ЈЕС-ТЕ Извештај

Day 5,896, 13:20 Published in Serbia Serbia by Danicic Predrag

Странка ЈЕС-ТЕ је успешно порасла на 25 чланова ( скок од преко 30% ) у односу на период од летос,

Нажалост изгубили смо пар чланова / ранкера привремено током Терористиног мандата кад је човек био преокупиран стварним животом ( ваљда ), а на ерепублик улазио само понекад и заборављо да еСрбији требају битке ( људи су изели друго држављанство )

У протекла два месеца смо се успешно одбранили од два Политичка преузимања од стране Ковалског и ту је куповина гласова била пресудна.

Подигли смо неколико устанака ( мислим да је било 3 или 4 ) кад нам је Грађанима било најпотребније .

Такође смо у задњих пар месеци .

Опсовали смо нула мајки, попили реку пива и трудили смо се да не врећамо никога ( мада мислим нисмо били 100% успешни у томе )

На задњим изборима смо подржали Раденка јер је показао "средњи прст" неодговорности владајућих структура ударањем за револуцију.

Намеравамо да у току текуће године преузмемо све структуре власти у еСрбији. пошто се неки пројекти завршавају, а неки други ускоро почињу 🙂

И док народ еСрбије гледа овакве сцене на државном зидуИ чита логове о сексуалним активностима разних играча које никога не интересују .

Чланови Странке ЈЕС-ТЕ гледају овакве клиповеИ поред тога

- Подижу устанке за народ кад нема диктатора .
- Продају гласове ( ја кад купујем гласове никад не кажем за кога купујем битно је само да се узму ускуствени поени )
- Користе протектор програм
- Скупљају златнике

и УЖИВАЈУ !!!

За крај би честитали играчу "Сербиан Терориста" повратак у Стварни живот и пожелели му много среће, здравља и успеха у истом, надамо се да се неће бавити ерепубликом убудуће ако нема времена за то.

Сви нови чланови добијају једнократну донацију од 150 000 динара и још свашта нешта .

Линк за улазак