Ambient on/off

Join the new world

 

Anonimusi ruše Facebook!?

Day 1,812, 05:18 Published in Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina by Ado456


Hakeri su, baš kao i prošle godine, prijetili da će 5-tog novembra oboriti najpoznatiju društvenu mrežu ali tada ništa nisu učinili.

Anonimusi su prošle nedjelje najavili da će blokirati Fejsbuk kao i da će Zynga igrice, koje su im pokupili sa servera, besplatno objaviti. Hakerska grupa je prijetila kompaniji Zynga zbog toga što je najavila otpuštanje radnika, ukupno 1.000 ljudi, i pritom istim zaprijetila tužbom ukoliko iko u javnosti otkrije njihov plan.

Poziv na gašenje Fejsbuka stigao je nakon što je kompanija koja je stvorila igru "Farmvil" objavila da će smanjiti svoju radnu snagu za pet odsto.

Vidjećemo do kraja dana da li će se išta dogoditi.


BOSNA NEWS
 

Comments

KicoNM
KicoNM Day 1,812, 06:30

jebat ce sami sebi mater et sta ce da se desi ---

SabatonBIH
SabatonBIH Day 1,812, 12:59

ma zajebaje se neko 🙂

Gverila
Gverila Day 1,813, 03:31

NP neče mi više ona da pije živce sa kim se dopisujem ali opet pametnije jim je da sruše one političare... Neznam kakve ima ko koristi od toga? Moguče su od ozada pitanja wall streata

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.