A jelöltelnök elképesztő ciciket villantott

Day 5,950, 08:09 Published in Hungary Hungary by Hunkakaricum
Slawa Hunkakaricum! Tisztelt eJátékosok! Tisztelt eLakosok!

Jelöltelnök vagyok.Az a gyanúm, nektek régi vágású, CODE háborúk előtti fazonoknak még mindig az jár a begyöpösödött fejetekben, hogy a gyertyafény valahogy annyira gheiromantikus.Egyszóval en csapatjátékos vagyok, és ezt várom mindenkitől. Nem tűröm az egyéni érdekekért folyó „játszmázást”, sem a politikában, sem személyes kapcsolataimban. Alapvetően mélyen érző, szolidáris ember vagyok.Önmagamat adom, nem félek senkitől és semmitől - ennyi. Látva elszántságomat beállt mögém egy közel száz fős nemghei puna aktivista kör, boobys civilek, „dékások” vegyesen, akikkel szoros emberi kapcsolat alakult ki a hónapok során és közös jelöltként most bővül a csapat a többi párt felől is.Egymást erősítve megyünk előre, egy pillanatig sem nézve a csöves drogos/alkoholistá oldalra, a többi pályán lévő szereplőre.

Miért is tenném, hisz van saját mondanivalóm.Az általam vitt letisztult, gyűlölködésmentes kampány bebizonyította, hogy igenis van igény a tiszta közbeszédre.A tisztulás kulcsa pedig a példaadás.

Illik kiadni egy elnökjelölti programot.

Nem elsősorban a jelöltről, hanem a emagyar közéletről árul el sok mindent, hogy még a politika iránt úgy-ahogy érdeklődők körében sem volt köztudomás...Fő programom:

A kongresszus elé terjesztem a kakiban lépés törvényt. Nem hinném, de nagy átalakulások várnak ránk. Benne van a pakliban, hogy a népességszám jelentősen lecsökken majd, ami a nagy képet nézve nem is lenne baj.Kipusztulni nem fogunk, ám könnyen lehet, hogy sok mindenről le kell majd mondanunk, át kell szerveznünk a evilágunkat, főleg a kultúránkat, a használt nyersanyagainkat. Komoly konfliktusok, háborúk és járványok is várhatók, teljes kihalás viszont szerintem nem fenyeget.....nincs más dolgunk, mint rábólintani.Ha hat kipcsak két csík kólát kap csak, hány csík kólát kaphat csak két kipcsak?

A mostani és a következő kongresszust is próbálom majd meggyőzni arról, hogy a ezen nincs mit szépíteni, minden nap tökön lőjük magunkat. eMacarisztánban ez is lehetséges.Egyéb program pontok: Szekír okmánokat kíröm szimrevételözésre főmutatni! Oszt a lovakot mikoron patkótatta kend?!

Amikor a régi időkben eleink kis törzsekben éltek, remek taktika volt, hogy szaporodjanak és sokasodjanak, mert magas volt a gyerekhalandóság, de kellett például elég erős vadász. Persze nem csak a szaporulattal van gond, a hagyományaink is rengeteg kárt okoznak.


A problémák lokálisak és globálisak egyaránt, a megoldásnak is több szinten kell jelentkeznie. A saját érdek, a ecsaládi érdek, a enemzet/játékos közösség érdekének érvényesítése vagy az ezek mellett való kiállás és érvelés soha nem gerinctelenség.

Épp ez a helyes és természetes viselkedés.HUNGAYR FIST!


Ahogy eddig megszokhatták, a jövőben is találkozhatnak velem.
Készen állunk, erősek vagyunk. Egy elképesztően jó csapat segíti a munkámat. Hely még van, várunk mindenkit szeretettel.


Tisztelettel:

Hunkakaricum elnökjelölt

Slawa Hunkakaricum!

További hasznos információkért böngéssze alkotmányt és az 1867/5950 ekormányhatározatot!