 όπλα ή συνδιασμό με Q6 και Q7 σε ημερήσια βάση.

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,083, 00:29

CRIS δεν το γνωρίζω αυτο για τα Q6 όπλα (τα οποία για το καθημερινό DO ειναι ΟΚ) αλλά θέλω να πιστευω οτι οταν καιγεται το πελεκούδι υπάρχει η οργανωση ωστε ολοι να ρίχνουμε με εφτάρια

CRIS 99
CRIS 99 Day 2,083, 00:33

Είναι πολύ εύκολο να το μάθουμε : Ας γράψουν από κάτω,όλοι οι commanders ανα Unit ,τι παροχές δίνουνε.

Exorcism363
Exorcism363 Day 2,083, 01:36

Τα Q6 είναι κομπλέ για DO χωρίς μεγάλο κόστος. Αν δίνει κάποιος ταυτόχρονα και Q7 όταν θα έρθει σημαντική μάχη θα είναι έτοιμος ο παίχτης να μπει να βαρέσει με Q7 . Αλλά ακόμα κι αν δεν γίνεται έτσι υπάρχουν και τα feeds της ομάδος.

Asoee
Asoee Day 2,083, 02:45

parolo pou den dinoume san MU q6 apo tote pou vgikan ta q7 de mporeis na ypoxrewseis mia monada na dinei q7 an den mporei kapoios apo ta meli tis na valei 200 euro na kanei q7 etairia oplwn

Dali Salvador
Dali Salvador Day 2,083, 00:19

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε κάνει πολλά βήματα αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερα.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε είναι ότι ο πληθυσμός μας συνεχώς μειώνεται και γερνάει. Έχουμε σχεδόν 2 χρόνια να κάνουμε πετυχημένο baby boom.

Υ.Γ. Τα σκόπια δεν ήταν ποτέ καλύτερα από εμάς. Απλά είχαν έναν πολύ δυνατό λογαριασμό (σκάιμεξ) που το damage που έκανε χρειαζόταν τουλάχιστον 4-5 από εμάς για να το καλύψουμε. Αν σκεφτείς ότι έμπαινε συγχρόνως σε 7-8 μάχες καταλαβαίνεις ότι ήταν αδύνατο για μας. Με τα TG όμως και τα 90+ δύναμης που παίρνουμε κάθε μέρα η διαφορά συνεχώς μειώνεται. Πλέον έχουμε άτομα που σχεδόν τον καλύπτουν στα ίσια. Και αυτά τα άτομα είναι πολλά από τη μεριά μας!

stronggrekk2
stronggrekk2 Day 2,083, 00:23

συμφωνω αλλα επισης θεωρω οτι πρωτα πρεπει να υπαρξουν οι καταλληλες συνθηκες για να συνεχισει να παιζει ο νεος το παιχνιδι .... πρωτα τα θεμελια και μετα η πολυκατικια ΄)

Dali Salvador
Dali Salvador Day 2,083, 00:25

Φυσικά. Δεν είπα πάμε τώρα να κάνουμε bb. Θέλει πολύ μεγάλη προεργασία.

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,083, 00:32

αυτο ακριβως ηθελα να τονίσω, οτι με την καλη δουλεια που έγινε μεχρι τωρα ακομα και τετοιου είδους μειονεκτήματα καλύπτονται.

το καλό με το strenth ειναι οτι εφόσον κάνεις το φούλ και περάσεις μια φορά μπροστά απο τον αντιπαλο σου, αυτος δεν έχει τροπο να το γυρίσει...

Dali Salvador
Dali Salvador Day 2,083, 00:35

Δε χρειάζεται να περάσεις μπροστά.
Σκέψου ότι κάποιος έχει δύναμη 1800 και κάποιος άλλος 900. Ο πρώτος κάνει διπλάσιο damage. Μετά από 6 μήνες με full train και για τους δύο ο πρώτος έχει 7200 και ο δεύτερος 6300.
Η διαφορά τους πλέον είναι πολύ μικρότερη!

stronggrekk2
stronggrekk2 Day 2,083, 00:19

V

SotirisA
SotirisA Day 2,083, 00:24

Ψήφος. Το πρόβλημά μας, για μένα, βρίσκεται στη div1. Χρειαζόμαστε προσέλκυση νέων παικτών και βοήθεια σε όσους νέους μπαίνουν ώστε να παραμείνουν και να ενσωματωθούν ομαλά στην κοινότητα. Συμφωνώ απόλυτα σε όσα λες για την αλληλοβοήθεια και την αληλοϋποστήριξη που δείχνουμε, ακόμα και σε περιόδους που μαλώνουμε μεταξύ μας. Φαντάσου τι θα κάναμε άμα είχαμε και ομόνοια...

alfagamma
alfagamma Day 2,083, 00:38

Ψ
Απλά (όπως και οι προηγούμενοι) θα αναφέρω οτι χρειαζόμαστε επειγόντως ΝΕΟ ΑΙΜΑ.

Makedonas GR
Makedonas GR Day 2,083, 00:38

Μπραβο ρε τρελιαρη, πολυ καλο αρθρο, ταυτιζομαι απολυτα με τις θεσεις σου, "μισογεματο ποτηρι" η θεωρηση των πραγματων απο μεριας σου κατι που επισης με βρισκει υπερμαχο!

ψηφος!!!

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,083, 00:46

μα αδερφεμου η τελευταία παρενθεση ηταν για τους τύπους που το βλέπουν πάντα μισοάδειο 😉

3ka1inos
3ka1inos Day 2,083, 00:57

v

amalagos
amalagos Day 2,083, 01:04

V

Kypcom
Kypcom Day 2,083, 01:14

Κάποτε (μιλάμε απο το 2010 όταν είχαμε τις επικές μάχες με τους τούρκους)
πάρα πολλοί παίκτες μας κατηγορήθηκαν και εξευτελιστηκάν απο κάποιους , και μέσα απο άρθρα της εποχής ,
επειδή δεν πολεμούσαν με άλλα όπλα εκτός απο q5 (αυτό ήταν το μεκαλύτερο σε δύναμη τότε).

Οι μονάδες μας , αλήθεια είναι , οτι κάνουν εκπληκτική δουλειά με τις παροχές στα μέλης τους.
Πολλές φορές βλέπουμε σχεδόν να παρακαλάνε τα μλη τους στα shout τους να μπουν στο ts ή στο irc για να πάρουν τα όπλα τους και να πολεμήσουν.

Επίσης , άλλη αλήθεια είναι , η δύναμη που διαθέτουν οι παίκτες μας είναι πραγματικά τεράστια.
Χωρίς υπερβολή έχουμε τα περισσότερα τάνκ απο οποιαδήποτε άλλη χώρα.
Όταν δεν ύπαρχει ο Α ο Β ο Γ για να ρίξει σε μια σπουδαία για μας μάχη , σιγουρα θα υπάρχει ο Δ ο Ε ο ΣΤ για να φέρει τα πράματα στη θέση τους.

Επίσης το DIVISION 2 τους τελευταίους 5-6 μήνες εμφανίζετε αρκετλα ισχυρό , κι έχουν καταλάβει οι παίκτες του τί πρέπει να κάνουν για να είμαστε ισχυροί.

Όμως θα συμφωνήσω με τον Dali οτι κάποια στιγμή θα αρχίσουν αυτά να μην αποδίδουν και ο λόγος είναι αυτός που αναφέρει.

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ BABY BOOM

Πρέπει οι πρόεδροι , και με τη βοήθεια της ενεργής κοινότητας , να το βάζουν πρώτο στην ατζέντα τους.
Το λέω μήνες τώρα αλλά ουδείς ακούει.
Βλέπουμε κόμματα να πραγματοποιούν εσωτερικά baby boom για να εκπληρώσουν πολιτικά τους συμφέροντα κι αυτό είναι μεγάλο λάθος.
Όλη η κοινότητα πρέπει να εργαστεί για να έρθουν νέοι έλληνες παίκτες κι όχι παίκτες που θα αντιπαρατίθεντε πολιτικά σε άλλους έλληνες παίκτες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΖΑΝΙ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ

Votαροψηφίστηκε.

Anwnimos
Anwnimos Day 2,083, 01:44

Είναι και μερικοί Έλληνες όμως που τα έχουν κάνει κώλο εδώ πέρα, οπότε δεν γίνεται να είμαστε στην ίδια η-χώρα.

Kypcom
Kypcom Day 2,083, 01:49

Ειναι και πολλοί ξένοι (μα πάρα πολλοί και μεγάλα τάνκ μάλιστα)
που έχουν φύγει απο τις δικές τους χώρες επειδή είναι τρείς φορές χειροτερα εκεί.
Παντού υπάρχουν τέτοιοι , σκοπός είναι να μη λειτουργούν εις βάρος της κοινότητας

Anwnimos
Anwnimos Day 2,083, 01:50

Ισχύει, η ταπεινή μου άποψη ωστόσο είναι ότι οι δικοί μας σίγουρα δεν λειτουργούν υπέρ της κοινότητας.
Και η μαλακία είναι ότι είναι παιχνίδι, γαμάν την ψυχολογία του άλλου στο παιχνίδι.

Kypcom
Kypcom Day 2,083, 01:59

Αλλο να μην λειτουργούν υπέρ της κοινότητας και άλλο να λειτουργούν εις βάρος της.
Όπως και να έχει το φαινόμενο δεν είναι ελληνικό , υπάρχει παντού.
Αλλίμονο αν ήταν όλα μέλι γάλα με τόσες εκατοντάδες άτομα.
Και οι αμερικανοί είναι χειρότεροι απο μας.
Απλά δε σ' ενδιαφέρει γιατί δεν είναι έλληνες 🙂

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,083, 01:58

κατηγορήθηκαν και εξευτελιστηκαν απο κάποιους , και μέσα απο άρθρα της εποχής , επειδή δεν πολεμούσαν με άλλα όπλα εκτός απο q5 (αυτό ήταν το μεκαλύτερο σε δύναμη τότε)

..... ΜΕΝΩ ΑΝΑΥΔΟΣ

Kypcom
Kypcom Day 2,083, 02:06

Nαι αδερφέ διότι τότε δέν υπήραχαν τα ιδιωτικά MU
Ο στρατος ήταν κρατικός
Κι επειδη τα τάνκ μας έριχναν μόνον με q5 απο τις κρατικές παροχές , φαντάσου παίκτες μας να έχουν δώσει εκατοντάδες ευρώ εβδομαδιαίως για αγορές χρυσού για τανκαρισμα , εξευτελίστηκαν δημοσίως σαν κλέφτες , λαμόγια που τα έχουν κάνει πλακάκια με τις εκάστοτε κυβερνήσεις που αδειάζουν τις κρατικές αποθήκες προς όφελός τους κλπ κλπ κλπ
Τα όπλα φαίνεται γι αυτους ήταν μόνο για να υπάρχουν κι όχι για να ξοδεύονται σε μάχες.
Αν νιώθεις τι γίνετε στη κοινότητα , μπορείς κάλιστα να βρείς τους παίκτς που έγραψαν αυτά τα άρθρα , να πας στην αρθρογραφία τους και να τα δείς , αν δε τα έχουν σβήσει.

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,083, 02:09

σιγα μη χρειαστεί να ψάξω... βαζω στοίχημα οτι εχω και δεν εχω οτι ειναι τα ιδια γίδια που γκρινιαζουν παιζοντας το δημοσιογραφοι την ώρα που δεν βαραν για μερσεναρι

Dali Salvador
Dali Salvador Day 2,083, 06:05

Δεν είναι θέμα αυτού του άρθρου αλλά τότε kyp ήταν άλλες εποχές. Και κακώς τις συγκρίνεις. Σκέψου για εποχές που το κράτος (φυσικά και πολλοί ιδιώτες) έδινε χρυσά σε ξένους (φυσικά και σε Έλληνες) για να τανκάρουν αντί να τα δώσει στην ανάπτυξη των μικρών. Τότε όλοι πίστευαν ότι μόνο τα tanks κερδίζουν τις μάχες. Τώρα είναι εντελώς διαφορετικά τα δεδομένα.

Nemakos
Nemakos Day 2,083, 01:26

V ενδυναμωση και σωστη καθοδηγηση για div1-2.
Ειναι κριμα να καιγονται παιχτες στα μικρα division,
να πανε στο 3-4 χωρις καμια προοπτικη και να πεφτει το
βαρος της μαχης συνεχεια στα τανκ.
Η Χιλη εχει κανει πολυ καλη δουλεια με το div2 της και
αυτο φαινεται και στο egov και στις μαχες.

Stoupakis Nikos
Stoupakis Nikos Day 2,083, 01:27

Ψήφος

ktmakias
ktmakias Day 2,083, 01:45

V

Anwnimos
Anwnimos Day 2,083, 01:48

Αν και ένα χρόνο τουλάχιστον είμαι Αμερικανάκι(και θα συνεχίσω να είμαι), μπορώ να πω ότι ισχύουν σε μεγάλο βαθμό αυτά που λες, η Αμερική σιγά σιγά μπαίνει στο κλίμα, αλλά πολύ αργά, δηλαδή δίνει κάτι ψωμάκια από εδώ και από εκεί, αλλά έχει πολλά κρατικά MU ανάλογα τα level/division/damage, πχ SF που βρίσκομαι, τα οποία παρέχουν καθημερινά αρκετά όπλα ή/και food στα μέλη τους. Όσον αφορά το train όμως δεν δίνουν τίποτα και δεν το κόβω να δίνουν, κυρίως του ότι μεγάλο μέρος των παιχτών της είναι ξένοι και όχι Αμερικάνοι.
Αν δεν υπήρχαν κάτι σκατό χαρακτήρες στην eGreece μεγάλο μέρος των Ελλήνων του η-εξωτερικού θα ήμασταν ακόμη εδώ.
Ωραίο άρθρο, voted.

Aggelina22
Aggelina22 Day 2,083, 02:03

Voted!!!
Πολύ ωραίο άρθρο..

eQuBit
eQuBit Day 2,083, 02:13

v
Σωστός! Επίσης η εισαγωγή των divisions αλλά και η καταστροφή του οικονομικού μοντέλου μας ευνόησε πολύ. Πλέον τα μουλτάκια επηρεάζουν μόνο τα div1 και 2 και έχει γίνει πολύ δαπανηρό να τα συντηρείς αξιόμαχα.

Παλιά όταν έπαιρνε μπρός το μουλτομπότ των σκοπιανών, κολλούσε όλο το παιχνίδι και έβγαζε κότες : P

poseidonsr
poseidonsr Day 2,083, 02:23

καραvoted

gio2aleGR
gio2aleGR Day 2,083, 02:45

V for captain!

yellow roses
yellow roses Day 2,083, 02:58

ψηφος σε ολα.
Αλλα μην ξεχνας το καινουργιο κουμπακι που εχουν ποια οι μοναδες και θα κρινει πολλα απο εδω και περα.

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,083, 03:15

ειναι ενα δεδομένο που πρεπει να το αξιολογήσουμε και να ενεργήσουμε αναλογα καλύτερα οπως και στις αναβαθμίσεις!

k0llht0s
k0llht0s Day 2,083, 02:59

ψήφος για το άρθρο


στα ελληνικά μας.....
σημ: σωστή φράση είναι άσπονδος φίλος και όχι άσπονδος εχθρός.
άσπονδος = στερητικό Α + σπονδή
εχθρός = άσπονδος φίλος, δηλαδή αυτός με τον οποίο δεν μοιράζεσαι σπονδές (τελετές, γιορτές κλπ) άρα όχι φίλος

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,083, 03:14

¨)) έχεις δίκιο.... ηθελα να γραψω τοσο πολύ την λέξη ασπόνδυλα που παρασύρθηκα

Asoee
Asoee Day 2,083, 03:00

voted! Polu kalo to arthro sou. exw kai merika sxolia na sou parathesw san mia morfi aitiologisis giati mporei na simvainoun auta.

apo oti exw paratirisei oi skopianoi san xwra den exoun polla idiwtika MU opws exoume emeis. einai mazemenoi se 5-6 megala MU anw twn 50 atomwn. ayto exei ws sinepeia na mi mporoun eukola na organwthoun kai na einai xima mesa sto kuma. An paratiriseis apo tote pou egine to prwto tournoua oi skopianoi den exoun fugei apo to tote MU kai einai 1200 atoma ekei. pws tha mporei kapoios na organwsei ena tetoio MU pou malista einai kai kratiko apo oso kserw.se mas kratika stin ousia den yparxoun plin pelasgous kai gna pou einai gia mikrous paiktes etsi exoume pio polu idiwtika. ta dika mas megala idiwtika MU einai euelikta kata to pleiston me 80-120 atoma kai mporoun na perasoun oi diatages tis monadas sta meli to idio kai oi paroxes.

Oi dikoi mas paiktes einai pio kavlwmenoi sto na vazoun lefta oxi mono sto tankarisma alla kai se etairies den einai tuxaio oti paliotera den kserw an kai simera isxuei eixame tis perissoteres q7 etairies ston e-kosmo. Mi ksexnate mia q7 etairia peripou kostizei 200 eurw. Ena MU gia na leitourgisei me 80 atoma thelei 1600 eurw na exoun ependuthei apo tous paiktes tou epomenws einai ligaki duskolo ws akatorthwto oi skopianoi na mporoun na antapekselthoun!

Epomenws otan ena kratos yperexei se thema oplwn kai genika yparxei eparkeia se q7 opla tote to allo kratos gia na to antistathmisei prospathei na dapanaei sinexeia lefta se agora q7 oplwn ara de tou menoun xrimata gia anavathmisi TG. Ayto einai mia apli ypothesi.

THRAX and RUMELIAN
THRAX and RUMELIAN Day 2,083, 03:13

εχεις δίκιο αναφορικά με τα MU στα σκοπια (στην βουλγαρία ομως δεν ειναι έτσι και υπάρχουν αρκετά ιδιωτικά ΜU τα οποία πάλι δεν λειτουργούν με τον δικό μας τρόπο) αλλα και στο γεγονός της "ορεξης"

ειναι το ημείο που αναφερω σχετικά με την "χορηγία"

και στα δύο κράτη υπάρχουν αρκετοι παίχτες που έχουν τις δυνατότητες και έχουν κάνει εταιρείες τις οποίες ομως τις λειτουργούν ανεξάρτητα απο τις μοναδες στις οποίες ειναι ακομα και αρχηγοι... πολλες φορες βλεποντας το πώς λειτουργούν έχω σκεφτεί οτι αν είχα αυτον τον κομμάντερ θα άλλαζα όχι χώρα αλλά ηπειρο...

γενικα αυτα τα στοιχεία κανουν και την οικονομία τους να λειτουργεί διαφορετικά και να επηρρεάζεται πολύ περισσότερο απο την δική μας σε αλλαγές των μπονους

γενικα σε αυτές τις χωρες ο κοσμος κλαίγεται στις κυβερνήσεις για τον χαμηλό μισθό, και για τις φορολογίες απειρες φορές περισσότερο απο εμάς

υγ: καποτε είπα σε εναν πρωην βουλγαρο CP οτι αν 2-3 απο αυτούς χαλούσαν τα χρυσα οχι σε καραμέλες αλλα σε αναβαθμισεις της κοινότητας θα μας είχαν μαμήσει άγρια... φονηθηκα οτι τυου άνοιξα τα ματια αλλα ευτυχω οπως εγραψα και στο κείμενο είναι "τα ζωα μ τ αργά"

Asoee
Asoee Day 2,083, 03:19

se mas oi paiktes epireazontai ligotero apo ta bonus giati autoi pou exoun etairies kai exoun atoma tou unit panw tous den exoun etairies stin ellada alla se servies polonies kines ktlp. etsi logiko einai na mi mas endiaferoun toso kai ta bonus tis egreece kathara san monades afou tha paragoun panta 20 opla. to thema kalitereusis tou olou egxeiimatos den einai na organwthoun perissotero ta idi yparxonta MU i na ginei mia prospatheia sigxwneusis afou idi exoume para a para polla me 1-5 atoma etsi wste na kataferoume oloi na pernoun kapoio min arithmo oplwn.

Asoee
Asoee Day 2,083, 03:25

ekei pou exw to den sviste to katafasi einai 😛

g.manis
g.manis Day 2,083, 03:34

ψήφος

CRIS 99
CRIS 99 Day 2,083, 04:52

Mhn ksexnate k ta ypsila pososta pou exoume sta bonus.

Vrilissia7
Vrilissia7 Day 2,083, 04:53

= V = Superb

Count Miden
Count Miden Day 2,083, 05:16

v+s

Ipsenikos
Ipsenikos Day 2,083, 11:41

v

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.