Alsó div felzárkóztatás December_harmadik rész!

Day 5,873, 08:51 Published in Hungary Hungary by Magus79

Sziasztok!

Szégyellem magam, hogy Magyar vagyok.
Szégyellem magam, mert olyan trump-isták beszélnek a magyarok nevében akiknek a vérükben román vér folyik.
Hosszan folytathanám a cikket de mivel nemrég adtam ki cikket sok fejlődésről nem tudnék sok új hírt adni de azért ne féljetek: Ranglépés még így volt!

Inkább az elosztásról szeretnék változtatást bejelenteni mivel az előző cikkem alatt sok kritikus azzal jött, hogy 1 nem magyar játékosnak a fejlődésért állami támogatást osztanak.

Ezt nyílván tisztázni kell ki, hogy és miért történhetett!
Mivel mindenki tudja tavasszal én fogtam össze az alsó Div-et és belevágtunk egy nagyon nehéz folyamatba ami azt jelentette, hogy nem ész nélkül csapkodunk hanem arra koncentrálunk, hogy minél hamarabb minél erősebbek legyünk, hogy utána már a valós erőnkel üthessünk sokkal erőssebbek is lettünk.
1000 csoki mondjuk nem mindegy milyen erő mellett használunk fel.

Mivel mind a játékosok közti elosztásért (akik részese a programnak) mind pedig az épp aktuális erejük felhasználásában befolyásoló voltam így nyugodtan mondhatjátok, hogy minden játékos akik részese a programnak ha az alsó divet gyengének találtátok valamikor az az én hibám.
Ez 1 stratégíai játék és nem érdekel ha nem értik meg egyes személyek miért gondolják így és miért is van ez a a mondás: Mielőtt előre lépnél, lépj egyet hátra!
A vissza fogodsággal és a taktikai fejlődéssel hosszabb távon nagyobb előnyt dolgoztunk ki.
Mára már kidolgoztuk, hogy Magyarország a legerősebb alsó DIV-es legyen.
Még nincs vége és nem is az alsó divesek legyőzése volt a cél.
A cél az amire a károgó Div4-esek maguk képtelenek 🙂

Ami változás jön ezentúl az alsó div támogatásában a következők:
Az államtól nem kérjük a támogatást tovább Hunyadi Janos Div3-as játékosnak!
Cserébe én Magus79 és Piktek is vissza jelentkezünk állami támogatásra és mivel jogosultak vagyunk rá ezért a részünket felajánljuk Hunyadi Janos-nak. Minden felhatalmazást megkaptam a cikk íráshoz ezért köszönjük szépem, hogy rá készerítettetek, hogy kihasználjuk a lehetőségeinket és ezzel 2szer annyi támogatást nyújthassunk 1 olyan csapat társunknak aki tudjuk napközen többet tesz a magyar csaták sikereiért mint ti összesen!(Trapisták)

Készül a 2024-es táblázat is ami segít eldönteni majd, hogy a kommentelők( /Ellenzék/ 😃 ) akik az észt osztva vajon mit is tudnak majd felmutatni és mennyire vehetők komolyan 1 kritika szempontjából, viszonyításként ott lesznek a Div3-asok is🙂


Természetesen ez csak a Div3 és csak a kommentelők (ellenzék) sebzései de tudjuk élesben azért több DIV van és a Div4 sebzése a béka hátsója alatt van.
Decemberben 3 Div3-as divváltó pakkos is támogatta a Div4 éles csatákat és nem 1szer. Kiváncsían várom, hogy mire képesek ezek a kommentelésen kivül.

Addig is mi megyünk tovább és nem érdekel a kivándorlók kritikái.
Majd ha igaz magyarok lesztek beszélhetünk!
Addig pedig maradjarok csendbe mert a tények minket igazolnak de jövőre kész ténylek is lesznek a statisztikával 😃

További jó kommentelést a cikkhez trollok, akik valójában 1 éles csatába se tudtok felmutatni valamit.Üdv,
Magus79