Ambient on/off

Join the new world

 

Analiză preelectorală

Day 1,170, 07:43 Published in Republic of Moldova Romania by Alexandru Gujuman
Taberele:
Se pare că ne asteapta niste alegeri grele pentru ambele tabere ce participa in procesul de votare.
Pe de o parte tabara pro rusa iar pe de alta parte tabara proromana (nici una pro moldoveneasca?) Rezultatul se asteapta de a fi foarte strans avand in vedere ca nu se vor pierde voturi pe candidati auxiliari ca in celelalte alegeri. Si totusi, favoriti par a fi tabara prorusa, dupa ce un grup in frunte cu Evangheli au tradat cealalta tabara in favoarea unor functii inalte in conducere.

Candidatii:
Pe de o parte Mikael Kanto, actualul prim ministru, candideaza tarziu totusi, avand in vedere ca la alegerile trecute a fost deacord cu candidatura unui rus. Acum el a constientizat ca p/u mentinerea independentei avem nevoie nu de rusi, ci de oameni originari din Moldova. Pe de cealalta parte, candidatul opozitiei, Cerescu Nicolai, care pare destul de ambitios, luandusi el responsabilitatea de a reprezenta opozitia.

Clonele:
Stim ca de fiecare data in Moldova lupta dintre cei 2 candidati este asociata cu lupta dintre clone. Care tabara are mai multe, aceia castiga. Aici, nustiu, desi clonele de dreapta ar trebui sa fie mai multe avand in vedere recenta tradare, ce a avut loc.

În orice caz nu putem presupune cu precizitate precum nu putem afirma cu certitudine despre rezultatul din ziua de 5. Sa speram ca de data aceasta clonele vor fimplicate mai putin, pentru a putea decidea adevarata dorinta a poporului. Sa speram ca vom avea niste alegeri democratice din toate punctele de vedere.
 

Comments

konnarcis3
konnarcis3 Day 1,170, 07:55

""Pe de o parte tabara pro rusa iar pe de alta parte tabara proromana""
Interesanta analiza, dar trebuie facute niste precizari. Ambele tabere prezinta un candidat moldovean nativ... ambele tabere sunt promoldova, indiferent ca una se folosete de soldatii rusii si alta de soldatii romanii.
Si ambele tabere vor doar sa fie la putere, deoarece nimik nu se va schimba, avand in vedere ca ambele au fix aceleasi obiective..
Nu va fi nimic nou in scena, doar un nou presedinte, care de data asta se va lauda cu Trasnistria...well, cam astea sunt alegerile!

konnarcis3
konnarcis3 Day 1,170, 08:00

Deci oricare ar fi dorinta poporului, care din pacate un exista..deoarece fiecare dintre noi stie deja pe cine va vota! Deci pot prezice si rezultatele..fie Kanto va vea 200 de voturi si va castiga, fie Cerescu va avea 200 de voturi si va castiga! Depinde care o sa fie mai abil in a convinge proprii soldatii sa se trezeascsa de dimineata sa voteze!

Musatinu
Musatinu Day 1,170, 08:02

Alexandru Gujuman analizeaza aceste statistici si vei vedea cine are cele mai multe clone http://www.erep.cc/elections/president?d=201011&country=52

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Day 1,170, 08:03

fie precum zici...

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,170, 08:13

heh, Alexandru, am simtit o usoara impartialitate in mesajul tau, si chiar am ramas placut surprins..Vreau doar sa mentionez ca nu reprezint tabara pro-rusa...Toleranta de care dau dovada in relatiile cu minoritatile nu iti permite sa ma faci rus.. Si rusii din tabara mea sunt dipsusi sa plece daca sunt atit de nedoriti! Asa ca totul va fi bine! Sper sa cistige cel ce va face Moldova un stat independent si puternic..nu vreau sa fim marionete!

Alexandru Gujuman
Alexandru Gujuman Day 1,170, 08:22

am spus asa, deoarece ultimele tale actiuni demonstrau asta
oricum sper sa fie asa cum ai zis-o mai sus

Mikael Kanto
Mikael Kanto Day 1,170, 08:36

Te asigur, Alexandru, ca e asa cum am zis eu)! De fapt, am s-o dovedesc prin fapte..ca sa nu vorbim mult)

Teddyb95
Teddyb95 Day 1,170, 10:31

cerescu presedinte!

Norman Asante
Norman Asante Day 1,170, 10:31

Mai sunt cate-va zile in care se mai pot schimba multe...

e prea devreme pentru concluzii, nu si pentru analize, acestea din urma trebuiesc facute minutios, permanent si in locuri specializate - in laboratoare..)))

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.