NENODS, prijatelj Albanije, za srpskog CP?!?

Day 5,949, 21:53 Published in Serbia Serbia by Mister.No.

Da vladajuća koalicija gubi kompas sve više pokazuje činjenica da je Živančević u prethodnom mandatu morao da postavi svoje botove za premijera i ministra zdravlja + ima 3 ili 4 bota u kongresu. Dakle, ili je Živančević odlučio da vlada kao apsolutni totalitarista ili jednostavno više niko normalan neće da učestvuje u radu Vlade sa lopovima i nemačima pojma kao što su oni. Verovatno je malo od oba.

Međutim, za mart su nam pripremili potpunu veleizdaju države kandidujući igrača NENODS, koji uopšte nije Srbin, za početak. Čovek, ako se tako može nazvati, je severnomakedonac koji igra sa kupljenim nalogom (protivno pravilima igre), što se vrlo lako može proveriti prostim pregledom istog - XX legenda je u Egiptu, a novine su mu pisane na grčkom jeziku (što znači da je originalni vlasnik bio Grk, jer je Egipat dugo bio grčka kolonija u eRepu).Ono što je još potrebno da znate o ovom igraču je da je jako, jako blizak sa Albancima, kao i da je direktno učestvovao u ratovanju protiv Srbije:

1) ODRŽAVAO JE TRENING RAT (TW) SA ALBANCIMA NA GRANICI ALBANIJE I S. MKD

Dok Narodna Milicija 33 nije proglasila Albaniju za prirodnog neprijatelja (vlast uopšte nije glasala za zakon kako se ne bi zamerila NENUDS; JEDINI glas PROTIV je došao od igrača vladajuće koalicije sa srpskim CS koji je inače takođe severnomakedonac, zanimljivo), Albanija i Severna Makedonija su bez ikakvih ometanja održavale TW malo u albanskim, malo u severnomakedonskim regijama.

Razbucavanje tog TW od strane NM33 je ostavilo trajne posledice po šiptara Azema, koji je kasnije počeo da bude bukvalno zastupnik srpske vlasti i politikant u njeno ime, ali to je tema za drugi članak.

2) ZABRANIO SRBIMA DA FARMAJU NA KUBI

Članak u kome se svima, osim Srbima dozvoljava da farmaju na Kubi je brzo obrisan, ali ostao je ovaj članak kao dokaz da je ta odluka bila uzrok ratu Srbije sa Kubom. Čisto podsećanja radi, Kuba je država koju su u neutralnom statusu držali španski igrači dok severnomakedonci (njih par sa desetinama svojih botova) nisu izvršili nasilno preuzimanje države.

3) RATOVAO PROTIV SRBIJE

Kada se činilo da će Živančević i ekipa konačno stisnuti petlju i suprotstaviti se bahaćenju severnomakedonaca, pokrenuvši vazdušni napad na Kubu pre nekoliko nedelja (što je moglo voditi ka ujedinjenju Srbije jer, osim vlastodržaca, maltene niko ne voli severnomakedonce zbog njihovog bahaćenja i bezobrazluka), stvar je rešena dozvoljavanjem Srbima da farmaju na Kubi posle 10 minuta od početka bitke. To je uvršteno u, već pomenuti, zvanični dogovor između dve države čime je vlast oličena u nikol000 "prešla" igricu jer su nekada takve stavke u ugovorima prodavali kao "sramotu Srbije".

Svakako, ostaje činjenica da je NENODS, uz još par severnomakedonaca, ratovao protiv Srbije a, iako su kasnije potpisali navedeni mir, pre nekoliko dana je, bez obaveštavanja srpskih vlasti, podigao ustanak u srpskoj regiji na Kubi, u momentu dok je Srbija imala skoro 10 pravih ratova istovremeno, čime je dodatno otežao posao našoj državi rasipajući joj štetu.Posle svega, postavlja se pitanje kako je moguće da ovakav jedan igrač, koji očigledno radije šuruje sa Albanijom nego sa Srbijom, uopšte dobije priliku da bude CP Srbije posle samo 19 dana od dobijanja našeg pasoša???Pretpostavka NM33 je da je i to bilo u sklopu dogovora o prestanku rata na Kubi. Ali, da ne uzimamo to kao fakt, dovoljno je pogledati na prvoj slici u ovom članku koju stranku i jedinicu je NENODS izabrao:

1) stranka Samo Srbija - leglo kupljenih naloga, uglavnom Tršićanca i Ultraserba koje, nažalost, još nismo stigli da obradimo u našem feljtonu raskrinkavanja botova Vlade eSrbije (da nema tih botova, Samo Srbija ne bi ni bila u top 5)

2) vojna jedinica ReFUND - takođe leglo kupljenih naloga igrača nikol000 i refafare, u kojoj preko 90% naloga nisu pravi ljudi

Ono što javnost takođe slabo zna je da upravo ovaj pomenuti dvojac ReFUND-a predstavlja zaštitnike i saradnike severnomakedonaca jer njihovo prijateljstvo sa NENODS datira još od pre masovnih banova (koji su se desili pre oko 3 godine) u kojima su i jedni i drugi izgubili brdo svojih naloga, a posle čega su se severnomakedonci povukli iz igre, da bi se pre oko malo više od godinu dana vratili i pokupovali brdo naloga, tako veštački praveći vojnu silu koja zapravo ima svega par živih igrača i oko stotinjak botova.

Njihovo prijateljstvo je toliko jako da ih ni direktna i očigledna saradnja NENODS sa Albanijom ne može poremetiti. Naprotiv, nagrađuju ga CP mestom u SrbijiŠta reći? Kakvu posluku porati? Kome?

Nama, Srbima, ne preostaje ništa drugo da se borimo i vojno i politički protiv ove pošasti i veleizdajničke srpske vlasti. Moramo proglasiti okupaciju ukoliko NENODS postane predsednik jer on, očigledno, nije prijatelj Srbije već samo pojedinih kriminogenih struktura vlasti u okviru iste.

Realnost je da, usled posedovanja abnormalno velikog broja botova, ne možemo pobediti ni vojno, ni politički. Ali to ne znači da treba da odustanemo jer, ničija nije do zore gorela, pa neće ni njihova!

SRBI GLASAJU ZA TEZBERA DANAS!!!

EDIT

Izgleda da je veleizdaja veća nego očekivana jer nas pored severnomakedonsko-albanskog lobija preuzimaju i Hrvati!