Ambient on/off

Join the new world

 

Anketa o eHrvatskim daljnim potezima

Day 1,989, 06:02 Published in Croatia Croatia by Suster Toni

Kao što sam naslov kaže,postavio sam jednu anketu kako bih vidio kako trenutno razmišlja prosječni eHrvat. Priznajem da bi vas neka pitanja mogla naživcirati ili zbuniti, no znam zašto sam ih postavio.

Savezi,zračni napadi,neke dvojbe - kratki opis ankete.
Kod pitanja:Treba li se Hrvatska truditi vratiti originalne regije?
Pod Da smatram " Da,uz zadržavanje Indije".


Ispunite je ovdje:

https://docs.google.com/forms/d/1ZCH_VY_2N6Ibk_Ra3LbhiK2_PRckCWuPbZrJavLT-aQ/viewform

 

Comments

Deyoo
Deyoo Day 1,989, 06:18

o7

Ante-os
Ante-os Day 1,989, 06:20

o7

Bad BIue Boys
Bad BIue Boys Day 1,989, 06:33

Vaš je odgovor zabilježen.Hvala na vašem vremenu.

Black Octopus777
Black Octopus777 Day 1,989, 06:58

Vaš je odgovor zabilježen.Hvala na vašem vremenu.

C O D A 9 9 8 9
C O D A 9 9 8 9 Day 1,989, 07:00

o/

JerkoKuler
JerkoKuler Day 1,989, 07:01

Vaš je odgovor zabilježen.Hvala na vašem vremenu.

ulicar1
ulicar1 Day 1,989, 07:02

Kaj su svi zapeli za te ankete u zadnje vrijeme? Al ćete nam dosadit za tjedan dana...

OVALNI REBORN
OVALNI REBORN Day 1,989, 07:11

cuj, imas odlicne takticke clanke i podrzavam ankete ali ovu necu popuniti. stavljas je u krivo vrijeme i vrsis pritisak na trenutnu vladu u vrlo osjetljivom trenutku, bio ti toga svjestan ili ne. trend koji je jako izrazen u eHSPu valjda radi butthurta da ce HDS donijeti kljucne odluke. No za razliku od "obicnih" clanaka, ti ne izrazavas samo svoje misljenje nego i misljenje "cijele" eHR na osnovu malog uzorka.

cija je da je, trenutna vlada je vlada svih nas, ako nam se njene odluke ne budu svidjale izbit ce neredi i to je to. Ali daj pusti ih da rade u miru, cinjenica je da su im realno trebala dva mandata da nas izvuku iz Sodomovih pizdarija a da su izgleda uspjeli u jednom mandatu postic nesto neocekivano.

mouse16
mouse16 Day 1,989, 07:24

dali su oni u svojoj kandidaturi rekli da cemo napustiti svoje saveznike???

OVALNI REBORN
OVALNI REBORN Day 1,989, 07:33

jesu li oni kad su se kandidirali znali ili mogli znati da ce Rumunjska potpisat MPP sa Srbijom i izac iz EDENa? I ako su znali, jesu li to trebali objavit i time ubrzat proces? Mogli su napustit EDEN i prvi dan mandata, a nisu...

Ukrainian Dream
Ukrainian Dream Day 1,989, 10:06

A koga smo mi to molim te napustili? Grčka i Turska također izlaze, samo gledaj. Većina drugih je već izašla. Samo za razliku od nekih koji su izašli mi ne namjeravamo okrenuti leđa dosadašnjim saveznicima, dapače. Jedino oni mogu, poput Rumunjske, okrenuti leđa nama pridruživanjem našim neprijateljima. EDEN je umro i to je realnost. Koliko god neki bili protiv to se ne može promijeniti.

Ukrainian Dream
Ukrainian Dream Day 1,989, 10:11

I još nešto. O izlasku iz saveza odlučuje Kongres, a ne CP. Rasprava u Kongresu je trajala 5 dana i u njoj su se očitovali i prošlomjesečni i sadašnji kongresnici. Ako sam dobro vidio, samo je jedan Kongresnik izrazio neslaganje s izlaskom iz EDEN-a.

A ovdje možeš vidjeti kako je Kongres, sačinjen od predstavnika 6 stranaka, glasovao (i još uvijek glasa):
http://www.erepublik.com/en/main/law/Croatia/126610

mouse16
mouse16 Day 1,989, 12:59

pa pomeni napustamo sve koji su ostali u edenu,isto tako onda mozemo reci i da rumunji nisu napravili nista lose jer svi izlaze iz eden-a.No ono kaj mene zanima je kamo idemo kad izadjemo iz edena????

Lord Marlock
Lord Marlock Day 1,989, 07:36

što su to neočekivano postigli?

OVALNI REBORN
OVALNI REBORN Day 1,989, 09:06

pa ne bi bilo neocekivano da svaka zdapi ka sta smo ti i ja zna xD
Marlock, ni ja nemam inside info, al mislim da se nesto sprema...

Suster Toni
Suster Toni Day 1,989, 07:58

ja zasada nisam nigdje izrazio svoje mišljenje,nego samo gledam kako se situacija odvija,pa me samo zanima trenutno mišljenje ostalih u eHrvatskoj.Očekujem da mi uzorak bude što veći da i rezultati budu potpuniji.

Moj stav je takav da ga većina eHrvata; uključujući eHSP (kao stranku u kojoj sam) i ostale stranke ne bi uvažile.Reći ću koji je uzorak i koliko je koji odgovor dobio glasova.

OVALNI REBORN
OVALNI REBORN Day 1,989, 09:07

dobro. onda prati kako ce rezultati ankete postat argument u buducim raspravama.

Duh sa Sjekirom
Duh sa Sjekirom Day 1,989, 07:28

Nakon par mandata losih vladavina konacno dobismo najgoru mogucu. Ovo je strasno..

Ilakovi
Ilakovi Day 1,989, 07:29

Treba li se Hrvatska truditi vratiti originalne regije?

Stavio sam da nemam mišljenje jer nisi dao opciju koja glasi:
Zadržavene bonusa u eIndiji (jer to nije tako teško, bilo bi i lakše da nismo vratili regije) a u isto vrijeme aktivno pokušat vratit bar dio regija kojima bi se blokirali bonusi eSrbiji. Naravno sve ovo pod uvjetom da mi i srbi ostanemo na suprotnim stranama. Ukoliko bi kojim slucajem završili na istoj strani onda svakako da bi tad došlo vec do nekakvog dogovora. (al ovo je jako malo vjerovatno)

Dina.Klik
Dina.Klik Day 1,989, 07:55

komsije o7
nije bilo lako izaci iz EDEN-a

Ashkoort
Ashkoort Day 1,989, 09:03

Ne svidja mi se anketa, jer kod pitanja indija-originalne regije ne nudi dovoljno preciznih odgovora za odabrati. Takodjer, ne vidim smisao onog ponudjenog odgovora u iducem pitanju, napad na Sloveniju, pa dalje. Kamo to dalje? Koji bi to bio smisao napustanja Indije zato da se osloobodi 1 core regja, napadne Sloveniju i ide negdje dalje?!

Marko Klis
Marko Klis Day 1,989, 09:47

Baš su mi moćne ove ankete! Samo ih treba malo bolje napraviti i omogućiti više odgovora, a prije puštanja u javnost treba bi ih dat kao probni test nekolicini igrača koje poznaješ i koji će ti odgovorno da daju svoje mišljenje da li je anketa pravilno i dobro koncipirana!

Ukrainian Dream
Ukrainian Dream Day 1,989, 10:02

Htio sam ispuniti anketu, ali su ti kod nekih pitanja manjkavi ponuđeni odgovori... jer negdje nema ponuđen kao odgovor moj stav ili barem opcija "nešto drugo", a moram nešto odabrati... i to onda nije to. Takvi rezultati ne bi bili vjerodostojni niti predstavljali moje stvarno mišljenje.

Primjerice kod ovih originalnih regija. Zašto bi se ikoga moralo odmah napasti po oslobađanju originalnih regija!? Ili zašto nema opcije "vratiti ih, ali ne po cijenu gubitka kolonija"?

Suster Toni
Suster Toni Day 1,989, 11:02

ah da vidim,mislio sam pod Da,uz zadržavanje Indije

Cro Ronin
Cro Ronin Day 1,989, 23:18

ja sam za napad na Kinu i prosirenje bonusa mada sam kineski sin 🙂

PsYh0tIC
PsYh0tIC Day 1,990, 00:07

ispunjeno o7

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.