Ambient on/off

Join the new world

 

Aika pyyhkiä pölyjä

Day 1,935, 12:03 Published in Finland Argentina by Kristalli

*köh köh* Ja eikun itse asiaan...

Eren pelaaminen on välillä yhtä tuskaisaa kuin esikoiseni synnytys viime marraskuussa. Tällä hetkellä eniten otsasuonta tykyttää talous joka estää minua tienaamasta tehtaallani. Sillä yhdellä rupuisella Q5:n tehtaalla jota tunnollisesti nostan ylöspäin tehdasaleissa aina kun tarvittava kultamäärä on kasassa. Vaikken edes tiedä onko minulla enää ikinä varaa palkata työntekijöitä. Visa vinkuu ja Pluto nauraa päin naamaa, mikä ihme tässä oikein jaksaa viehättää?

Viime syksynä ajattelin että lopetan vuoden vaihteessa ellei pelissä ala tapahtumaan jotain oikeasti fiksua. Peli oli tylsää, en jaksanut edes laittaa itseäni eduskuntaan vaikka olen ollut heinäkuusta asti puolueen puheenjohtaja. En tiennyt yhtään mitä pelissä tapahtuu ja ajattelin että jonkun muun on parempi ottaa ohjat. Kuitenkin ostin kultaa lisää melkein jokaisessa alessa, vielä joulunakin. Taisin tietää että kyllä se innostus sieltä vielä tulee.
Once again...


Presidenttipeliä

Tämän viikon presidentinvaalit olivat kiinnostavimmat pitkään aikaan. Odotan mielenkiinnolla mitä WP Attak saa aikaan kautensa aikana. En itse äänestänyt Attakia johtuen lähinnä hänen ja tukijoukkojensa melkoisen aggressiivisesta propagandasta. En kuitenkaan ole harmissani että WP Attak voitti vaalit ja täytyy myöntää että hyviä ajatuksia on tullut esille vaalivoiton jälkeen.

Suosittelen kaikkia tutustumaan Diktaattorimme päivittäisiin artikkeleihin!
Kaikesta en hänen kanssaan ole samaa mieltä, mutta ei se menoa haittaa. Peliä tämä vain on.


Wanhat Parrat

Viime aikoina on pitkästä aikaa noussut tapetille mikä on Wanhat Parrat -puolue. Presidentinvaalit jakoivat puolueen mielipiteitä radikaalisti ja menetimme usean pelaajan Korppipuolueeseen WP Attakin agendaa tukemaan. Tämä ei ole yhtään yllättävää sillä moni meistä on pelannut jo pitkään tätä peliä hänen kanssaan ja tiedämme hänet fiksuksi pelaajaksi. Ehkä välillä vähän tuuliviirimäiseksi, mutta kuitenkin. Suurin osa Attakia äänestäneistä jäi silti puolueeseen sillä parta on tiukassa.

Olen koko peliurani ollut WP-puolueessa ainoastaan siitä syystä että siinä porukassa olen viihtynyt ja tuntenut oloni kotoisaksi yöllisissä irkkikeskusteluissa. (Kyllä, olen yksi niistä joka käyttää aikaansa paljon irkin puolella pelistä ja kaikesta muustakin pelikavereiden kanssa keskustellen.) Puolueen kantava voima onkin koota samanmieliset vanhukset yhteen, ei mitään sen kummallisempaa. Eikä tässä ole mielestäni mitään väärää. Edelleen, peliä tämä vain on.


Lopputulema

Palatakseni artikkelin ensimmäiseen kappaleeseen. Se joka pitää minut vielä pelissä olette te. Varsinkin te WPA:n ja WP-puolueen jäsenet, mutta myös te kaikki muut jotka teette pelistä mielenkiintoisen. Välillä naurattaa, välillä itkettää, välillä tekee mieli hakata päätä seinään - mutta viihdettähän se kaikki on. Itse peli ei kummoinen ole ja tuskin mikään uudistus siitä sellaista tekee.

Ai niin. Ensi eduskuntavaaleissa, jos Puola suo, aion pitkästä aikaa asettaa itseni ehdolle. Eduskunnassa siis nähdään!
WP-puolueen pj katselee kaiholla äänestäjien jonoa.


Puolueen jäsenille haluan vielä sanoa, että ottakaa rohkeasti yhteyttä jos teillä on ideoita liittyen peliin ja puolueen toimintaan. Samoin haluan toivottaa kaikki aktiiviset pelaajat mukaan ensi eduskuntavaaleihin!


Kristalli
WP-puolueen pj. (ja paljon muutakin)

 

Comments

Paroni havok
Paroni havok Day 1,935, 12:06

"En itse äänestänyt Attakia johtuen lähinnä hänen ja tukijoukkojensa melkoisen aggressiivisesta propagandasta." En sano mitään.

Kristalli
Kristalli Day 1,935, 12:08

Sanoit jo! 🙂

Paroni havok
Paroni havok Day 1,935, 12:24

Nyt kun kerran sanoin, niin Sosenärrän tukijoukot kyllä povasivat WP Attakista Suomen alasajajaa, Asgardin tuhoajaa, kassan kavaltajaa ja jotain muuta mitä en muista enkä jaksa kaivella.

Kristalli
Kristalli Day 1,935, 12:27

Niinhän se meni ja aika lapsellista touhua olikin. En edes jaksanut lukea niitä meuhkaamisia mitä media oli täynnä. Mutta ei niissä Attakin viesteissäkään ilman propagandaa menty. ps. Miksi Pluto ei halua että me käytetään hymiöitä?!

HippiTero
HippiTero Day 1,935, 18:24

Tuossa artikkelin lopputulemassahan sen jo sanoit: "viihdettähän se kaikki on". Ei sitä kaikkea propagandaa kannata niin vakavasti ottaa. ; )

Tse Kim
Tse Kim Day 1,935, 12:17

Paroni iskee!

Namiskuukkeli
Namiskuukkeli Day 1,936, 23:02

Tero, nyt olet asian ytimessä! 🙂

WP Attak
WP Attak Day 1,935, 14:02

Vote sinulle tai ainakin artikkelillesi kuitenkin vaikket minua äänestänytkään!
Egov näyttää hienoa tilastoa: http://egov4you.info/unit/history/546
Vaikka eSuomen populaatio laskee niin WP jaksaa porskuttaa! Eikä tuo väkiluku Saunan ja Korppien mukana aivan valtavasti tippunut, vain noin 20 henkeä on kadonnut prosessissa.

WP Attak
WP Attak Day 1,935, 14:04

No siis tilastohan on WPA eikä WP mutta kuitenkin...

ladamies
ladamies Day 1,935, 14:33

Kovin oot varttuneella iällä esikoisesi pyöräyttäny...

Kristalli
Kristalli Day 1,935, 22:46

Nykyajan hedelmöityshoidot...

Varma von Velig
Varma von Velig Day 1,936, 01:14

Kristallin kirkas iltatähti ; )

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,935, 19:29

Mitäh ooksä vai nainen Kristalli!??


Vote koska tunnistit silloin sen salin jossa "luennoin"

Kristalli
Kristalli Day 1,935, 22:26

Oletkin varmaan viimeinen kun sen tajuaa. 😛

Ja en mä oikeasti sitä salia tunnistanut, luulin tunnistaneeni. Mutta se olikin joku teekkariluola.

Namiskuukkeli
Namiskuukkeli Day 1,936, 23:03

Mä olin viimeinen. Mutta sä oot silti hyvä jätkä. 😃

Kendo Yanar
Kendo Yanar Day 1,936, 07:15

Et kai kuitenkin vaan yritä vedättää Kendoa???

IsoMasa
IsoMasa Day 1,936, 03:28

Hienoa, että WP attak on saanut Suomen arjalaiset naiset synnyttämään ja pyyhkimään pölyjä (toivon kuitenkin, että minunt propagandani otetaan aina huumorilla).

TheJuliusCaesar
TheJuliusCaesar Day 1,936, 06:45

Kiva että jaksat, kyllähän nää pressanvaalit toi aika melkoisesti vipinää.

lahna
lahna Day 1,936, 10:10

Voi Kristalli... en koskaan sinua hyvin ole tuntenut mutta joskus jotain on tullut höpötettyä(totta kai, olethan yksi harvoista suomalaisista naisista tässä pelissä). Jotenkin en kuitenkaan itse jaksaisi uskoa siihen, että jos rahalla ei saa vastinetta, miksi pitäisi vielä kuluttaa? Jos ostat samaa, mautonta ja pahaa ruokaa ostokerrasta toiseen, miksi edes pitäisi maksaa jos ei saa sitä mitä haluaa? t. 4 vuotta-pelissä-eikä-vieläkään-rahaa-plutolle

No jaa, ymmärän toki. Yhteisö on usein se mikä pitää pelissä, itsenikin piti pelissä 2010-2011(oi kaikki ihanat foorumipelit yms yms.). Sitten vielä 2011-2012 toivo siitä, että eSuomessa tapahtuisi jotain, josta syntyisi jotain muutakin kuin paskanjauhantaa ja trollausta. Kyllästymisasteeni on suoraan sanoen korkeahko koska nyt tämä vaikuttaa joko vakavalta bisnekseltä tai sitten vain ''troll and make some noise''.

Olen pahoillani että kirjoitin tällaisen präläyksen, mutta sellaiset kuten sinä, jotka jaksavat olla pelissä mukana vain yhteisön vuoksi, ovat niitä, jotka sitä pitävät elossa. Itse en siihen pystynyt, joten josko sinä sitten siihen pystyisit. 🙂

Kristalli
Kristalli Day 1,936, 10:50

Ei se mitään, en minäkään oikein ymmärrä.

DELETE U ALL
DELETE U ALL Day 1,936, 13:10

Jaha, ensinnäkin onnittelut ja vote esikoisesta; omaani odottelen jännityksellä.

Repe Ruutikallo
Repe Ruutikallo Day 1,937, 07:04

Moikkis kaikki. Ja erityisesti WP-porukalle. Sekä entisille, nykyisille että uusille, minulle tuntemattomille.
I´ll be back, think...someday..

jaywalker71
jaywalker71 Day 1,937, 11:39

Täh, naisia pelissä? 😮

Corvus C
Corvus C Day 1,937, 11:55

Niin naisia, ei mitään pissiliisoja.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.