[MOC] Вештина ратовања, трећи део, ФАРМ

Day 5,917, 05:12 Published in Serbia Serbia by Ministarstvo Obrazovanja Srba


У првом делу покушали смо што једноставније представити на који начин постати члан неке војне јединице, како максимално искористити и правилно усмерити своју штету и шта би требало да знамо када уђемо у неку битку да се боримо, односно од чега зависи наш учинак. У другом делу дотакли смо се ПП поена, филтера за епске битке као и томе како да свој Недељни изазов завршимо и које све награде добијамо у истом.

У трећем делу причаћемо о фарму у нижим дивизијама Д1 и Д2.

Battle hero и Shy Hero медаље дају злато које нам је преко потребно за куповање енергетских центара, фабрика, чоколадица, делова за базуке као и других потребних додатака за напредовање како на економском тако и на војном модулу ове игре. Како је максимална куповина злата на тржишту новца 10 златника по дану схватамо колико су медаље које нам то дају битне. За нове играче фарм је веома једноставан.


За фарм у Д1 и Д2 дивизијама је најбоље користити базуке. Делове базуке можемо купити у продавници са златом где за 10 златника добијамо 55 базука.Након куповине свих 5 делова за базуке у складишту можемо да их склопимо и тиме добијемо базуке потребне за фарм.Следећи корак је да одемо у ратове и у филтеру изаберемо ратове који се завршавају ускоро.Након тога фармамо тако што се преселимо у државу и уколико је дивизија празна са обе стране бацимо по један ударац базуком чиме ћемо уколико нам неко не украде медаљу добити 4 или 6 златника по једној битки у зависности да ли смо Д1 или Д2.

Када видимо да ли је битка празна преселимо се у добитну земљу(Држава са десне стране где су поени већи од 0).


Ударимо 1 хит базуком (10 енергије).Затим се преселимо у другу државу.И ту ударимо још један хит.Након тога што је битка завршена добијамо голде.

Током једне недеље имамо 70 основних горива, решавајући дневне мисије добијамо јос једно гориво по дану тако да испадне 77 горива недељно. Препорука је да нови играчи на почетку фармају како би себи купили основне ствари за могућност даљег играња а да не морају да плаћају прави новац за пакете и токене:

- Енергетски Центри у Gold store
- Фабрике за оружје и хлеб
- Чоколадице када буду на попусту
- Тренинг центреС поштовањем,,
Министарство образовања Срба