Српски победнички код, СРБИЈА је ВЕЛИКА! Недељни извештај Председника

Day 5,574, 04:59 Published in Serbia Serbia by MarkoZivancevic
Извештај сачињен дана: 22.02.2023 године еРеп дан: 5,573


👉Почећемо сликом мапе која је обележила период иза нас и која ће ући у историју као мапа Велике Србије којој стремимо и због које играмо ову игру. Иако саботирани са свих страна радили смо напорно са циљем да успемо и успели смо!
Годинама уназад овако нешто је било незамисливо и утолико је ова слика мапе круна нашег успеха. Ово је успех свих нас, успех сваког Србина, целе Владе, не само ове него и пређашњих, јер смо сви стремили истом циљу. Иако као друштво подељени, иако ударани са свих страна, иако саботирани, ми Срби имамо тај победнички ген и када је важно ударамо где треба.
УЖИВАЈТЕ!Садржај:
-Недељни извештај и стање на фронту,

-Детаљно објашњен план АС-а на Мађаре и операције "Парагвај"

-Чланак Министарства Историје Срба [МИС]

-"Фронтов" рођендан

-Статистички подаци о направљеном ДМГ-у

-Остало...


8. дан /еРеп: 5,565/-Уторак

👉 Уторак, почетак "недељног изазова" и уједно почетак Евента "Купиндова симпатија 2023".

-Као што сам најавио прошле недеље УТОРАК је почео УНИМИТЕД ЕПИЦИМА, прштало је на све стране, мењала се "снага", ранковало се, општа еРеп лудница и еуфорија која нас и држи у игри.

-Овако је изгледала МАПА у уторак на почетку евента:
👇👇👇👇👇👇👇👉Већ раном зором подигли смо тактички устанак против Јужно Корејанаца у регији Јеју. Као и претходне недеље очекивали смо да ће Корејанци запети, тако се и десило, иако нам није био потребан ЕПИК јер су нам њиме развукли штету обзиром да смо имали јако битну кампању против Хрвата... углавном епик у 4 рунди са великом испуцаном штетом, ватромет је почео. На крају кампању смо добили резултатом 151:16.
Линк битке:https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/527141

👉Напали смо Босанце који већ имају НЕ бонус, у регији Источна Република Српска, град Бијељина, зелена боја на карти.
-Већ у првој рунди направљен Д1 ЕПИК, прштало је на све стране. Друга рунда донела је Д2 епик. Било је занимљиво, добијали смо битке и на крају смо победили резултатом 151:32. Бијељина је Српска!
Линк битке:https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/527199/0/currentBattleZone

👉У битци против Белорусије важно је напоменути да је направљен Д3 ЕПИК у седмој и осмој рунди. Иако тренинг, направљена је импозантна дмг штета у обе рунде.
Линк битке:https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/527010

👉БИТКА СА ХРВАТИМА, бој је почео, Хравти су нас напали у регији Брчко дистрикт, одмах на почетку ЕПИК у д2, прва рунда, , одмах се видело да ће нове рунде донети и нове ЕПИКЕ.
-Већ у другој рунди направљен је Д1 и Д2 епик, лепо се тенковало, рођене су нове легенде.
четвртој рунди Д4 епик, опет фул тенковање где смо показали шамионски ген. Неочекивано али смо ову рунду победили Хрвате. Било је лепо уживати у победи.
-У петој рунди је тек прштало, фантастична борба, фантастични епици и то у Д4, Д3 и Д2. У д4 се тенковало јако и поред велике штете коју смо испуцали ту рудну смо изгубили. Опет је било интересантно гледати и учествовати у пуцању.
-Шеста рунда опет ЕПИК али у Д3, изгубили смо, али смо добили АИР и Д4.
-Бора је замалка у ноћ и пренела се у нови дан, тако да ћу утиске пренети у новом дану извештаја... иначе кампања је траја преко 24 сата.


9. дан /еРеп: 5,566/-Среда

👉Започета кампања против Хрвата наставила се у новом дану. Нови дан донео нам је још више узбуђења.
-Девета рунда донела нам је Д2 епик у коме смо победили, што је велики подвиг. У тој рунди добили смо и Д4.
-Десета рунда, опет епик Д4.
-Једанаеста рунда била је турбулентна. Прави ватромет, ЕПИЦИ д1, д2, д3, д4, . На крају изгубили смо све осим АИР-а, након чега Хрвати преокрећу резултат кампање... тренутно стање:

-Дванаеста рунда, Д3 и Д4 ЕПИЦИ.

-Тринаеста рунда, УХХХ, Фантастична победа у Дивизији 4. Окренули смо рунду и победили Хрвате на ДПС, фалио је промил дмг-а и времена да та рунда уђе у ФУЛ ЕПИК, што би нам у 14.ој рунди омогућило да АИР епиком дођемо до победе, што смо ми Авијатичари са нестрпљењем чекали. Овако смо имали шансу али мање реалну. Морали би у 14.ој рунди да напуцамо Д4 како не би изгубили ни један доминациони поен, плус је требао да се направи АИР епик...
-Четрнаеста рунда почела је како смо и очекивали, Хрватима је било довољно да Д3 добију од прве секунде, што су они и урадили. Ми смо имали своју шансу али су они ипак успели да нам д4 окрену на 2 минута...
Ствар је јасна... На крају Хрвати су победили кампању и освојили Брчко. ФАНТАСТИЧНА кампања која је трајала преко 24 сата. Крајњи резултат 154:138.
!Оно што је битно напоменути је то да смо у кампањи добили све АИР РУНДЕ!

Линк битке:https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/527207

👉У игри "брзи прсти" још једна победа! По отварању могућности за објаву рата брже смо реаговали од Босанаца, брже смо ставили закон на гласање а изгласавањем стичемо иницијативу што нам омогућава да бирамо време напада. Босанци су након нашег ДоВ-а ставили закон "НЕ" на нас.
Линк закона:https://www.erepublik.com/sr/main/law/Serbia/275510

👉Такође поставили смо Закон "НЕ" на Хрвате, обзиром да га нисмо имали у претходној кампањи коју смо изгубили у Брчком.
Линк закона:https://www.erepublik.com/sr/main/law/Serbia/275513

👉За крај дана још једна саботажа државе и НБС-а од стране конгресмена СЈЕБ партије, . Наведени конгресмен је послао донацију на бановани орг и тако трајно оштетио буџет за нових 400.000 динара.
Линк закона:https://www.erepublik.com/sr/main/law/Serbia/275539


10. дан /еРеп: 5,567/ - Четвртак

👉На почетку дана из регије Брчко коју су претходни дан освојили Хрвати су нас напали у регију Источна Република Српска, а одмах по нападу сами су подигли устанак у регији Брчко. Иначе наш "НЕ" бонус је стартовао од половине друге рунде. Слика👇👇👇

-Кампања је добро почела по нас јер смо одмах у првој рунди добили дупле поене у Д4 "фејк" епику.
-У четвртој рунди се окреће прича, из наше глупости и жеље да на крају окренемо резултат прави се "фејк" епик и Хрвати узимају дупле поене.
-СЕДМА рунда НЕ ВЕ РО ВА ТНО! Добили смо Хрвате на хрватски начин! Преокретом у Д4 ЕПИКУ!

-Треба напоменути да смо у седмој рунди победили и Д3 епик.
До краја кампање у свакој рунди се издвајао по неки појединац који је ломио битку озбиљним тенковањем.
-И ову кампању краси и то да смо у АИР-у победили у сваој РУНДИ!

-На крају резултат кампање 152:53 за Србију. Српска је одбрањена!
Линк битке:https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/527639

👉Закон ДоВ који смо поставили на Босну изгласан је у току дана, али смо са нападом чекали скоро до поноћи из тактичких разлога. Напали смо Босну у Федерацији и кампања се пренела у наредни дан...

👉Још једна саботажа државе Србије и буџета, овога пута у режији СЈЕБ конгресмена Зеконија, који је својим законом оштетио НБС за око 400.000 динара.
Линк закона:https://www.erepublik.com/sr/main/law/Serbia/275592


11. дан /еРеп: 5,568/ - Петак

👉Битку против Босне коју смо започели око поноћи претходни дан завршили смо око подне овог дана. Резултат 150:6. Федерација је СРПСКА!
Линк битке: https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/527808

👉Поново, са кнедлом у грлу и великим усхићењем покушавамо опет тај Сплит да освојимо. Одмах на ДЦ покренули смо кампању против ХРВАТА у регији Јужна Далмација!
Схватили смо озбиљно овај окршај и на крилима пређашњих победа кренули силовито на Сплит. После много покушаја ПОБЕДИЛИ СМО! СПЛИТ ЈЕ НАШ!
Резултат кампање 156:4.
Линк битке: https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/527924

Еуфорија је била интезивна, многима је пао камен и терет са срца. Певало се и славило... Сплите мојјјјј, чак и сада док ово пишем осећам топлину мора и тог дивног града...


👉Око 15 часова напали смо Босну у Бања Луци и до краја дана победили у кампањи. Резултат 150:10. Бања Лука је СРПСКА!
Линк битке:https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/528016

👉У току дана одлучили смо се за објаву рата Албанији!
Линк закона: https://www.erepublik.com/sr/main/law/Serbia/275619


12. дан /еРеп: 5,569/ - Субота

👉На почетку суботњег дана подигли смо тактички устанак у Источној Републици Српској против Восне. Резултат кампање 153:0 за СРБИЈУ.
Линк битке: https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/528164

👉Још једна ПОБЕДА у игри "брзи прсти", закон "НЕ" поставили смо брже од Хрвата и тако у старту стекли иницијативу у случају изгласавања закона.
Линк закона: https://www.erepublik.com/en/main/law/Serbia/275662

👉Такође по изгласавању објаве рата Албанији кренули смо одмах јако!
До краја дана Албанци су савладани, резултат кампање 151:1. ТИРАНА ЈЕ СРБИЈА!
Линк битке:https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/528280

👉Напали смо Босну у Дистрикту Брчко и у налету релативно лако победили!
Резултат 156:4, БРЧКО ЈЕ СРБИЈА!
Линк битке:https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/528321

👉Саботажу Народне Банке Србије овога пута извршио је Русофил, члан СЈЕБ партије. Још 400,000 динара мање од предвиђеног...
Линк закона: https://www.erepublik.com/sr/main/law/Serbia/275690


13. дан /еРеп: 5,570/ - Недеља

👉Дан је почео устанком у Украјинској регији Полисија. Договорили смо се са савезником да вратимо територију и тако смањимо трошкове пореза, а из тактичких разлога више није било потребе за нашим присуством обзиром да већ држимо суседну регију.
Кампању су обележили они који су током целе кампање окретали зидове и пуцали контра од наређења Србије, а то су Страхињић3, ПРЧ ПРЧ ПРЧ, Дезерт Фокс, Дони Дарко... за послења два налога интересантно је да су то налози који служе држави УАЕ и који су у истој на функцијама у Влади УАЕ већ дуго времена.
На крају Украјина је ипак успела да ослободи регију резултатом 150:135.
Линк битке: https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/528491

👉Наша декларација о рату са Црногорцима је изгласана и убрзо по изгласавању покренули смо кампању. У тој акцији имали смо среће јер смо успели да нападнемо Црну Гору пре него што нас Уругвај блокира. Срећа прати храбре!
Резултат кампање 150:11, БАР ЈЕ СРБИЈА!
Линк битке: https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/528562

👉Покренули смо Декларацију о рату према Уругвају, план је да се избаце из Црне Горе...
Линк закона: https://www.erepublik.com/sr/main/law/Serbia/275725

👉Хрвати су подигли устанак у Јужној Далмацији, и они желе да их греје сплитско сунце. Ипак погрешан тајминг за устанак, обзиром да јединица Front of Heroes данас слави рођендан. Резултат 150:0. Сплит остаје Србија.
Линк битке:https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/528548

👉Front of Heroes војна јединица на данашњи дан славила је свој 13 рођендан. ПИЊАТА је била Хрватска, заказано ударање у 4.ој рунди кампање. Слављеници су се лепо спремили и за све госте приредили ЕПИКЕ У СВИМ ДИВИЗИЈАМА!

Било је унлимитед, право рођенданско славље.

-🅿🅾ђ🅴🅷д🅰🅷🅲🅺🅰 пињ🅰т🅰, ч🅴т🅱🅿т🅰 🅿🆈🅷д🅰

Срећан рођендан пријатељи! Председник вам жели да славите рођендане до краја сервера.

👉АС на Мађарску! Недеља, иако календардски зима, време је пролећно, људи уживају у недељном породичном ручку, неки у шетњи по лепом дану, трећи пак праве план за АС на Мађаре... Цело недељно јутро чекао се повољан тренутак за постављање закона. Сагледавајући стратешке чињенице одлука је пала. У 15 часова ставили смо Авио напад на гласање. У наредном дану објаснићемо цео план операције "Парагвај".
Линк закона: https://www.erepublik.com/en/main/law/Serbia/275706


14. дан /еРеп: 5,571/ - Понедељак

👉Одмах на промену дана напали смо Црну гору у Северним ЦГ Планинама, без већег напора добили смо кампању резултатом 150 :3. Коначно ПЉЕВЉА је СРБИЈА!
Линк битке: https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/528732

👉Подигли смо тактички устанак у Бања Луци, Босанце смо победили рутински резултатом 154:8.
Линк битке: https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/528787

👉Одмах по активирању нашег "авио напада" на Мађаре, Албанци су подигли устанак у Тирани како би нас још више развукли а уједно покушали да се ослободе наше окупације.Битно је напоменути да смо одмах у првој рунди имали Д3 епик, који смо победили.
Битка се пренела у нови дан, одмах у првим минутима новог "недељног изазова" имали смо Д3 епик... детаље о томе писаћемо у новом чланку следеће недеље...
Линк битке: https://www.erepublik.com/sr/military/battlefield/528830


👉А сада коначно мало више речи о "операцији Парагвај" и нашем АС-у на Мађарску.

-Као што сам напоменуо у претходном дану, сагледавајући све стратешке чињенице донели смо одлуку да покренемо закон о АВИО НАПАДУ на Мађаре.
Иако је само по себи лудост покренути АС у понедељак ми смо знали са чиме располажемо. За ово смо се спремали 14 дана, а чак сам најавио у уводном Председничком чланку да ће АС бити ТОП ПРИО и да ће АС бити АС за ресурс.

-Закон смо покренули око 15 часова у недељу. Мали круг људи знао је наш план и шта ће бити таргет. Циљ је био да освојимо преко потребан ресурс "шалитру и гуму". То је то, једина могућа регија за то је Централно-Источни Чако, Парагвајска регија али под Мађарском окупацијом.
-На почетку самог гласања одмах смо ставили 2 гласа против како би непријатељ мислио да смо незаинтересовани и да неће бити изгласан закон.

На неким каналима ширили смо причу да ако изгласамо АС, он ће ићи на Марибор 🙂
Заправо наш таргет је Парагвај и Чако. Нико није ни сумњао да ћемо се усудити тамо да нападнемо обзиром да је то регија у срцу КОДЕ осињака.
.
-Знали смо где идемо и шта хоћемо, али да би уопште дошли у прилику да нападнемо морале су се поклопити још неке ствари. У недељу смо чекали да Босна изгуби иницијативу, а да је преузме Мађаркска што нам је био гарант да Босанци неће моћи да блокирају. Проблем је била Боливија. Иако су губили кампању од Мађара у време покретања нашег закона, до понедељка ујутру су окренули резултат и победили чиме су стекли иницијативу и прилику да нападну Мађаре чиме би нас изблокирали.
Око поднева у понедељак наш АС и даље стоји на 2 гласа против 3 сата пред истек времена за гласање. Боливијци спавају, мисле да неће ни доћи до изгласавања. Пратимо дешавања на фронту и терену, сат времена пре краја гласања и даље нема Боливијског напада на Мађаре, једноставно не одговара им тајминг напада али у случају да "провале" нашу намеру сигурно ће нас блокирати и тиме упропастити наш АС.
Пет минута пре изгласавања Рефа прати из минута у минут да ли је Председник Боливије онлине. Договорили смо са нашим конгресменима да гласају за АС 30 секунди пре истека гласања али само у случају да Боливијци не нападну Чако регију.
-Минут до краја, притисак у глави, хоћемо ли успети, Рефа и даље прати активност ЦП Боливије, баш на тридесет секунди дајемо команду да се гласа за закон. ГЛАСАМО ЈЕС!, међутим у тим секундама Рефа ломи све у нама речима: "управо додао цп Боливије". У стотинки прође све кроз главу, а главна помисао је зашто баш сада, зашто је сада додао битку, ЗАШТО!
Једном речју "шејм" 🙁

-АС смо изгласали и сада проверавам битку да ли је ЦП Боливије додао за напад.
Гледам али нема те битке, међутим тек онда схватамо да је Рефа хтео да нам каже да је ЦП Боливије дошао онлине, али је у журби промаши једно слово и тиме нам одузео 2 године живота 🙂.
Чим се отворила опција, покренули смо напад на Мађарску на договорену таргет регију.

Свет је у шоку, нико не верује где смо ударили, право у КОДЕ осињак, АЛИ опет понављам, знали смо шта хоћемо!
Морам напоменути и похвалити људе који су веровали у ово.

Иако је ЕВЕНТ, иако последњи дан "недељног изазова" скоро цела РЕФУНД јединица и пола јединице УДАР Небески, део МУ Терористи, као и неколицина људи из других јединица, чувало се за акцију, добар део поменутих био је на само 20-30к пп-а. Своје напредовање и решавање недељног евента оставили су по страни и АЛТРУИСТИЧКИ се понели према држави, несебично пропуштајући већину бенефита које евент доноси...

Овом приликом морам им се и на овај начин захвалити и дати им своју РЕЧ да ће од мене имати респект и реципрочан однос у сваком тренутку а потрудићу се да дам и више него што треба.

-Вратио бих се на АС капању против Мађара, обзиром да нису знали шта их је снашло лако смо добили прву рунду.
Већ у трећој рунди следи ватромет, направили смо Д3 и Д4 ЕПИК.
Мађари су били у шоку откуд толика количина дмг-а у понедељак увече. Следећа рунда опет Д3 епик, опет ватромет. Побеђујемо из рунде у рунду и већ се назире наше слетање у "осињак". У уторак око сат времена пре новог "недељног изазова" завршавамо кампању победом резултатом 154:15. ЧАКО је СРБИЈА! Србија је освојила жељно тражене ресурсе за оружје! Обезбедили смо грађанима који имају фирме у Србији већу продуктивност а уједно и већу зараду.

-Морам напоменути да смо дан пре полетања на Мађаре у Парагвају, помогли ЦП-у Парагваја и народу Парагваја да се ослободе од Грчке окупације.
После дуго времена Парагвај је слободан.
Линк устанка: https://www.erepublik.com/en/military/battlefield/528602

Тренутно фактичко стање на Јужно-Америчком фронту.


Србија је слетела а по слетању дочекало нас је много непријатељских закона.
-Прва у низу била је РУСИЈА, поставили су НЕ закон на нас.
-Њиховим стопама кренули су и Босанци, поставивши НЕ закон.
-Следе Мађарска, НЕ закон.
-Грчка, НЕ закон.
-Аргентина НЕ закон...
Једно је јасно бркнули смо им у око али ја верујем у НАС и наше напоре да останемо дуго у овом делу света, знам да ћемо се ми СРБИ изборити са свим недећама које долазе.
У овако осетљивим тренуцима доживели смо саботажу НЕ закона од стране СЈЕБ конгресмена Чуме који је НЕ закон поставио на Македонце и тако нас онемогућио да делујемо реципрочно према непријатељима...
Линк закона: https://www.erepublik.com/en/main/law/Serbia/275792👉Овог пута похвалио би рад новооснованог Министарства историје Срба као и министра Кешига који је издвојио време и написа штиво о Светом Сави!
-За оне који нису прочитали линк чланка се налази овде:
https://www.erepublik.com/en/article/-1344-2763987/1/20👉На крају морам да се захвалим свима који су се борили и пуцали за Србију и који су учествовали у забави коју ова игра доноси!

-ТОП 10 јединица са направљеном гроунд и АИР штетом у претходној недељи:

-ТОП 10 држава са направљеном гроунд и АИР штетом у претходној недељи:

-Овај чланак ћу објавити у државним новинама 12 часова након ове објаве.

-Пријатељи
Хвала вам на фантастичном евенту,
Хвала на успесима које смо остварили,
Хвала на свему!
Не замерите на досади, играмо се...
Председник свих грађана
Марко Живанчевић
👁👁 心靈的力量


👉قوة الإقناع