A Repülösők Pártja kongresszusi vállalásai és listája

Day 4,174, 00:02 Published in Hungary Hungary by Legi Jo Mindhalalig

25-én kongresszusi választásokat tartunk, amelyen története során először feltehetőleg mi, a Repülősök is indulhatunk. Itt szeretnénk megköszönni azoknak az embereknek, akik az utolsó napban mellénk álltak, és nem csupán azt érték el, hogy friss pártként bejutottunk a top 5 párt közé a taglétszám szerint, hanem, hogy egyenesen a második legnagyobb párt lettünk ma reggelre!
nagy verseny volt ez a top 5 párt közé kerülés gratulálunk a többi bejutó pártnak, és annak aki kiesik azt üzenjük szép küzdelem volt, ne búsuljatok ez egy játék, a következő hónapban újra meg kell küzdeni ezért, nekünk is, talán akkor szerencsésebbek lesztek, és ti juttok be, hajrá!

De ha már elindulunk a választásokon, nem szeretnénk biankó csekkre kérni a szavazataitokat, a célunk pedig nem több, mint hogy működjön a kongresszus. Mert jelenleg nem működik. A kongresszusi szabályzat még olyan időkre volt tervezve, amikor 2-3 száz aktiv játékos is volt, ma pedig valljuk be, valójában 40 aktív képviselőt se lehet találni. Ezért azt gondoljuk, erre az új helyzetre új, egyszerűbb kongresszusi működést kell szabni.

Szeretnénk ha újra lenne házelnök egy helyettessel, aki levezényli a vitákat, szavazásokat. A házelnököt a tagok választják meg. Legyen kongresszusi közlöny bizonyos időközönként!

A kongresszusi levelezések bármelyik része nyilvánosságra hozható kell legyen, ez alól kivétel persze az elnök titkosítási kérése.

A Repülősök Pártja továbbra se kíván egyik oldalhoz se csapódni, és továbbra is bármelyik párt jó javaslatát hajlandó támogatni. A célunk az, hogy kiegyenlitsük az erőviszonyokat és így kényszeritsünk rá minden pártot a párbeszédre, és a politizállásra. Ennek előszeleit már el is értük, hiszen a top 5 pártba jutó versenyfutás kapcsán több pártújság is évek, hónapok után adott ki cikket. Ahogy anno még bemutatkozó cikkünkben írtuk a repülősök érdekeit kívánjuk képviselni, de nem csupán az övéket. Szorgalmaznánk a két kattosok, és a kevésbé aktívak jobb tájékoztatását, és ezzel jobb bevonását a játékba.

Ezt fogjuk képviselni, ha teheted szavazz a Repülősök Pártjára 25-én reggel 9 órától 26-án reggel 9 óráig, hogy minél több jelöltet juttathassunk a kongresszusba. A listán ismertebb játékosokat, de céljaink szerint számtalan új játékost is megtaláltok. Jelöltjeink:

1 Vidi555
2 Raab Donat
3 mademan86
4 vizi zsivi
5 goobee
6 k.balint
7 Robitrix
8 Weisz Manfred Huba
9 Parzifal
10 Alexander von Trencsenyi
11 ElegantPedro
12 Apocalypto69
13 zenoxofulus
14 Horthy 12
15 Kmerse
16 Sir. Rolu Papp