Ambient on/off

Join the new world

 

Altavastaaja eSuomi pistää kampoihin!

Day 1,897, 13:10 Published in Finland Finland by Juluma


(c) Ryti Risto Kansalaiset joka on jännittänyt kaikki voimansa Eestiin, jälleen kukoistaekseen, on taas joutunut raa'an hyökkäyksen kohteeksi.

Kun Eesti oli alakynnessä, ePuola alkoi loukkaamaan eSuomen itsenäisyyttä ja omaa päätäntä valtaansa ja esitimme tarmokkaita vastalauseita, mutta ilman mitään tulosta. Pieni eSuomi alkoi nostaa päätänsä!

ePuola alkoi raivaamaan tietänsä kohti eSuomeen ilman eSuomen antamaa aihetta ja ovat suorittaneet laajoja sodan aloittamis toimia.
Sekä kohdistaen kaiken voimansa rauhallista eSuomen kansaa kohtaan.

Näin on alkanut toinen puolustus taistelumme lyhyen ajansisään Puolaa vastaan. Mahdollisuutemme selviytyä toisesta puolustustaistelusta ovat toisenlaiset kuin ensimmäisessä puolustuksessa. Jolloin seisoimme vailla kunnollisia mahdollisuuksia selviytyä tästä hyökkäyksestä jättiläistä vastaan.

Asgardin jäsenet ovat puolellamme enemmän kuin koskaan ja nyt on aika puolustautua ja häätää ePuola sinne mistä he ovat tulleetkin!
He käyvät rinnallamme toivottavasti voitokasta taisteluamme.

Meille tutuksi tulleita ePuolan sotilasjoukkojamme vastaan.
Lisäksi muita maita on sodassa ePuolaa vastaan, ja he eivät
kykene pistämään musertavaa ylivoimaa puolustusjoukkojamme vastaan, mikä nähtiin ensimmäisissä puolustustaisteluissamme!

Nyt he ovat joutuneet tasavertaisempaan taisteluun jossa puolustusvoittomme on hyvin mahdollinen ja pystymme saavuttamaan sen, mikäli kaikki toimimme yhdessä jokainen puolue jokainen armeija YHDESSÄ!

Käymme yhtä rohkeina, mutta paremmin puolustettuina taistelussa eIsänmaan vapauden eKansamme vapauden ja oman eKansamme mielipiteemme takia!
Pyrimme yhä paremman oikeudenmukaisuuden takia.

Vuodet ovat osoittaneet, että paikalla minkä kohtalo on meille antanut, on osoittanut että ikuinen uhka on olemassa! Me käymme nyt taisteluun ja meillä on paremmat mahdollisuudet voittoon kuin ennen ePuolaa vastaan!


Suomi taistelee ePuolaa vastaan kovasti ja armotta

eHerrat auttakoon meitä ja suojelkoon eIsänmaatamme!
 

Comments

ChosenR
ChosenR Day 1,897, 13:35

Ei vittu vuositko tämänkin sodan puolalle 🙁

Juluma
Juluma Day 1,897, 13:37

taha vaa en tiia oliko kiellettyy vai ei

ChosenR
ChosenR Day 1,897, 13:48

Ehkä puola ei tienny että ne hyökkäys ruotsiin, ei vittu juluma loppu se puolalle vuoto

Juluma
Juluma Day 1,897, 13:56

mm en vuotanut mitaan mita ei ois julkisessa tiedossa jo 🙂

Cendorr
Cendorr Day 1,897, 14:06

Pistäs pari tonnia suojelurahaa niin en aloita kanisterikeskustelua tästä vuodosta.. On nimittäinen sellainen vuoto että uhhuhhuh.. Ei hemmetti me ollaan mennyttä kalua nyt! Nyt ne tajuaa että ne hyökkäs väärään maahan! KIITOS V*TUSTI JULUMA!

Ripperi
Ripperi Day 1,897, 19:04

Jaha, ja jorma "kanisterikunkku" kaaleppi taas pärisee ja ulisee.

Zacharia Raven
Zacharia Raven Day 1,898, 03:41

Oh what doned

Qummi
Qummi Day 1,898, 05:18

Kirjoitusasu 5/5

Julma Esa
Julma Esa Day 1,898, 05:44

Uskomaton retardi.

WWWWWWWWWWWWWWWWWWWW
WWWWWWWWWWWWWWWWWWWW Day 1,900, 06:32

Mitä vuotoa tässä oli?

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.