Ambient on/off

Join the new world

 

Alaturi de prietenul nostru!

Day 1,813, 12:46 Published in Romania Romania by TheYakuzini

De azi dimineata am vazut in presa articole despre un jucator din eRepublik,montela12.Asteptam ca la orice articol aproape,aceleasi indemne de votare fiindca este 6 noiembrie dimineata,dar am vazut ce era scris si chiar m-a intristat.Datorita situatiei in care sunt nu pot ajuta cu donatii de sange,dar fac un apel la cei care pot,sa doneze,fiindca in joc este viata lui.Am vazut comunitatea eRomaneasca unita si asa trebuie sa fim mereu,dar in aceste zile haideti sa lasam jocul mai deoparte si sa ne gandim la prietenul nostru montela12.

,,A fost lovit, pieton fiind, de o masina. E nevoie de donatii de sange. Are grupa A2, Rh negativ. Toti cei dornici sa ajute sunt rugati incepand de maine dimineata de la ora 07:00 sa se prezinte la centrul de transfuzii de langa Spitalul Judetean din Timisoara. Cautati-o pe Doamna Ghiocel acolo si spuneti ca donati pentru Razvan Curta. Lupta Razvane!'' 

Comments

marius16
marius16 Day 1,813, 13:55

insanatosire grabnica!

halandala
halandala Day 1,813, 14:05

Lupta, Razvan!

Mlendea Horatiu
Mlendea Horatiu Day 1,813, 14:06

Lupta, Razvan!

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.