A szomorú szamuráj és a fűnyírós doktorminiszterelnök

Day 4,220, 14:18 Published in Hungary Hungary by Petyaman
Na csüccs az ölembe trumpisták nagy mesét mondd most nektek Gyurka báttyátok ami a közelmúltban történt egy nem is olyan távoli galaxisban hanem még az Óperencián innen eMagyarországon.


Volt egy réges régi párt valami Jatagán vagy Machete nevű, amely elnökök sorát adta a magyar elnökválasztáson, ám napjainkra már nem egy toledói acél vagy hattori hanso. Uralta a magyar pártrendszert még azelőtt mikor nem voltam szupergonosz migrilover csilliárdos. Nagy idők voltak az ország világot hódított, aztán hét éve a fejükre nőttek a bocskoros oláhok és a régi nagyságukba révülő középhatalommá váltak.

Telt múlt az idő a szakértelem és az arc nem kopott csak a tagság sajnos azonban az új vezetők letértek az istencsászári bölcsesség bukarestig térkövezett útjáról és szabadidejükben füvet nyírtak, sőt az elmúlt időszakban már a közlönyök is elmaradoztak. Az emberek észrevették jé meztelen a király. Az elmúlt pár évben már előfordult olyan csoda, hogy vagy csak elnököt adtak vagy éppen csak a kongába jutottak.

Nem értették az emberek szavát, konokul hitték, hogy a játéktechnikus szemlélet mindenekfelettisége majd kirántja a nemzet gyémánttengelyét az ezeréves vészkorszakból és a SZAKÉRTELEM kormánya megdicsőül a végtelenített TW-k oltárán. A Szúróeszköz párt, amely a szűk elit meggazdagodását képviselte elvetette a cégesek hazaköltöztetésének támogatását, bár társadalmi nyomásra gyakoroltak némi önreflexiót pár TW szüneteltetésével.

A párt fűnyírós doktorminiszterelnökének elnökválasztási kudarcát követően azonban összeesküdtek a törvényes magyar kormány megdöntésére, amelynek hazafias politikája tönkreteszi az ő elitista tankparadicsomuk. Szerencsére a magyarság szíve legyőzte a Tankok Tanácsa végtelen goldhegyét és remélhetőleg örökre száműzi őket a hatalom közeléből. Az én mesém is tovább tartana ha a hat alom végre hatalomra jutna.

Jut eszembe majdnem elfelejtettem, hogy Dr. Agót várják a Csillagvirág Klinikán!


Gyuribácsi