ANYÁD is csámcsogott!

Day 4,812, 12:53 Published in Hungary Hungary by Gildor Ingorion

Avagy hogyan látom én a puccsot...

Szóval semmi meglepő nincs, a puccsisták puccsulnak, kérem tovább haladni!
Vagy mégis? Mi ez az alpári kommunikációs katasztrófa?

Azért uszkve 24 óra alatt sikerült valamennyire koherens indoklást összerakni, hogy ez mégis mi volt...

Innen jutott eszembe a címben lévő vicc:
A székelycsalád vacsorázik, és a gyerek nagyon csámcsog. Megszólal az apa:
- Ne csámcsogj!
A gyerek tovább csámcsog.
- Ne csámcsogj, mert pofon lesz!
A gyerek azért is.
Lendül az apa keze, de a gyerek készül, lehúzza a fejét, és a pofon az asszonyt éri, úgy hogy leesik a székről.
A gyerek éktelenül elkezd röhögni, mire az apa:
- Ne röhögj, anyád is csámcsogott.

Sikerült ahhoz igazítani a tényeket, amiket előtte mondtak... vagy nem.

Előtte sikerült "a két puccsista - három magyarázat" sokdimenziós valósághálót úgy kifeszíteni, hogy fsb képernyőkép legyen a talpán, ami nem gabalyodik bele a téren, időn és személyiségeken rezdülő magyarázatba.

Azért azt észre kell venni, hogy a politika nem érzelmeken, becsületen, jellemen alapuló dolog, ezt álnaívság számonkérni hanem színtiszta érdeken alapul...

Úgyhogy vegyük végig:
Ad puccsra lehetőséget a játék? - Igen.
Szolgálja ez eMagyarország érdekeit? - Majd kiderül.
Menő volt a puccs? - Nem. Ciki volt.
Mi tette azzá? - Nem az a baj, amit csináltak, hanem ahogyan csinálták.

Volt a kommunikációban egy kis Balogh Vakkomondor Józsefes: medálért tettem.. Fasza, most boldog pixelekért a monitorodon nekiestél valakinek, aki azért egyértelműen gyengébb, majd ráfogtad a macikra... izé a kutyára.

Ha én el is fogadom ezt a magyarázatot, azt hiszem rohadtul magányos álláspontom lesz.

Srácok, ezt nem beszéltétek át előre? Tervezés? Hogy úgy mozogtok, viselkedtek,kommunukáltok, mint egy desszant egység, nem úgy, mint.. na mindegy. tudjátok. Ez nem volt profi, full tele vagyok szekunder szégyennel, mert látom az érintettek nem érzik. És még büszkék is rá, hogy letojják a közösség véleményét..

Én értem, azért nem vagyok rossz emberismerő, láttam bennetek, hogy alapvetően jófej srácok vagytok, de sértődékenyek, és viszonylag nehezen működtök még egymással is együtt, nemhogy a többi játékossal.

A stílusról.

Úgy gondolom lehet valaki stílusosan diktátor, hogy rajong érte a többi honfitársa, az ellenfelei is tisztelik... Vegyünk RL példát:

Nos, érthetetlen, hogy azok, akiket annyit adtak az emberiségnek, mennyire utálják, a kis gyíkemberkét meg még a szenátus is megpukiztatta pár hónapja, amikor azt akarta elmagyarázni, hogy a Libra kizárólag murika ÉRDEKe. Finoman szóltak, hogy van az esetében egy kis "credibility issue", szóval meséljen csak, de nem biztos, hogy hisznek neki..

Why Is Elon Musk The ONLY Beloved Billionaire


Szóval egy rohadt diktátor Elon bácsi, de imádják az emberek.

Na, de milyen stílusa volt a puccs lekommunikálásának?
Hát ilyen:

Steve Ballmer Going Crazy on Stage


Valahogy nem jött össze. Pedig. Windowson írom ezt a cikket, ők tényleg létrehoztak valamit, de mégsincs meg a rockandroll, csak izzadthónaljú ing.

Hát megérdemlünk mi titeket? 😃

És az a baj, hogy nem engem kell meggyőzni, mert én még néha dumálok veletek cseten, hanem az egységsugarú állampolgárt. Ez nem jött át g..i 😃

És az emberek alapvetően rosszhiszeműek, (pedig a játékelmélet szerint az optimistic TFT a jó stratégia, és én speciel továbbra is kedvelem), így sajnos Heroine hírneve is csorbult.

Selena Gomez & The Scene - Round & Round


Még egy dolog. A repcsisek egy demokratikus párt, egy döntést meg szoktunk beszélni. Eddig úgy is, hogy azért némely jelöltnél komoly emberi hibákat láttam, maximálisan a kardos jelöltek mellett érveltem, tehát ne goobee-t maceráljátok ezzel, Cicusnak igaza van, ez az én felelősségem, és közös döntés volt.
Viszont innen, - annak ellenére, hogy továbbra sem értek egyet a szövetségből kilépéssel - ez az ár egészen megfizethető más jelöltek programjában.

És akkor a végén eljárják nekünk a tejcsárdást:

Avicii ft. Aloe Blacc - SOS [Pascal Junior Remix]