Лоботомија

Day 4,900, 04:18 Published in Serbia Serbia by Strahinjic lll
20.4.2021.

Након што сам јуче објавио чланак у коме сам анализирао контроверзне битке у Рашкој и Источној Србији, Кешиг, министар образовања и једна од ударних политикантских игли команданта Рефунда, објављује нешто што би, ваљда, требало да буде одговор на мој чланак.

У њему износи низ неистина које бих могао да демантујем тачку по тачку али је питање колико је то уопште потребно радити с обзиром да је у питању особа која сама себе дискредитује својим јавним наступима.

Кешиг, као министар у Влади:Кешиг, као опозиционар, пре него што је почео да се противи пуцању контра наређења:Кешиг као лажов:У претходном чланку сам написао како је, што се мене тиче, круг затворен и како би сада било право време да сви заборавимо на прошлост и окренемо се будућности.

Реакције људи из власти или оних блиских истој:
Ниједан једини коментар од стране истих (а нисам их убацио све) није био конструктиван. Поновићу опет оно што сам написао јуче - решавање унутрашњих проблема је двосмерна улица и мора постојати добра воља у оба смера. Ја је имам, не могу гарантовати за друге.

Ако искрено желe да се стање у држави доведе у ред, не смеју избегавати разговор. А ако желe да наставимо да се понашамо ретардирано и отерамо и ову шаку јада која је остала у игри, можемо и тако, до краја сервера.