Ambient on/off

Join the new world

 

Ameri Na Balkanu

Day 1,787, 09:45 Published in Serbia USA by Velibor Dolas

Dragi eSrbi
Danas posle sto sam pogledao mapu shvatio sam da nam je doslo 5 do 12.

Pre mjesec dana Makedonija je napala Amere iako su imali svojih 10/10 da bi nama olaksali PTO koji smo pokusavali da proguramo. Medjutim PTO nije uspjeo onako kako smo planirali i njihov pohod po americi je bio zaustavljen.

Ameri su krenuli u kontra napad da ih obrisu, uzeli su regije jednu po jednu sve dok nisu dosli do Italije. Makedonci su prepustili jednu regiju Italiji da bi okondali rat. Medjutim Amerima nije dosta sto su dogurali do Balkana nego hoce na Balkan. Dali cemo mi ovo da dopustimo, da se Ameri probiju do Madjara i napadnu ih, mozda i do Srbije i tuku nas kuci, ili cemo da ih najurimo u PM odakle su i dosli?

Nisam cuo nista od igraca niti od vlade u vezi ovog tako sam zeleo da informisem igrace koji nisu primetili plavu boju koje se polako ali sigurno probija do Madjarske.

Sta treba da radimo, koga treba da branimo ako ne Madjare, nase najstarije saveznike?

 

Comments

YuraZver
YuraZver Day 1,787, 14:34

Jo soj un amerikano

Zlockovic
Zlockovic Day 1,789, 02:38

Moramo ih docekati slatkim ,kafom i sljivovicom ! Jesmo Srbi ili nismo? : D

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.