Ambient on/off

Join the new world

 

Apologismos Kybernisis Martiou 2013

Day 1,964, 16:03 Published in Greece Greece by Ministry of Press GR


Αγαπητά μέλη της Ελληνικής κοινότητας του eRepublik,

Η Κυβέρνηση σάς παρουσιάζει τον ισολογισμό και κάνει απολογισμό θητείας Μαρτίου 2013.

Αρχίζουμε με τα Οικονομικά της χώρας:

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τον συμπαίκτη μας Mitsossougias, που είναι υπεύθυνος των Κρατικών Εταιρειών, καθώς και στον συμπαίκτη μας Bakaras ο οποίος για 4ο σερί μήνα δάνεισε μια Q7 εταιρεία όπλων. Σε αυτές εργάστηκαν μέλη των Πελασγών.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον συμπαίκτη μας Vasilis Karavias για τη βοήθειά του στο Υπ.Οικ.. Οργανώσαμε έναν κύκλο αγοράς WRM για τις κρατικές εταιρείες με τη βοήθειά του και με τη συνεργασία του Mitsossougias. Έτσι καταφέραμε να εξοικονομήσουμε 11150cc καθαρά (αν συνυπολογίσουμε κόστη μετακίνησης των δύο παικτών).

Και αυτό τον μήνα παραχωρήσαμε Κρατικούς Οργανισμούς σε ελληνικές στρατιωτικές μονάδες. Προχωρήσαμε σε μικρή αναπροσαρμογή των κριτηρίων ακούγοντας έτσι τις προτάσεις της κοινότητας, με στόχο τη βελτίωση του προγράμματος.

Παραχωρήθηκαν συνολικά 5 οργανισμοί στις κάτωθι μονάδες αντίστοιχα:

MYRMIDONS - kavatza sfedones
arch-angels - kavatza neropistola
MACEDONIAN GUNS - Main Army Forces 4
LYNX - main army forces 2.3
MACEDONIAN PHALANX - Main army forces 2.1

Το κέρδος απ΄ αυτές τις παραχωρήσεις ήταν 114 gold. Όλοι οι παραπάνω οργανισμοί είναι λειτουργικοί και στα χέρια του Κράτους.

Επιπλέον, αναζητήσαμε χειριστές οργανισμών, επ’ αμοιβή, για λογαριασμό του Κράτους. Μόνον ένας συμπαίκτης μας εκδήλωσε ενδιαφέρον για να μάθει να χειρίζεται τον οργανισμό και να βοηθήσει το Κράτος. Έτσι ο SavvastheGreek χειρίστηκε τον περασμένο μήνα τον οργανισμό Danawn Dwra.

Τα αποτελέσματα αυτού του οργανισμού ήταν αρνητικά καθώς είχαν αφεθεί cc κατά τη διάρκεια αύξησης της τιμής του χρυσού απ’ τα 200cc/gold στα 235cc/gold με αποτέλεσμα ο χειριστής να καταβάλει τη ζημία που προέκυψε. Ως θετικό συγκαταλέγεται ότι ένας ακόμη συμπαίκτης μας έμαθε να χειρίζεται οργανισμό.

Ως Υπουργείο Οικονομικών χρησιμοποιήσαμε έναν οργανισμό και αποκομίσαμε κέρδη 254 gold και 20051 GRD παίζοντας στο MM για λογαριασμό του Κράτους.

Παράλληλα εξασφαλίστηκαν έσοδα 300.000 grd από donate του Treasury. Μαζέψαμε ακόμη έσοδα από δωρεές πολιτών και βουλευτικών μεταλλίων νεοεκλεγέντων βουλευτών τάξης μεγέθους 112 gold. Να τονίσουμε τη σημασία να καθιερωθεί και πάλι η παραχώρηση των 5 gold των βουλευτικών μεταλλίων στο Κράτος. Το σκεπτικό της κυβέρνησης μας ήταν να έχουμε μια ροή δωρεών και εσόδων σε gold στον Κρατικό Οργανισμό Greekdorees με στόχο τη δημιουργία ταμείου για μελλοντικές επιδοτήσεις Training Grounds νέων (κυρίως) παικτών.


Επιγραμματικά:

Παραλάβαμε
1,987,660.57 GRD
3,008.26 GOLD

Παραδίδουμε
1,192,512.11* GRD
3,308.23 GOLD

Παραλάβαμε
36,439 Q7 όπλα
Παραδίδουμε
23,156** Q7 όπλα


*10,000 GRD που έχουν καταγραφεί ως έξοδα παρέμειναν στα χέρια των MoD που συνεχίζουν και στη νέα κυβέρνηση.
**Επιπλέον 2412 Q7 όπλα που έχουν καταγραφεί ως παροχές παρέμειναν, λόγω τρεχουσών μαχών, στα χέρια των MoD που συνεχίζουν και στη νέα κυβέρνηση.


Εδώ μπορείτε να δείτε τον ισολογισμό μας.

Θέλουμε να τονίσουμε δύο καινοτομίες που εφαρμόσαμε στην κατεύθυνση της λιγότερης γραφειοκρατίας και της διαφάνειας.

-Καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τα docs όλων των Υπουργείων στο doc του ΥπΟικ.
-Είχαν δικαίωμα ανάγνωσης του αρχείου των κινήσεων της Κυβέρνησης μέλη της Βουλής, ως μια μορφή ελέγχου.

Ας περάσουμε στα Στρατιωτικά της χώρας:

Αυτό το μήνα ξεκινήσαμε με κατειλημμένες τις original περιοχές μας ωστόσο με ένα νικηφόρο σερί 11 νικών επανήλθαμε πλήρως. Μάλιστα κερδίσαμε, για να βοηθήσουμε τη Ρουμανία, και το Plovdiv.

Έπειτα ακολούθησε ηρεμία στα στρατιωτικά της χώρας για 8 ημέρες. Ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου αποφασίσαμε να διώξουμε τους Βούλγαρους απ’ την Αίγυπτο και τη Σαουδική Αραβία. Μια απόφαση που πάρθηκε αφού αποκλείσαμε άλλες εναλλακτικές όπως τυχόν airstrike σε χώρα που θα κατείχε Gold Mine, τη συνέχιση της ειρήνης ή τυχόν κίνηση προς την Κύπρο.

Ξεκινήσαμε με ενθουσιασμό και με τη βοήθεια φίλων και συμμαχικών χωρών καταφέραμε να φτάσουμε εώς το Al Riyadh σημειώνοντας 5 σερί νίκες. Πιστεύαμε πως κάθε μάχη θα αποδυνάμωνε τον εχθρό και πως κάθε νίκη μας θα ήταν το κομβικό σημείο στο οποίο οι αντίπαλοι θα στέρευαν από damage. Όπως φαίνεται δεν έχουμε καταφέρει ακόμη αυτό το πλήγμα και το ευχόμαστε στην ερχόμενη Κυβέρνηση.

Ταυτόχρονα η ασφυκτική πίεση των TWO & CoT, τόσο σε εμάς όσο και σε συμμάχους, οδήγησε στην πλήρη κατάληψη της Τουρκίας και την επάνοδο Σκοπιανών και Βούλγαρων στις original περιοχές τους. Σημειώθηκε ήττα στην προηγούμενη Natural Enemy μάχη μας με τη Βουλγαρία στο Asir ενώ ταυτόχρονα η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει ένα νέο NE από τα Σκόπια.

Το Υπουργείο Άμυνας για τις τελευταίες 10 ημέρες του μήνα στελεχώθηκε από άτομα που ασχολούνταν πρώτη φορά με το πόστο αυτό. Θεωρούμε πως βάλαμε τα δυνατά μας για την καλύτερη έκβαση των μαχών, ωστόσο στο τέλος του μήνα και με τη διαγραφή της Τουρκίας οι ήδη διαταραγμένες ισορροπίες άρχισαν να γέρνουν και άλλο. Γνωρίζουμε ότι ξοδέψαμε χρήματα την ώρα της μάχης, ωστόσο δεν σπαταλήσαμε πόρους καθώς πάντα οι μάχες μας κρίνονταν στα τελευταία λεπτά. Ως τελικό συμπέρασμα καταφέραμε να αυξήσουμε τα bonus της Χώρας από 20%-0% σε 80%-60%.

Και ας τελειώσουμε με τα θέματα που αφορούν τους νέους της χώρας:

Το Υπουργείο Νέων Παικτών τον Μάρτιο λειτούργησε το Πρόγραμμα “Μαζί τα Φάγαμε” για τις πρώτες 15 μέρες. Συγκεκριμένα δόθηκαν συνολικά 330 επιχορηγήσεις μονάδων ενέργειας σε νέους παίκτες (600/παίκτη) και μοιράστηκε συνολικά 198.000 ενέργεια. Το πρόγραμμα σταμάτησε λόγω της άμεσης ανάγκης για την φροντίδα των αποθεμάτων της χώρας σε τρόφιμα, προκειμένου να καλυφθεί η περίπτωση πιθανής κίνησης Airstrike της e-Greece.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου συγκεντρώθηκαν περισσότερες απο 14.000.000 μονάδες ενέργειας και μαζί με το αρχικό απόθεμα, φτάνουμε σχεδόν στο 80% των απαιτήσεων για airstrike, καλύπτοντας και την αύξηση λόγω επέκτασης της χώρας μας σε 17 πλέον περιοχές! Επομένως, η κίνηση αναστολής λειτουργίας του Προγράμματος "Μαζί τα φάγαμε"επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για τις κρατικές προμήθειες τροφίμων.

Το κύριο μέλημα του Υπουργείου Νέων είναι οι Πελασγοί και ο GNA.
Και αυτό το μήνα, φρόντισε για την εκπαίδευσή τους, τη σωστή ανάπτυξη και με την αποφοίτησή τους την ένταξη σε άλλες στρατιωτικές μονάδες. Tα πιο ενεργά μέλη του Greek National Army μεταφέρθηκαν στους Πελασγούς για να στελεχώσουν ένα ολιγομελές μέν, αλλά ανά πάσα στιγμή ετοιμοπόλεμο unit, το οποίο κέρδισε πάρα πολλές μάχες στα Division 1 & 2, κατά τη διάρκεια αυτού του πολέμου. Για την αποφοίτησή των Πελασγών, το Υπουργείο εξέδωσε και σχετικό άρθρο ενημέρωσης της κοινότητας: Αποφοίτηση Πελασγών


Με τιμή,

Ο Πρόεδρος,
EpiCourious

Η Κυβέρνηση,
MoE-vMoD mafuxth
MoNP-MoD tiger1050se
vMoE Bakaras
vMoD Blackwater
vMoD alkiviadis5
vMoD kwstakis7


 

Comments

mafuxth
mafuxth Day 1,964, 16:13

v


Βάλαμε τα δυνατά μας, ίσως έγιναν λάθη, όχι εσκεμμένα, και είχαμε στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα στα μάτια μας.

Διονύση διατηρήσαμε το ωράριο μας όπως βλέπεις!

EpiCourious
EpiCourious Day 1,965, 09:05

Voted, η κυβέρνηση Κιάμου χτύπησε ξανά... 🙂

FHRITP
FHRITP Day 1,964, 16:34

v

manolios 7
manolios 7 Day 1,964, 16:38

v

Ipsenikos
Ipsenikos Day 1,964, 17:05

v

Kostas Fostiras
Kostas Fostiras Day 1,964, 17:06

v

μια παρατηρηση...

δεν αποκλεισαμε κινηση προς Κυπρο ..
Η απραξια της κυβερνησης σε οσα λεγαμε
στις συζητησεις και στα κυκλικα απλα
το κανανε να ειναι τετελεσμενο..

το οτι για 1 μηνα εχουν βουλευτες μετα απο
τοσες προσβολες στην χωρα μας..ειναι απο
τα σημεια που θα επρεπε να ζητηθει συγνωμη
αλλα αντι αυτου κατεβασες και μππ ..

BaKaRaS
BaKaRaS Day 1,965, 04:50

θα γούσταρες να έχεις ακόμα ένα RW ή/και ακόμα ένα ΝΕ; Εγώ πάλι θα προτιμούσα να είχα όσο γίνεται λιγότερες μάχες έτσι ώστε να μην έχω θέμα με την διάσπαση damage. Οι μόνοι λόγοι για να είμαστε εχθροί με την Κύπρο είναι λόγοι εμπάθειας

Kostas Fostiras
Kostas Fostiras Day 1,965, 06:42

οταν μαθεις για τι λεμε ξαναμιλα..δυστυχως με το teamviewer δεν μαθαινεις τα παντα..

EpiCourious
EpiCourious Day 1,965, 09:01

δεν υπήρξε απραξία, ήταν σκόπιμο ότι έγινε για την Κύπρο,
ήταν λάθος όλο αυτό που έγινε αλλά απέδωσε η απραξία μας τελικά,
όχι θα ασχολιόμουνα με την Κύπρο για ένα καπρίτσιο,
όταν είσαι Πρόεδρος βάζεις προτεραιότητες και πέρνεις αποφάσεις που ίσως δεν αρέσουν σε κάποιους

μφχ,
EpiCourious

Kostas Fostiras
Kostas Fostiras Day 1,965, 09:41

οποτε μην λες ψεμματα στον κοσμο..πες οτι πληρωνες 20 κ απο την τσεπη σου για να κανεις συμμαχο τον ρετζεπ...

η απαντηση σου με καλυψε παντως σε αυτο που ειπα και με
επιβεβαιωσε...
ο σχολιασμος του χειριστη ηταν περιττος

Dreico
Dreico Day 1,964, 17:13

V

Nik7deputa
Nik7deputa Day 1,964, 17:40

v

kwstakis7
kwstakis7 Day 1,964, 23:20

v

CRAZY BLACK
CRAZY BLACK Day 1,964, 23:35

h masampouka tou kratikodietou synexizete asistola bravooooooo

EpiCourious
EpiCourious Day 1,965, 08:51

lol

EleytheroSatanogria
EleytheroSatanogria Day 1,965, 16:32

αλλα ελληνικα και οχι αλλα ισπανικα!!υπαρχει προοδος!!

ARISTOMAXOS
ARISTOMAXOS Day 1,965, 03:19

ψ

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 1,965, 03:52

-600-650.000cc καηκαν σε 10ημερες (αρχιζοντας απο την ημερα 1957) για αγορα dmg..

Αξιζει 1 κολοπεριοχη 600χιλιαρικα? Οτι στρατηγικο πλανο και να ειχατε, χαλασατε 600χιλιαρικα. Ξερετε ποσους μηνες θελουμε να μαζεψουμε "θεωρητικα" 600κ? Πρακτικα 2 με 2,5 μηνες! Ουσιαστικα ΠΟΤΕ γιατι τα εσοδα-εξοδα (σε περιοδο ηρεμιας) = ΜΗΔΕΝ!

θα ακολουθησει άρθρο κραξιματος!!!!

EpiCourious
EpiCourious Day 1,965, 08:58

Honore, η αρχική μου απόφαση ήταν να κάνουμε hold και να μαζέψουμε αποθέματα σε food, weapons, gold, grd...

η απόφαση να πάμε κάτω επικροτήθηκε από όλα τα μεγάλα mu's και εμένα αυτό μου αρκεί,

κάτι τελευταίο, την πρώτη μου θητεία που τα όπλα αυξήθηκαν 50% και βγάλαμε πρώτη φορά θετικό πρόσημο εδώ και 12 μήνες (από την τελευταία θητεία Ιaswn νομίζω είχε να ξαναγίνει) με βγάλατε αποτυχημένο

οπότε, καλά κάναμε και αν χρειαστεί θα βάλουμε μερικά ευρώ όσοι τανκάρουμε και θα ξαναμαζέψουμε λεφτά για το κράτος, παιχνίδι είναι και πρέπει να το παίζουμε

μφχ,
EpiCourious

mafuxth
mafuxth Day 1,965, 04:06

Αν ολα πήγαιναν βάσει σχεδίου θα σβηναμε τους Βούλγαρους και θα άξιζε το ξόδεμα. Για διάφορους λόγους εμείς και οι σύμμαχοι στερεψαμε πιο γρήγορα απ τους αντιπάλους.

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 1,965, 04:08

Εστω οτι εχανες την περιοχη και ο αντιπαλος για να την κερδισει θα επρεπε να δαπανησει πχ αντιστοιχα λεφτα (αναφερομαι για λαζοκρατες οι οποιο μας επιασαν τον κολο...).

Θα χαναμε την περιοχη-δεν γνωριζω στρατηγικα την αξια μιας απωλειας- αλλα θα τους καναμε ενα πανισχυρο οικονομικο πληγμα!

EpiCourious
EpiCourious Day 1,965, 09:03

με υποθέσεις δεν μου αρέσει να μιλάω, αν δεν αποφάσιζαμε να πάμε κάτω μπορεί να είχαμε 700k παραπάνω, ε και? αυτά λείπουν τώρα?
σε 5 μήνες που θα λείψουν θα βρούμε μία λύση

HonoreDeBalzac
HonoreDeBalzac Day 1,965, 09:18

Αλλες 2 εκστρατιες των 600Κ μπορεις να οργανωσεις ως "Χώρα". Την 3η καιγεσαι και μενεις στον "ασσο."

EpiCourious
EpiCourious Day 1,965, 09:24

διάβασε και το σχόλιο μου παραπάνω σε παρακαλώ για το γεγονός ότι παίζουμε ένα παιχνίδι κλπ 🙂

ο συλλογισμός σου είναι εν μέρει σωστός πάντως

CRIS 99
CRIS 99 Day 1,965, 05:45

με επιφυλαξη ,αφου τσεκαρω το doc κ ρωτησω 😉

EpiCourious
EpiCourious Day 1,965, 09:04

ρώτα, ρώτα και εσύ, αλλά με αυτά που διαβάζω εδώ θα σου απαντήσω στο ts και αν...

CRIS 99
CRIS 99 Day 1,965, 09:28

απαγορευεται να ρωτησω αυτους που πηραν τις παροχες ???Δεν ειπα κατι κακο

CRIS 99
CRIS 99 Day 1,965, 09:29

εκτος αν κρατατε εσεις τα ss αυτων που τα πηραν(που θα επρεπε να τα εχετε ολα )

EpiCourious
EpiCourious Day 1,965, 11:08

σωστα!! 🙂 ξέρουμε πόσους ανώμαλους έχουμε εδώ μέσα

CRIS 99
CRIS 99 Day 1,965, 11:37

μου αρεσει που εχεις αυτογνωσια.

K0sm0S
K0sm0S Day 1,965, 16:56

ψ

N4zGuL
N4zGuL Day 1,965, 20:41

den tha krinw ts pio polls giati dapanw poluligotero xrono apo pollous
estaksa polu damage ki egw opws kai alloi kai oi epiloges sas stis epitheseis nomizw oti itan lathos
kali ksekourasi

Kypcom
Kypcom Day 1,966, 07:27

v

Suzuki Ryosuke
Suzuki Ryosuke Day 1,966, 16:00

Voted!

Ειλικρινά, δεν περίμενα να τα πάτε τόσο καλά όσο τα πήγατε...!

Respect στο mafuxth!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.