Ambient on/off

Join the new world

 

Asgard, mitä v*ttua?

Day 1,983, 10:22 Published in Finland Lithuania by Elmeri Isovihta


Olen jo pitkään sanonut, että Asgard oli virhe. Jälleen huomaatte, kuinka oikeassa olin. Montako kertaa olemme jo menettäneet eduskuntavaalit Eriuksen ja Zacharia Ravenin tähden? He olivat ne kaksi suomalaista, jotka osallistuivat Asgardin luomiseen. Erilaisten salaliittoteorioiden mukaan myös Fettis oli paikalla, kun eSuomen kohtalosta sovittiin.

Asgard ei ole tuonut tänne mitään hyvää. Se on tuonut ainoastaan Puolan, Viron ja nyt jo Liettuan maillemme. Edenin aikaan tätä ei tapahtunut, ei todellakaan. Vuoden 2011 BB:n jälkeen emme Edenissä ollessamme joutuneet wipetyksi kertaakaan. Nyt Asgardin aikana tämä taitaa olla jo neljäs tai viides kerta.

Tehtailijamme menettävät tuotantobonuksia, 200 kultaa menetetään ek-mitaleina, jälleen. Kansakuntamme henkinen nöyryytys on rahassa mittaamaton. Häpeällistä. Nyt olisi aika pohtia ihan vakavasti, onko Asgardista mihinkään. Onko siitä täyttämään liittouman perustehtävät?Katsokaa karttaa, hyvät ihmiset. Koko Asgard on pyyhitty kartalta, jälleen. Kanada ei ole ollut vapaa kuukausiin, Espanja pitää sitä edelleen hallussa. Kaikki alkoi siitä, kun Kanada päätti typerästi lähteä sooloilemaan ja hyökkäsi Britanniaan. Oli hyvin tiedossa, että Espanja on brittien hyvä liittolainen, mutta p*skat Kanadassa siitä välitettiin. Ainahan liittouma on tukena, he ajattelivat. Ja niinhän siinä kävi, että pian Asgard joutui kahden jättiläisen runtelemaksi. Euroopan puolella Puola, ja Espanja lähti Atlantin taakse valloitusretkelle, joka jatkuu yhä. Kanadalla ei paljon toivoa ole.

Norja ei ole ollut vapaa varmaan vuosiin, tällä hetkellä Saksa ja Venäjä pitää sitä hallussa. Suomi ja Ruotsi on tasaisin väliajoin kokonaan poissa kartalta. Kun meillä on vastassa Espanja, Puola, Liettua ja ties ketä, ja tulokset nähdään kartalta, niin väistämättä herää eräs ajatus. Milloin tämä loppuu? Kykeneekö Asgard turvaamaan jäsenvaltioidensa itsenäisyyden, sillä tällä hetkellä se ei pysty turvaamaan yhdenkään. Onko tien päässä hajoaminen? Tämä meno on jatkunut nyt kuukausia.

Asgard luotiin, jotta muutaman maan pieni eliitti saisi ropettaa liittoumaherroja irc-kanavillaan. On supreme commanderia ja co-founderia, on Asgard HQ:ta ja HQ membereitä. Siellä on kiva olla komentaja tai joku pelle, suunnitella sotastrategioita ja sillee. Pienessä Asgardissa suomalaiseliitin valta liittoumassa on suurempi kuin mitä se oli suuressa Edenissä. Miten hauskaa onkaan kirjoitella Asgardin omaan lehteen ja jaella isona herrana käskyjä. Mutta jos kaikki tämä näpertely ja höttö suljetaan pois, katsotaan vain kylmästi Asgardin suoriutumista sen tärkeimmässä tehtävässä - sotarintamalla - niin huomataan että kaikki on mennyt jo pidemmän aikaa päin helvettiä ja sama suunta jatkuu edelleen.
 

Comments

9axel5
9axel5 Day 1,983, 10:31

miten muutaman tunnin ikäinen pelaaja voi olla sanonut asioista jo pitkään jotain? Cendorr sulle tekis hyvää lopettaa tää oikeesti.

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 10:33

Olen jo monta tuntia sanonut, että Asgard oli virhe.

ChosenR Day 1,983, 13:41

Comment deleted

hailuotolainen
hailuotolainen Day 1,983, 10:34

Miten EDENillä menee nykyään?

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 10:37

En minä sano, että me olisimme edelleen Edenissä jos Asgardia ei olisi luotu. Te muut taas väitätte, että vaihtoehdot olivat vai Eden ja Asgard. Kyllä siellä on muitakin liittoumia.

hailuotolainen
hailuotolainen Day 1,983, 10:39

Missä oon väittänyt? Linkkiä kts

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 10:42

Et sinä missään linkissä ole väittänyt, mutta kyllä minä tiedän.

Fettis
Fettis Day 1,983, 11:00

eeppiset väittelyskillzit, hyvä cendorr!!

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 11:02

None opetti minua. Todista ettei opettanut.

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,983, 11:22

Hailuotolainen ei vittuku sä oot burgeri : D

Ossi Inkinen
Ossi Inkinen Day 1,984, 11:52

Tappelu. jatkakaa hajen poppareit

jom1
jom1 Day 1,983, 10:44

Eipä eSuomella paljon parempiakaan vaihtoehtoja olisi. Eden on tosiaan käytännössä kuollut, two ei käy, eikä oikein cot:kaan koska molemmissa liikaa vihollismaita mukana. Ainoa vaihtoehto on odotella sitä kun Two ja Cot alkavat myllyttää keskenään eikä eLiettua saa enää tukea niin paljon kuin nyt.

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 10:45

Olihan Ruotsikin meidän vihollinen, entinen ONE-maa ja nyt olemme ylimmät ystävät.

jom1
jom1 Day 1,983, 11:12

Kyllä siinä ruotsi siirtyi ennemminkin pro eden puolelle kuin suomi pro one puolelle. En nyt hirveän innoissani olisi siitä jos lähdettäisiin puolan käskyläiseksi tai cottiin tappelemaan sodissa toisella puolella maailmaa.

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 11:48

Maailma muuttuu, serbia ja romaniakin on alkaneet nyt kavereiksi olosuhteiden pakosta. Oli kaamea virhe päästää esimerkiksi USA:n MPP lipsumaan käsistä. Me olemme nyt häviäjien ryhmässä. Asgard on muutaman pienen, kuolevan kansan ryhmä. Nyt täytyisi äkkiä selvitää, olisiko mahdollista liittyä CoT:iin ja turvata näin Suomen olemassaolo.

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,983, 11:24

Ei vittu mistä perseestä te revitte nää juttunne aina.. Joo vittu asgard oli kyll AINOA vaihtoehto ja mitää muuta ei kyll olis voinu tehdä. Ei edes ajatella. Nii ja jos tähän ei oltais liitytty nii ei tietenkää oltais voitu lähtee eedenistä koskaan pois. Ei vittu mitä paskaa.. Ei jumalauta.. Mistä näitä vitun vammasia oikein tulee? Tossa ylempänäki Hailuotolainen selitti tätä samaa paskaa ihan suu vaahdoten.. ei seitana

Tse Kim
Tse Kim Day 1,983, 11:56

Hengitähän nyt syvään ja rauhallisesti, ettei tarvitse hakea vohvelirautaa.

hailuotolainen
hailuotolainen Day 1,983, 21:33

Kenellä täs nyt suu vaahtoaa, vohveli rakas < 3

WP Attak
WP Attak Day 1,984, 04:23

"... koska molemmissa liikaa vihollismaita mukana."
Ei se ihan noin mennyt.

Cure
Cure Day 1,983, 10:51

Uuh, Cendor is back. Tervetuloa "Elmeri" pelin pariin!

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 10:53

Minä en ole cendorr, nyt on joku väärinkäsitys tapahtunut.. olen isovihta!

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 10:54

En ole Cendorr, hän on kuollut. Minä olen Elmeri Isovihta!

Erius
Erius Day 1,983, 10:57

Cendorr, Cendorr, Cendorr...

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 10:59

Katso Erius, mitä olet saanut aikaan. Jälleen Asgard osoittaa kuinka epäonnistunut liittouma se on.

Erius
Erius Day 1,983, 11:08

Cendorr, Cendorr, Cendorr...

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 11:06

Erius voisitko kertoa milloin Asgard pystyy turvaamaan jäseniensä kartalla pysymisen? Pystyykö koskaan?

Erius
Erius Day 1,983, 11:08

Cendorr, Cendorr, Cendorr...

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 11:09

Ei, ei edes Cendorr pystyisi kaikkine luottokortteineen Asgardia nostamaan.

Elmeri Isovihta
Elmeri Isovihta Day 1,983, 11:11

Voin vastata puolestasi. Asgard ei tule ikinä pärjämään. Se ei koskaan pysty täyttämään liittouman perustehtävää, jäsenvaltioiden itsenäisyyden turvaamista. Tämä on toimimaton liittouma, heikko ja toimimaton ja sillä on liikaa liian vahvoja vihollisia. Hävettääkö että olit luomassa tätä hirvitystä?

Erius
Erius Day 1,983, 11:22

Cendorr, Cendorr, Cendorr...

Vohvelimies
Vohvelimies Day 1,983, 11:26

Paljonkohan Zakelle ja kumppaneille maksettiin tästä pohjolan paskomisesta? Tää haiskahtaa salaliitolle jonka avulla tehtiin pikkupaska liittouma mitä muut saa vetää peppuun. Ja koska tähän liityttiin niin eihän tästä voi koskaan lähteä enää pois koska uliuliuliu luiuliuli uliuluiuliuli uliuliuil

Juha Mieto
Juha Mieto Day 1,983, 11:11

joku jonne riehuu täällä niinku ere olis elämän ja kuoleman asia

IsoMasa
IsoMasa Day 1,983, 11:15

Tuohan on Bruce Willis, eikä Cendorr. Votesin, koska olen sanonut saman asian aiemminkin.

Tse Kim
Tse Kim Day 1,983, 11:57

Aika hyvin näyttää suoltavan suomea Bruce Willikseksi. Onkohan Harlin opettanut?

IsoMasa
IsoMasa Day 1,984, 06:57

Luulitko tosiaan, että Bruce Willis osaa näytellä ainoastaan eronneita poliiseja, joilla on alkoholiongelma ?

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,983, 12:29

Totta joka sana, AssGuard on kyllä aika perseestä. : D Mut kyllähän se jo alusta asti tiedettiin... mut porukka halus "vaihtelua"

Tse Kim
Tse Kim Day 1,983, 13:49

Tehdään uusi liittouma, Yanarin Pullaritarit!

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,983, 14:49

'tuskin olisi ainakaan huonompi kuin Assgard!!

Kebabab
Kebabab Day 1,983, 12:34

Missä on vapahtajamme, koko kansan WP Attak joka viimeksi vapautti koko Suomen vain olemassaolollaan?

WP Attak
WP Attak Day 1,984, 04:25

o7

kalupakki
kalupakki Day 1,983, 21:59

vin oululainen peräaukkokeisari yhdessä muitten homphojen kanssa voi keksiä jotain niin tyhmää kuin assguard. mutta jos zakke ihan vihjeenä tarvitset lisää titteleitäsi aikaansaadaksesi seisokin niin laittakaa tästä pillit pussii ja tehkää uusi. nimi voi olla vaikka kumimuna ja siihen sitten voitte yhtyä siellä forumillanne. olet säälittävä taskukenraalia leikkivä vammainen reserviläinen.

JeguljaM
JeguljaM Day 1,984, 01:57

Fight The Oppression

Tautis_LT
Tautis_LT Day 1,984, 05:48

a bit too late i think, but still nice to see you are beggining to see the true light of your so called "alliance" Asgard. No offense, but it was always ass guard. sweeden ass, not yours. When you decided to attack eLithuania almost everybody said that you are making mistake. You guys thought we are troling and continue to cover sweeden fails. Now you see consiquences by yourselves.
It was not our intention to delete fins, but you made us to do that. And you achievied what? nothing. Sweeden will remain under occupation untill those <insert any bad word here> <another bad word> will understand how to be more talkative and less cocky. And you should think how to guide your country with reason as well. Take a good luck at eGermany. They where friends with eSweeden for a long time. What did they achieved? and now look how they are doing then they treat eSweeden as it deserves? just plain facts, nothing more. Think about it!

Merirosmo
Merirosmo Day 1,985, 05:00

Saako täältä niitä tankkeja?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.