Ambient on/off

Join the new world

 

5th September - Sasori's coming back

Day 1,750, 08:07 Published in Denmark Spain by Sasori5
~ one article, one song ~

Sasori's coming back

Three months have passed since the day I turn into a more inactive player, in these days I have took a great vacation and I have rested from eR. Now I have a renewed strength and as Hr.Bubbi, outgoing president of Denmark, will turn into an inactive player, I've decided to run for the presidency of Denmark again.

5th September - Country president election:

We can see that eDenmark is not an active country, there are not many people here and there are less active people with enough desire to improve our country. I'll try to change this. My job will consist on give to all danish citizens the chance to grow faster and to give you a chance to improve your own country as everyone will be welcome to do a job in the goverment.

So, my objective will be to get more new players into the country but more important to hold the players that are here, I'll give all of you more options than the everyday work-train-(fight) and it'll be up to you to get this way or stay in the inactive one.

Another very important objective will be to don't allow PTO groups to get the control of the country, these months a very great work has been done as less PTOers are here and no more of them have joined our country.

Besides, we will continue our great union with Germany, country that has helped us to keep our country without the PTO risk and in which some of our citizens stay due to our good relationship.


So I ask to vote for me, Sasori5, because a vote for me is a vote for experience: I've been playing eR 3 years and 6 months, I've been 4 times CP of Denmark and much more things you don't want to read xD. Because a vote for me is a vote for the safety of Denmark as I'll do everything to not let PTOers get the country. And because a vote for me could be a vote for the improvement of Denmark as I'll do my best and I'll put all my knowledge to achieve this.

Thank you,
Sasori5,
former president of Denmark,
and candidate for the presidency of Denmark.
 

Comments

Khebit
Khebit Day 1,750, 08:09

Ñax

Maine Coon
Maine Coon Day 1,750, 08:10

Good luck Sasori - You did great last time, and Im sure this time wont be any different

Freiheitskaempfer
Freiheitskaempfer Day 1,750, 08:16

full support bro! o7

Awesome Prussia
Awesome Prussia Day 1,750, 08:22

full support o7

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,750, 08:52

Jeg håber fandem du er dansker, Jeg er pisse træt af leder som ikke dansker i Military units, Og parties.

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,750, 08:53

Også, Undskyld, Men jeg gider sgu ikke det er Tysker-Sympati piss, De skal fucking ud af danneborg.

fran228989
fran228989 Day 1,750, 09:46

Votado, mucha suerte!

Mike Danneskjold
Mike Danneskjold Day 1,750, 10:03

Ser man på de kommentarer og dem, der gjorde dem, ser det ud du ville vinde i Tyskland. Måske bør du køre der?

Looking at the comments and those who made them, it appears you would win in Germany. Perhaps you should run there?

You obviously would like to keep the German occupation and to keep Denmark wiped.

Kroghen
Kroghen Day 1,750, 10:11

Heller Tyskland end Polen (kulwa) - Danmark kan ikke bestå med det antal danskere der er aktive, hvis i ikke har opdaget det endnu?!?

Pacheeee
Pacheeee Day 1,750, 10:11

Mike Danneskjold and Kasper Haurum, stop writing in Danish when you are clearly not capable of doing it without making a fool of yourselves..

Den Danske Harald Blaatand Day 1,750, 11:17

Comment deleted

Pacheeee
Pacheeee Day 1,750, 11:38

Det vil jeg da meget gerne se.. 🙂

Odense
Odense Day 1,750, 11:57

Mike Danneskjold, i stedet for at prøve på at få Sasori's article til at se dårlig ud, hvorfor prøver du så ikke at gøre noget ud af din? jeg kan læse at du vil have et stykke af vores eget land tilbage så vi kan få en kongres, fint nok. men hvad vil du med den?

jeg syns at din article linger noget der er lavet på 3-4 minutter. tænk over hvad du lægger det op før du gør det, ellers så kommer du bare til at gøre dig selv til grin.

Odense
Odense Day 1,750, 11:57

Kasper Haurum, jeg syns at du skulle starte med at snakke pænt, at svine en til giver kun dig selv problemer i sidste ende.

ixuxu
ixuxu Day 1,750, 13:16

Voted.

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,750, 13:41

Jeg synes bare det er utroligt trævls at han siger at jeg ikke er Dansker, Fordi det er jeg sgu, Så hvis ikke Dansker, Hvad er jeg så ?, Tror ikke jeg er Englænder, Så, Den holder ikke, Så undskyld mit dårlige ord, Men jeg blev temlig sur, og irriteret over det. Jeg må beklage, Også jeg staver ikke så fantatisk godt fordi at jeg bruger ikke så utroligt meget tid i at gå i dybden med stavning her på Internettet.

Men, Min mening er at vi burde samarbejde sammen, Dansker til Dansker -

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,750, 13:45

Og ikke med dem som har overtaget vores egen Moderland, Daneborg, Så det betyder at vi er nødt til at arbejde sammen med det land som har taget vores Land, Vores borger, og rettigheder ? Nej, Jeg må sige nej, Det vi burde er at gøre alt det vi kunne for at samle de Danske spiller her på Erepublik, Og start Resistance kampe op, Og få landet tilbage, Men også Allies, Så vi kan forsvare os selv imod dem, Det bliver svært, Ja, Men heller det end at miste vores ære med at arbejde med Tyskerne

Maine Coon
Maine Coon Day 1,750, 14:13

Kasper - du burde vist læse med på forum og i medierne. Danskerne har selv valgt unionen som beskyttelse. Tyskerne har ikke overtaget landet bare sådan uden lige, som det ser ud som om du tror. Vi er ganske enkelt ikke danskere nok til at afholde diverse PTO grupper fra at tage magten.

Maine Coon
Maine Coon Day 1,750, 14:15

@Kasper desuden er det ret svært at vide hvor mange danskere vi reelt er, når folk ikke melder deres ankomst på forum, eller kigger ind på irc. Der er desværre mange som foregiver at være danskere, og derfor vil jeg i hvert fald gerne snakke med folk så jeg ved de er danske, eller danskervenlige 😉

Maine Coon
Maine Coon Day 1,750, 14:16

Det er intet problem at folk ikke er RL danskere, så længe de bare viser en vilje til et samarbejde med os. På den måde kommer vi altså længst - hvilket jeg tror de fleste vil være enige i 🙂

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,750, 14:41

Jeg ved det godt, Det er bare så pisse surt at vi er så få dansker, Og vi er nødt til at have hjælp fra udlængige til at fungere.

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,750, 14:46

Også jeg har aldrig forståtet konceptet i at mennesker som ikke er dansker, vil være dansker, jeg mener, hvorfor ikke deres egen land ? Oh well, Måske er de bare vikinge fans, men virkelig, det ville være så meget nemt hvis de blev i deres land, og ikke udenfor, Heller Dansker som er få, End en mix som man ikke ved om hvem, er hvem.

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,750, 14:48

You should have played the National Atheme Of Denmark, Instead off that Hipster rock music, What kind off silly president are you, 🙁 * PS * If you are going to be the danish president, You better start eating danish food, and insult Sydney lee *

Hr.Bubbi
Hr.Bubbi Day 1,750, 16:04

All my support for Sasori5
- http://www.erepublik.com/en/article/2115117/1/20

ChrisseR
ChrisseR Day 1,750, 16:44

Kasper Haurum-- vi har oplevet 100hvis af ikke danskere som opfører sig som dig... Dansk eller ejj,vi så gerne Danmark fri...Jeg så personligt hvor meget det krævede af få danskere at holde PTO'erne væk (kender du det ord i Erep?) blot for at sige... VI danskerer er indtil videre gået sammen om den union, du er ikke alene på nogen måde.... JOIN vores CHAT hvis du vil ha det forklaret i detaljer... ved de fleste af os er trætte af at forklare samlingen med tyskerne, men den er lavet så de samme

ChrisseR
ChrisseR Day 1,750, 16:45

x2 så de samme danskere ikke skal kopiere hvad resten ad os har prøvet i flere måneder....

Kom på Irc... så vil du få svar.....
Alt andet end sasori som president er svar på andet end et frit Danmark

Sasori fortjenter din stemme... FØLG MED !!!!!!

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,750, 16:49

Kan du ikke give link ?, Har ikke lige den ved hånden, Men du har ret, han er det bedste valg, jeg har bedste med en dansk leder, men han har det bedste viden, første hånds erfaring, osv, så jeg kan ikke lyve om det, Men jeg føler ikke dansk hvis mit land er under den Tyske banner, Vi har allerde været under sådan en Periode, og jeg kan ikke lide at det gentager sig, Men jeg forstår hvis vi er på vores egen hånd er vi alt for små playerbase til at forsvare os selv, men jeg håber det ændre snart.

ChrisseR
ChrisseR Day 1,750, 17:50

Startede selv som dansker under den homonaviske unioen (Danmark - Sverige) og der var ingen grund heller til at være dansk selvom forløbet var der... MEN det var før jeg lærte at følge med...!!!!!!!!!!
Derfor jeg gerne vil ha du forstår lidt om aftalen .. 🙂
SÅ har aldrig startet som rent dansker selv, dog så jeg prøvet at forstå folk som har det på den måde 😛
Altså man starter et spil pt. som ikke dansker men man støtter sit land.... !!!!!!
Men følg med og du vil forstå 🙂

ChrisseR
ChrisseR Day 1,750, 17:52

http://webchat.quakenet.org
linket er der... hop på eDenmark med dit anvn så vil du få svar...
Vi har blot haft mange af din slags som taler for Danmrak, men har vist sig kun er interesserede i vores pengekasse ..........

Mvh. ChrisseR/ Chris-R

Pacheeee
Pacheeee Day 1,751, 00:08

Okay Kasper, jeg trækker mine beskyldninger tilbage - det kunne godt se ud til, at du er en Dansker der har lidt for travlt ved keyboardet til at tjekke for stavebøffer 😛

Grunden til at jeg mistænkte dig var, at du kom samtidig med Mike Danneskjold (som ikke er Dansker), og fordi du af og til havde engelske ord i dine indlæg - hvilket selvfølgelig får det til at ligne, at du har skrevet på engelsk og smidt det i Google Translate 🙂

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,751, 00:13

Fair nok, Jeg forstår godt hvorfor du trorede det i starten, undskyld mine hårde ord, jeg har en lille problem med at blive sur når man presser de gemte knapper, men anyway, jeg har stadig ingen ide hvorfor mennesker bare ikke bliver i det land i E-version, i stedet for at være i et andet land, eller prøve at gøre det, laver ikke så meget logik i min mening, og EDanmark er heller ikke så fantastisk stort, eller Stærk, så, ja. Men jo, Men jeg tror ikke jeg er alene om stavining her på Erepublik.

Seltus
Seltus Day 1,751, 02:25

Det er vel fordi ikke alle mennesker er positive omkring deres nuværende land, og de ønsker i stedet at leve i et andet grundet familiebaggrund eller fordi de finder landet interessant, som f.eks.Japan. Det er jo intet krav at ens virkelige land skal stemme overens med landet i et spil, og så er det bedre at give folk et valg.

Den Danske Harald Blaatand
Den Danske Harald Blaatand Day 1,751, 16:01

Ser sgu ud som om Sverige er ved at overtage Tyskland, Hurrah ?, Ugh, det er ikke noget være for en Dansker, end at blive domineret af de pisse svensker, ugh.

 
Post your comment

What is this?

You are reading an article written by a citizen of eRepublik, an immersive multiplayer strategy game based on real life countries. Create your own character and help your country achieve its glory while establishing yourself as a war hero, renowned publisher or finance guru.