9 نابغه ای که از کودکی هوش بالا ای داشتند

Day 1,863, 08:13 Published in Iran Iran by hasan L.CH

دوستان این مقاله اولین مقاله من هستش اگه کمی و کاستی ای داره به بزرگیه خودتون ببخشید.

وت و ساب هم فراموش نشه.مرسی

===========================================

در بحث و جدل بر سر موفقیت افراد، همیشه پای "بهره هوشی" و "سخت کوشی" در میان هست و این پرسش مطرح می شود که چه میزانی از استعداد افراد ژنتیکی است و چه میزانی از آن کسب کردنی.

در بسیاری از موارد مرز باریکی میان این موارد هست ولی در مورد برخی افراد، به راستی مشخص است که از کودکی اعجوبه بوده اند. در اینجا می خواهیم شما را با 14
نابغه که از کودکی برجسته بودند آشنا کنیم.
============================================
آکریت جاسوال: جراح 17 ساله (آی کیو 146)




آکریت جاسوال در 17 سالگی مهارت "جراحی" را به رزومه خود اضافه کرد. او که به سال 1993 در هند به دنیا آمد تبدیل به جوان ترین پزشک و دانشجو در این کشور شد.

تنها نکته منفی این است که او خودش هم می داند چقدر از دیگران بهتر است و بدون فروتنی در جایی گفته: «دیگران توانایی های بالقوه مرا دیدند و خواستند کمک کنند که در زندگی ام بهتر شوم... من فکر می کنم آنها بالاتر از میانگین بهره هوشی را داشتند [که این کار را کردند]، ولی به باهوشی من نبودند.»


جاکوب بارنت: از برندگان احتمالی جایزه نوبل صلح (آی کیو 170)



در سن 8 سالگی جاکوب وارد دانشگاه پوردو در ایندیانا شد. با این آی کیو فوق العاده که بالاتر از اینشتین است او بدون شک می تواند یکی از برندگان بعدی جایزه نوبل صلح باشد. لا اقل خود این پروفسور و پژوهشگر ارشد که اینک 13 سال دارد، می خواهد در آینده چنین شود.

مادر او می گوید که پسرش فقط با 2 هفته مطالعه جبر 1 و 2، هندسه، مثلثات و حساب دیفرانسیل و انتگرال، آن هم در ایوان جلوی خانه، توانسته در امتحان موفق شود. بارنت حتی به سندروم آسپرگر (نمونه ای ملایم از اوتیسم) هم اجازه نداده که جلوی موفقیتش را بگیرد. او پس از ثبت نام در دانشگاه وارد کلاس های پیشرفته فیزیک نجومی شد و هم اکنون مشغول کار بر روی توسعه نظریه نسبیت اینشتین است. او همچنین در حال به چالش کشیدن نظریه مهبانگ (بیگ بنگ) نیز هست.
شاکونتالا دِوی: نابغه ریاضی هندی ( آی کیو غیر رسمی 210)



او که اینک 83 ساله است، در بنگلور هند به دنیا آمده و پدرش یک مربی شیر بوده. رابطه این خانم با اعداد از سن 3 سالگی شروع شد یعنی زمانی که با کارت های پدرش بازی می کرد. به او لقب کامپیوتر انسانی را داده اند.

خانم دِوی در کودکی توانایی های ریاضی خود را بروز داد و مهارت های او در کتاب رکوردهای جهانی گینس نیز چندین بار به ثبت رسیده. به عنوان مثال، او توانست به صورت کاملاً ذهنی، ریشه بیست و سوم یک عدد 201 رقمی را حساب کند.
کیم یونگ یونگ: دانشجوی میهمان رشته فیزیک در سن 3 سالگی



او که در 3 سالگی دانشجوی فیزیک دانشگاه هانیانگ در کره جنوبی شد، در 8 سالگی توسط ناسا دعوت شد تا به امریکا برود. آی کیو او 210 تخمین زده شد و به عنوان یکی از رکورد داران در کتاب گینس ثبت شد.

آقای یونگ در 4 ماهگی (!) شروع به حرف زدن کرد و تقریباً 2 سال بعد قادر به خواندن ژاپنی، کره ای، آلمانی و انگلیسی بود. در 16 سالگی او ناسا را ترک کرد و به کره بازگشت تا دکترای مهندسی عمران بگیرد. بعد از آن، از سال 2007 به عنوان استاد در دانشگاه چونگ بوک مشغول به کار شد و تا به حال 90 مقاله درباره مباحث هیدرولیک به چاپ رسانیده.
کیتلین هولتز: جوان ترین وکیل


او در 10 سالگی وارد دانشگاه ایالتی کالیفرنیا شد و با مدرک فلسفه فارغ التحصیل شد. در 15 سالگی، وارد دانشکده حقوق شد و در 18 سالگی به جوان ترین وکیل در کالیفرنیا و احتمالاً کل کشور بدل شد، در حالی که افراد معمولی معمولاً در 30 سالگی به این درجه می رسند.
مایکل کرنی: جوان ترین فارغ التحصیل دانشگاهی دنیا



مایکل در 10 سالگی درجه کارشناسی را از دانشگاهی در آلابامای جنوبی دریافت کرد و در 17 سالگی، دومین مدرک خود را گرفت. این نابغه متولد هاوایی تا 21 سالگی 4 مدرک دانشگاهی کسب کرد و یک سال بعد، دکترای خود در شیمی را گرفت.

او در سال 2006 توانست در مسابقه آنلاین Gold Rush که AOL برگزار کرد، 1 میلیون دلار کسب کند.
پابلو پیکاسو: برترین هنرمند قرن 20



او در خردسالی مهارت هایش را پرورش داد و با حمایت پدرش آثار پیچیده ای تولید کرد. در 15 سالگی، اولین تابلوی خود با نام "اولین عشاء ربانی" را در بارسلونا به نمایش در آورد.

سال بعد تابلوی "علم و صدقه" او برنده مدال طلای مالاگا شد و در نمایشگاه ملی هنرهای زیبا در مادرید از آن تقدیر شد. علاقه او به هنرهای مدرن سر انجام باعث گسست میان او و خانواده اش شد. در اوایل قرن 20، او جنبش کوبیسم را تأسیس کرد. تکنیک ها و سبک کاری او چندین بار در طول زندگی اش دستخوش تحول شد.
ویلیام همیلتون: چند زبانه ای در سن 5 سالگی



او که در دوبلین به دنیا آمد، در سنین پایین توانایی هایش را نشان داد و تا 5 سالگی به درجه استادی در زبان لاتین، یونانی و عبری رسید. در سن 13 سالگی نیز به همه نشان داد که با 13 زبان آشنایی دارد از جمله: سانسکریت، فارسی، ایتالیایی، عربی، سریانی و هندی.

این ریاضی دان بزرگ، در سن 15 سالگی ایرادهایی را در کارهای ریاضی دان فرانسوی، پیر سیمون لاپلاس پیدا کرد. بزرگترین دستاورهای او شامل تئوری پویایی و کواترنیون ها، و متدی مورد استفاده در فضاهای سه بعدی بود. او در سال 1835 به رتبه شوالیه رسید.
ویلیام جیمز سیدیس: باهوش ترین انسانی که بر روی زمین زیسته (آی کیو تقریبی 250 تا 300)




در 8 سالگی با توسعه یک جدول الگوریتم جدید بر مبنای عدد 12، استعداد ریاضی خود را نشان داد و یک سال بعد در دانشگاه هاروارد سخنرانی کرد. او در 11 سالگی با ثبت نام در این دانشگاه معتبر، جوان ترین ورودی این دانشگاه شد و 5 سال بعد هم به فارغ التحصیلی رسید.

پس از پشت سر گذاشتن دوران رشد، سیدیس خواندن را یاد گرفت و به فاصله کوتاهی پس از آن، به 8 زبان مسلط شد و 4 تا از آثار اصلی اش را تا سن 7 سالگی نوشت. بعد از دوران عجیب نوجوانی، او به نوعی سوخت و افول کرد.